Új hozzászólás Aktív témák

• LanyUs

senior tag

válasz Peterhappy #107166 üzenetére

Ma épp elvittem egy körre a Nike Pegasus Trail 3 Gore-Texet és szólt a strava 1105 km van benne :Y Akármennyire is hihetetlen, nem érzem a csillapítás csökkenést, pedig a váltótársa egy agyoncsillapított Hoka Stinson 6 ATR! Most már látom, hogy előző időszakban túl voltam edzve évekig és nem támogatta az étkezésem a regenerációt sem.

Kigrammozva belőve a fehérje mennyiségét azért más a képlet. Plusz azt sem tudtam, hogy néha meg kell emelni a csökkentett kalóriát vissza a normál tartományra, hogy ne tartalékoljon a szervezet. Lehet Tom erre gondolt betöltésen futás előtti napon. A lényeg, hogy itt sok apróság van, amit csak most tudtam meg. Heti 20 dkg zsírt vesztek kb., ami havi 1 kg, izom marad. Hosszú távon tartani tudom, gasztro élmények beleférnek. Sőt a svédasztalos zabálás is be van tervezve, az lesz pl. a testemben az anyagcsere reset :)

Pár napja tekertem egy erőset délután is betöltve, hát messze nem éhgyomor szint! Se erőtlenség, se fejbe vertek érzés se semmi. Csak mentem 162-es átlaggal, mint a gép 2 órán keresztül. Más világ délután/ este :K

Tegnap erősítés elmaradt a nagyobbik lányt kérte az edző, hogy menjen el egy rendes kosár meccsre ösztönzőképpen. Én is most voltam első alkalommal :) Tetszett!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés