- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Never79 #101848 üzenetére
Váltottam én is pár szót egy IronMan sráccal, az utolsó hídon átfutva, úgy 40km körül, hát ott már nagyon a végemet jártam, erre mondta, hogy ez azért mennyivel könnyebb, mint Nagyatádon volt, nem?
Jót röhögtem, de jó megjegyzés volt, adott kis extra löketet, ami ki is tartott a befutóig.
A terepfutás szerintem sokkal gyilkosabb, a mai napig belenyilall a fájdalom a combomba, ha csak az egy szem Balboa-körre visszaemlékezek
Az azért most vasárnap is nagyon kijött, mennyit számít, hülye pösti-e valaki, vagy akár csak pl. budai. A 8-10 méteres "hirtelen" szintemelkedőtől már borultunk jobbra-balra. És én még egész jól tartottam magam.
Igen, az nagy kérdés, luxus-e elherdálni a fiatalságot ultratávokra. Márk (rszmark) miatt nagyon sokat gondolkodtam ezen az elmúlt hetekben.
De ha megnézed Matthieu Bonne-t, akkor meg az jön le, érdemes lehet korán kezdeni, mert 30 évesen abszolút élmezőny, vagy pl. 6 naposon ugyebár bődületes világcsúcsot is futott.
Jó, azt nem tudom betájolni, Ő pl. nemzetközi szinten hol lehet. De biztos, hogy nem középmezőny - és van még alhangon jó 20-25 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest