- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Never79 #101848 üzenetére
Váltottam én is pár szót egy IronMan sráccal, az utolsó hídon átfutva, úgy 40km körül, hát ott már nagyon a végemet jártam, erre mondta, hogy ez azért mennyivel könnyebb, mint Nagyatádon volt, nem?
Jót röhögtem, de jó megjegyzés volt, adott kis extra löketet, ami ki is tartott a befutóig.
A terepfutás szerintem sokkal gyilkosabb, a mai napig belenyilall a fájdalom a combomba, ha csak az egy szem Balboa-körre visszaemlékezek
Az azért most vasárnap is nagyon kijött, mennyit számít, hülye pösti-e valaki, vagy akár csak pl. budai. A 8-10 méteres "hirtelen" szintemelkedőtől már borultunk jobbra-balra. És én még egész jól tartottam magam.
Igen, az nagy kérdés, luxus-e elherdálni a fiatalságot ultratávokra. Márk (rszmark) miatt nagyon sokat gondolkodtam ezen az elmúlt hetekben.
De ha megnézed Matthieu Bonne-t, akkor meg az jön le, érdemes lehet korán kezdeni, mert 30 évesen abszolút élmezőny, vagy pl. 6 naposon ugyebár bődületes világcsúcsot is futott.
Jó, azt nem tudom betájolni, Ő pl. nemzetközi szinten hol lehet. De biztos, hogy nem középmezőny - és van még alhangon jó 20-25 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest