- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #1602 üzenetére
kicsit egyszerűsítettem, kicsit kibővítettem... most meg megcsinálok még egy adagot
10dkg margarin
15dkg cukor
3 tojás
20dkg rizsliszt
1 ek kakaópor
1 kk szódabikarbóna
7 dkg kókuszreszelék
kb. 1 dl tej
1 maréknyi mogyoróa margarint, a cukrot és a tojássárgákat habosra keverjük. hozzáadjuk a lisztet, kakaóport, szódabikarbónát, kókuszt és a durvára darált mogyorót, és annyi tejet, hogy sűrű, de jól keverhető massza legyen. gyors mozdulatokkal hozzákeverjük a 3 tojás felvert fejérjét, és muffintepsibe, muffinpapírba adagoljuk. 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. a kakaó miatt elég nehéz követni, hogy mikor sül meg, nekem elsőre sikerült. szépen megnőnek, egyenletesen laza szerkezetű lesz.
a mogyoró illik hozzá, de elhagyható, vagy bármivel pótolható (oké, valszeg füstölt szalonna kockák érdekes ízhatást váltanának ki... de dió, mandula, aszalt gyümölcsök... tehát bármi, ami süteménybe illik).
mindig hallottam, hogy muffint sütni egyszerű, de ennyire egyszerűre én se számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Herman Miller Aeron Remastered C, teljesen felszerelt modell
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU (BHR8067GL/BHR8066NE) pár km-es roller eladó
- ÚJ Besen BS20 22kW APP smart elektromos autó töltő 2év gari
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest