- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17498 üzenetére
Megtaláltam... Jól el volt rejtve , hogy @##$ be .
-
WhiteWalker
nagyúr
Az accountomon a Walletben van 10£ , ki tudom ezzel fizetni a havi Crew-t?
Mert a fizetésnél nem láttam ilyen opciót. -
Sirandrish
legenda
válasz
Hunbeast87 #17496 üzenetére
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #17494 üzenetére
Öt részből állt a sorozat, és mindegyikben más volt. Végül az 5. feloldotta az utolsó extra skint. Nekem egy kódos verzió van meg, ami egyben oldja fel az összeset.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #17491 üzenetére
Nekem egyébként még mindig megvan egy felesleges Fortnite x Marvel Zero War bundle kódom. De NEM eladó!
Persze ha valakit érdekelne, akkor nyugodtan írjon privit[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
gduck
addikt
válasz
Sirandrish #17466 üzenetére
Nagy. És a map is nagyon nagy, simán elférne rajta 150 ember is. Jelenleg iszonyat kihalt, alig találkozni valakivel
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DrTechnoid #17490 üzenetére
Erre , igen , köszi
-
válasz
WhiteWalker #17489 üzenetére
HA erre gondolsz , ez az egyik sorozat :
Fortnite x Marvel: Zero War Comic + Free Skins , én G2A-n húztam be a kódokat , ha jól emlékszem 5 vagy 6 volt,és mindegyik pár dollár , majd az összes kód redeem után kaptam meg a Hulk Buster skint.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
WhiteWalker
nagyúr
Tudja valaki , hogy kapható az újságárusoknál Marvel vs Fortnite újság, lehet nem pontosan ez a neve , de hasonló , ezekben milyen kód van? Skin vagy egyéb?
-
Aby_2014
aktív tag
Gyerekkel duo-ban játszottunk, Ő volt a host és építős módba mentünk, meg is lepődtem a sok mesteremberen
azt sem tudtam melyik gombbal kell építkezzek.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Sirandrish #17481 üzenetére
A régiek nem nagyon működnek, de az általad belinket fiatalember elég aktív a Youtube-on
( Elatedvoidgaming), minden nap érkezik az új XP Glitch pálya. Délután 14-15 óra körül kerül fel mindig, érdemes akkor ránézni!
Nem tudom mi alapján számol amúgy, mert van hogy csak 200-300k XP-t ad, de olyanom is volt már hogy adott 600k XP-t. -
Rage47
veterán
Ti is amúgy csak zero buildben toljátok? Már el is felejtettem, hogy lehetett valaha építkezni ebben a játékban
-
Sirandrish
legenda
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #17478 üzenetére
Beírtam ide a keresőbe, hogy xp glitch és a te nevedet dobta ki, már csak kattintanom kellett.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
S e t h
nagyúr
válasz
30z.Samu #17474 üzenetére
Írtam fentebb, hülye voltam, hogy megvettem most a battle past.
Viszont pár hónapom, hogy kiszedjem a vbuckot belőle, úgy hogy a legkevesebb erőfeszítést tenném, plusz amikor a gyerek hív, hogy duo, akkor nem mondhatom neki, hogy csesszék meg ezt a szezont.Plusz ott van, hogy most nagyon elkapott egy játék, ami kb. ezerszer jobban leköt.
Ha azzal végeztem, akkor lehet jobban figyelek majd megint a fortnitera.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
30z.Samu
félisten
válasz
S e t h #17473 üzenetére
Nem értem ezt a teher kérdést. Ha teher valaki számára, hogy kifarmolja a BattlePass-t, akkor annyira nem fogja meg a játék. Én általában úgy hozom a BP100-at, hogy akkor játszok vele, amikor kedvem van hozzá ill. az utolsó 2-3 hétben rákapcsolok kicsit jobban, akkor tolja a Supercharged-et is rendesen.
Sic Parvis Magna
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #17471 üzenetére
Tegnap játszottam két kört, aztán 400 ezer xp glitchből, amíg könyvet olvastam, így nem volt teher.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #17471 üzenetére
Hát akkor szerintem ne vegyél BP-t, hanem told free módban. Meglátod meddig jutsz és ha úgy gondolod, hogy érdemes, akkor megveszed és visszamenőleg megkapsz mindent.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #17470 üzenetére
Az oké, de úgy játszani 20-30 (franc se tudja mennyi idő) órát hogy alapvetően nincs is kedved, azért gáz..
Vagyis én pl nem tudok úgy játszani 10percnél többet hogy csak mert "kell"..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #17468 üzenetére
Azért azzal lesz "meló", ha kedv nélkül akarja valaki elérni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
-
Sirandrish
legenda
A map maximum 20%a...az nagy?
Az előző szezont nekem a hammer rendesen beárnyékolta, így nekem is már azért is jobban tetszik, mert az nincsEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gduck
addikt
válasz
Sirandrish #17456 üzenetére
"Az új terület elég pici"
Hát az új terület (nem csak a városból áll!!!) elég nagy, megnövelték vele a "térkép" méretét is! Nekem speciel bejön ez a szezon is
De persze az előző jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Czmorek
aktív tag
válasz
Nekem továbbra is a chapter 2 térképe az etalon még mielőtt belenyúltak.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nálam ott eldőlt, hogy megláttam mi a bp tartalma, moslék, de azért reflexszerűen rányomtam, vbuck miatt letudom, viszont még kedvem sincs nagyon hozzá.
-
paatrick
őstag
Hétvégén beléptem én is. Hát az előző szezont elvittem az utolsó héten vagy level 20-ig mert ott volt egy ingyen v-bucks
ezt a mostanit már lehet odáig se fogom. Ha jól néztem az első ingyen v-bucks most level 40 körül van hahaha.
Battle Passból csak a nyuszilányos mozgatna de az is a vége felé van, annyit meg úgyse fogok játszani vele, szóval a v-bucksok várják a következő BP-t.
Felvettem én is a kardot amúgy, trailerben jól nézett ki, nekem élőben használhatatlan. Az ellenfél felugrott előlem én meg átmentem alatta utána meg lelőtt
De a tactical kispisztoly az adta. Gyors pontos, bár az benne volt az előzőben is.
Ja még amit észrevettem hogy baromi sokat várakoztat a lobbiban, most is hétvégén meg az előző szezon végén is volt hogy majdnem végigment a 90 másodperc, mert nem telt be a 100-as létszám. Régen ilyenkor 96-97-nél ha nem akart betelni, bevágott 3-4 botot azt kezdődött is, fél percnél többet soha nem vártam játékok között
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #17460 üzenetére
Az kafa akkorEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Én pár napja leírtam a véleményem fentebb. Továbbra is tartom , de kiegészítem azzal , hogy egy kalap f@sch lett.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BP talán a legsz@rabb, amit eddig láttam, maga a szezon sok dolgot nem hozott, de igazából jelenleg tök jól el vagyok vele.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Hát én első nap ránéztem, BP vacak, a pálya átalakítás meh.
Inkább nyomom a BeatSaber-t, meg a Hogwarth Legacy-t.
Legalább megmarad a V-BuckomSoha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
Nah pár nap elteltével kinek hogy tetszik az új szezon?
Nálam sok különbség nincs. Az új terület elég pici, ráadásul nagyon "zegzugos/átláthatalan", így elég ritkán megyek oda. Az új cuccok alapvetően tetszenek, így nekem egyelőre kellemes csalódás.
A BP mondjuk elég gyér, de nekem az előzőnél picit jobban tetszik, szóval ez is egy halvány pirospont
Annak mondjuk örülök hogy a map csak kis része kapta meg ezt a High Tech stílust, mert nem vagyok oda a Sci-fi-értEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pourri
aktív tag
Neem, gondolj csak bele ha annyira random lenne olyan ellenfeleket is kapnál, hogy finoman fogalmazva is 3. meccsen egy életre elmenne a kedved a játéktól.
Azt is észrevettem, ha huzamosabb kihagyás után térsz vissza játszani , akkor is tele van botokkal az első 1-2 meccs. -
Sirandrish
legenda
Nekünk ma is sikerült vagy 3-4 win, abból 1-2 koronás...
Természetesen 100%ban botok ellen
Már csak pár jó kis exp glitch kéne[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
pourri
aktív tag
Szerintem mint majdnem minden játékban ilyenkor van egy "mmr" "elo" "rank" reset, és általában ilyenkor gyengébb játékosokat dob be, aztán majd a kd, meccsek avg hossza, aztán majd az ellenfelek minőségének kiértékelésével kapod a hozzád passzoló ellenfeleket, ez minden játékban nagyjából így van. Persze nehogy félre érts, ez semmit nem von le az érdemeitekből, csak ezért tűnhet könnyebbnek minden új szezon. Ezzel szemben az aréna meg pont ezért nehezebb, hisz a rank resettel ugyanolyan lobbiba is kerülhetsz mint a 13 ezer órás champion esportoló svéd kisgyerek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Czmorek
aktív tag
Ha nyersz akkor kapsz egy koronát. Ez nem teljesítmény függő, a győzelem az korona...
Ezt megtartva kellene még egyet nyerned, az az zsinórba két győzelem.
Ekkor kezdi el számolni ezeket a koronás győzelmeket.
Viszont játék közben is találhatsz koronát pl. megölt játékosét ha felveszed, mert ha te is meghalsz koronát birtokolva akkor azt felveheti bárki.
A lényeg úgy nyerj, hogy már van nálad egy korona.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #17445 üzenetére
Akkor amikor 3an vagytok, még lőjj 2-t, ne állj meg a dobogó alsó fokán
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #17443 üzenetére
Ez igaz...és gondolom te sose lősz mellé...
Ráadásul ha többen toljátok akkor egy lövéssel 2-4et is leszedszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #17438 üzenetére
Én utálom a Snipert, de ha használnám, akkor tuti kiprögetném hozzá az Augmentet (vagyis megpróbálnám), plusz vinnék vagy 2t belőle, úgy már elég jó csipás lehet az emberből
-
Sirandrish
legenda
válasz
DrTechnoid #17437 üzenetére
Amerre célzol arra dashel vagy 30 métert, ha olyan tárgy van az utadba ami szétverhető, azt általában szét is kapja
Egyedü domb/hegyek oldalában (felfele) működik kicsit érdekesen..
Koronás winem egy volt eddig, sima meg pár...semmi extraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cheif
tag
válasz
Mitől lesz egy win koronás?
-
30z.Samu
félisten
válasz
A Red eye pityuval egész pontosan lehet célozni, volt már sniper-el is kill-em. A meccsek tök jók, csak a win nincs meg.
Sic Parvis Magna
-
válasz
30z.Samu #17436 üzenetére
Nekem is tetszik, elvagyok vele. Még a mechanizmusát kell szoknom hogy melyik mozdulat után merre indul tovább stb. , de lesz időm talán megszokni júniusig.
Meccsek tekintetében jól indult a szezon ,mindjárt az első szóló meccsem win lett, nem kis szerencsével. De koronás win-t még nem tudtam összehozni, annak ellenére hogy nyerni már többször is sikerült mindegyik BR módban.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
30z.Samu
félisten
Nincs Velem a szerencse, mindig Top 3-ban sikerül végezni, de nyerni még nem tudtam.
Amúgy ez a kard szerintem nem olyan gáz, mint a hammer.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Cheif
tag
válasz
markknight #17433 üzenetére
Ott sem használom, mondjuk nem is játszok csak ezzel a gyerekkel. Biztos hozzászokok majd, de egyelőre kicsit sok. Ellök a karddal fegyvert vált, belém lő, és ismét előröl... aztán meghaltam
-
Cheif
tag
válasz
markknight #17431 üzenetére
Nem azzal a részével van baj
hanem amikor ellenem használják
-
Cheif
tag
Hogy ez a kard mekkora fos, azt hiszem hanyagolom a játékot egy kicsit...
-
GEIL
addikt
De igen....csak mégsem került be.
Sőt, szezonvége március 08.-ról is volt szó és az sem teljesült.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
libus
őstag
Beállításokon belül hol található a belső nézet bekapcsolása?
Mit keresek?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
30z.Samu
félisten
Hát ez a BP most nem lett a legjobb.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Öcsém érdeklődik a first person nézet iránt, de én nem látok semmi ilyesmit, mondjuk azt sem tudom hol kellene nézni
beállításokban valahol? vagy külön játékmódot kell keresni ehhez? Google sem segít túl sokat.
-
Nekem ez az új battle pass lehet felejtős, konkrétan 1 db skint sem találtam benne, amit tetszene.
És ez elég szomorú, mert vártam nagyon pedig. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Zoolee19 #17417 üzenetére
De neked ettől nem lesz se rosszabb se jobb. Akkor mit számít? Hátrányod szintén nem származik belőle. Továbbra se értem .
Had költsön csak , előbb jut kozmetikai cuccokhoz , nagy dolog.Intézz magadnak egy kínai droidot , akit fizetsz és két nap alatt eljuttat a 300-as szintre
Lehet olcsóbban kijössz mintha vennél V-buckst.[ Szerkesztve ]
-
válasz
WhiteWalker #17416 üzenetére
Nekem aztán nem baj, ha valakinek ennyi pénze van pusztán játékra költeni.
Mondjuk mai világban, apuci és anyuci mindent meg veszem a gyereknek csak hogy ne érezze magát hiányban semmiben.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Látom már valaki 141.-es szinten van...
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a Mega City baromi egy érdektelen és "üres" pálya rész lett szerintem.
6-7 kör Zéró Building kör után vagyok , nem nyerte el a tetszésem. A skinek miatt sem kapott el egy must have érzés.
Ez az update egy kapufa lett ...
-
Aby_2014
aktív tag
Spec-el 100%-ig egyetértek, ez biz harmat gyenge, nemcsak a BP, de az új pályarészek is gagyik véleményem szerint.
Lehet, hogy öregszem
Sztem skipelem ezt a seasont.Úgyis itt van a Hogwarth Legacy, illetve a Dead Space remake-t is terveztem megvenni.
Steam tavaszi vásárban is lehetnek jófogások..Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Spec
őstag
Szerintem túlzás nélkül állíthatom, hogy ez eddig a leggyengébb BP szezon mind közül. A skinek közül egyedül az utolsó, az Empress Mizuki, ami mutat is valahogy a több full gáz szerintem.
Még szerencse, hogy alapból vannak jobb skinjeim, ami passzol ehhez a szezonhoz, pl. a Slayer Charlotte, vagy a Cobra Kai
Az új városi helyszín nekem bejön, de az is gáz szerintem, hogy a map kb. 80%-ához hozzá se nyúltak.
Legalább a Meven auto shoti megmaradt, most is talán az a leghasználhatóbb. Az újdonságok közül a moci nekem bejön, meg a pimp autók is. A kard eléggé op lett, de még nem éreztem rá a használatára igazán."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #17406 üzenetére
Ritka undorító szerintem de mindegy..
-
Vitee
aktív tag
First person mode nem jott vegul? Vagy kacsa volt az egesz?
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #17405 üzenetére
Csak a te kedvéért rakták be
-
Sirandrish
legenda
Nah az új Hammer (katana) még OP-bb...ez gáz
-
Sefneni
őstag
Nálam az első meccsből össze is jött a win 12 killel.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
D1N4
tag
Mennek a szerverek. 5 perc queue
XSX, SteelSeries Arctis 3 2019
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest