-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz Rage47 #21905 üzenetére
60fps high, bar yt-on nem 60-nal töltötte fel, ugy latom…
erdekes, 60 fps-t választva berakja a jatek a mobilos UI-t, eleg zavaró 😃[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Rage47 #21907 üzenetére
high-on vannak árnyékok ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
válasz Rage47 #21783 üzenetére
Én 12-n szoktam farmolni, célnak megfelel.
#21779) draco31: Lényegében annyi hogy Ő már kiöregedett ebből a pörgésből 33(!) évesen. Már nem képviseli a mai generációt. Igazából az korrekt hogy belátja hogy túl van a csúcson és chill-esebbre is fogja a figurát. Sokkal élvezhetőbbek a videói is.
Sic Parvis Magna
-
becenevem
aktív tag
-
Marcsello31
őstag
válasz Rage47 #21511 üzenetére
Bocsánat az offért, csak kíváncsi voltam, akkor nem lehetetlen a történet.
Jók a jelenlegi játékok is nincs panasz, de ekkora teljesítményt kár lenne elhanyagolni pár játéknál,
ilyenkor szidom a kék eget, van egy 4éves pcm amin már a fullhds dolgok nem futnak el, csak alacsonyabb grafikában. Van egy series s konzolom, azon meg futna max grafikával, de vagy nincs, vagy fizetős. A fortnite grafikája lenyügöző. "mobilról írtam".[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
-
őstag
válasz Rage47 #21484 üzenetére
Durvább mint az alap kesztyű, tegnap 3 Boss autós harcost daráltam le vele végjátékban, próbáltak menekülni miután szétkaptam a verdájukat, de onnéttól esélyük se volt. Az első használható szajré a játékban kocsival támadók ellen ha te magad is kocsi és fedezék nélkül maradsz.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Vertigo18
addikt
válasz Rage47 #17186 üzenetére
Ha most nincs Crew-d, de V-bucks-ért megvetted az aktuális Bp-t, akkor ha megveszed most a Crew-t, visszakapod a 950 V-bicks-ot. Kapsz még 1000 V-bucks-ot, illetve az ehavi Crew skint. Elsején megkapod az új, havi (március) Crew skint, majd a szezon kezdésekor (ha az 20-a előtt lesz) ingyen tied a következő szezon BP-je.
Remélem érthető voltam.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Sirandrish
legenda
válasz Rage47 #17186 üzenetére
Season kezdés után érdemes nem? Persze attól is függ mikor járt le az előző, vagy hogyisvan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Rage47 #16864 üzenetére
Én is PC-n játszom, de nem tudok ellőni assaulttal senkit 300 méterről..mondjuk én bamba is vagyok
Amúgy én pont a konzolosokat szoktam szidni hogy tuti aim assistEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
-
-
Zsadi
őstag
válasz Rage47 #16103 üzenetére
Jó a kérdés. Azt mondja a fiam, hogy visszahúz, jelentsen ez bármit is. Pl. amikor repül, szerintem ez akadozás akar lenni. (Nagyobb akadást én nem látok) De azt a villogó piros X-t én is látom sűrűn a hálózati jelnél. Xbox-ban ma is átnéztem mindent a hálózati beállításoknál, ott az összes tesztre azt írja hogy megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz Rage47 #16079 üzenetére
Nagyon kellett ez most a játékba, főleg a kalapács mellé...
Pont most sikerült használnom játék végén.
2 - en maradtunk, sikerült kalapáccsal a gyerek közelébe ugrani, egyből nyomtam ezt a kamehámét, meg az ellenfél is. (valószínű egy pillanattal később nyomta be mint én)
Szinte megállt az idő ahogy a levegőben voltunk hogy most akkor mi lesz a vége ennek, de nekem adta be a kill - t.
Szerintem az epic mindenkit ki akar készíteni idegileg, nem elég hogy a kalapács 1 slot - os és sokan 2-3db - ot magukkal cipelnek, de még ebből a kámehame cuccból is 3 - at lehet kiszedni a drop - ból.
..és én még előző season - ben idegeskedtem a Goo Gun miatt..[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
markknight
veterán
válasz Rage47 #15743 üzenetére
Az a baj, hogy PS4-en már egy ideje elég rosszul néz ki sajnos, nyilván ez csak lefelé fog változni, az FPS szent. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy ezek a live service gémek meddig húzzák az előző generáción.
Más: Sajna ultrán nálam totál random beszaggat néha, ez a játék valahogy nem akar jól, folyamatosan futni PC-n. A TSR-rel nem játszok, mert egy mosott szar lesz tőle a gém. Egy pár hete már filózok, hogy visszatérek valamelyik konzolra, mert itt mindig van valami amivel szívnom kell, hosszú (5-8 év) kihagyás után se változott semmi. Meg ezek a havi NVIDIA Updatek amik nullázzák a beállításaimat.. áhh
Na mindegy, nem is akarok vitát generálni, de konzolon tényleg elindítottam és úgy futott ahogy isten megtervezte. Évente max 1 crash és heló.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Rage47 #15671 üzenetére
Érdekes egy akármi volt ez , szerintem annyi volt a lényege hogy próbáltuk összekalapálni a szigetet, és sikerült ahogy sikerült. Szerencsére engem nem vágott ki, de olvasva a redditet és a twittert , rengeteg ember repült ki az elején és közben is. Sokan írják hogy a gyerek bőg mert egész nap ezt várta és gyűjtögetés közben repült ki az asztalra.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #15497 üzenetére
Na tessék, ha bokorba kempeltél volna, akkor nem futás közben oneshote-olnak. Milyen igazat szóltam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Spec
őstag
válasz Rage47 #15463 üzenetére
Aki még hallgatná a jó kis party zenét:
https://www.youtube.com/watch?v=670i23d_hPI
https://www.youtube.com/watch?v=GBtY_fVm9Qc
https://www.youtube.com/watch?v=Ghe-g2RYjX8
https://www.youtube.com/watch?v=FT8lnGSmIDw
Egyébként mint innen is kiderül, valami Sara Landry, és Don Woezik nevű előadók szerzeményei a hallható muzsikák[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
őstag
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #15401 üzenetére
Ja tényleg.
Igen, szóval pörgős. Én ilyen aktívan szeretek játszani. Persze ez kockázatos, de élvezetesebb mint campelni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #15394 üzenetére
Milyen NPC?
Maradt 3hp-ja a végén a csávónak. Nem múlt sokon azért.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #15328 üzenetére
Team Rumble. Reality Tree. Gyorsan odaugrasz és kész. Annyi a lényeg, hogy a ti oldalatokon legyen a fa. Ha úgy kezdtek, hogy nem ott van, kilépsz, keresel másik meccset.
-
Sirandrish
legenda
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Rage47 #15260 üzenetére
Input lag miatt nem jó, bár GeForce Now alatt még nem néztem meg. xCloud-nál nem vészes, de pont akkora, hogy már ne legyen annyira élvezhető. Offline játékoknál persze oké, egy Forza Horizon 5-tel simán el vagyok felhőben is, de a Fortnite már más tészta. Aztán lehet megszoknám, ki tudja, de natívan jobb lenne minden szempontból.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Rage47 #15258 üzenetére
A Switch verzió veszett fejsze nyele sajnos mert az összes mobilos platformon olyan gány sajnos. És most nem a kinézetére gondolok, mert az nem is érdekelne egy kis kijelzőn. A Steam Deck-nél is el tudnám fogadni hogy ha a hardver lenne a ludas, de látom hogy nem erről van szó. Save The World egyébként megy hibátlanul. Addig úgy se nyugszom, amíg nem jövök rá mi a baj.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #15117 üzenetére
Erről folyamatosan írtam itt. Az első szerintem nem is volt kapható szinte sehol. Inmedio-ról rendeltek páran. Én Solymáron az Auchan-ban tudtam venni, mert ott van Inmedio újságárus. Azóta nem tudom, hogy kapható volt e máshol. A későbbi számok már felbukkantak több helyen is. Shell kúton, és Tesco-ban is láttam/vettem már azóta. De nem emlékszem, hogy lett volna mind a négy-öt rész egy helyen. Nem is szokás ez, hogy ennyi ideig a polcokon tartják őket.
És hát az a helyzet, hogy az első szám, már Inmedio-ról sem rendelhető: [link][ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Rage47 #15056 üzenetére
iPaden én is szoktam használni néha, ott ugye a mobilos változat van emulálva kicsit. Mivel free, sokkal jobba alternatíva mint a Geforce Now bár ez a cloud gaming multira még nem az igazi. Legutóbb Forma 1-eztem rajta gépen, csak a mosottas kép zavart.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Rage47 #14974 üzenetére
Én elvagyok vele, pont jó a képességeimnek
Na jó, persze zavar, de elvagyok vele. Ha nagyon akarnám, akkor ott a PC és az Xbox is, azokon jobban fut.
Viszont miért világoskék a lobby háttér nálam?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #14843 üzenetére
Este nem lesz semmi event? Fiam egész héten ezt várta? Simán leállnak a szerverek, és holnap kezdődik a szezon vagy mi?
-
Spec
őstag
válasz Rage47 #14396 üzenetére
Igen, végre visszatették az ufo-kat. Én nagyon bírtam az előző chapterben őket (asszem chapter 2 season 7 talán).
Most orrba-szájba ezzel irtom a népet. Tegnap engem is meggyepált vele egy csávó (visszanyalt a fagyi), nem is akárhogy.
A vonósugárral felszedett egy nagy kőgolyót, és azzal hadonászott. Konkréten úgy fejbe kólintott vele, hogy elsőre megkrepáltam pedig full pajzs és életem volt. Tegnap már nem volt kedvem kipróbálni, de ma én is letesztelem ezt a módszert"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #14349 üzenetére
Én nem is igazán játszottam BR-rel ezelőtt. PUBG-t sose próbáltam. Apex-et igen, de nem tetszik a Trio felállás. A körítés viszont bejönne, mert a Titanfall 2 multi szórakoztató volt azzal a movementtel.
A Fortnite -ban, van solo az előny. Ott a Team Rumble ami pedig célravezető. De igazából nincs tétje az egész játéknak számomra.
Én évekig CS-ztem, ott se randomokkal, és komolyabban is vettem mint egy átlag player. Mindig volt legalább egy 5-ös mix.
Quake-eztem (1v1), ott csak én voltam, a magam ura.
És leginkább azért nem tudom komolyan venni a Fortnite-ot, mert nagyon sok a randomitás benne. Túl sok változó van, ami felett nincs kontrollod. Ezt nem szeretem alapból. Viszont mivel nincs tétje, indítható a másik meccs és kész.R6 Siege az a játék, amit manapság a legjobbnak találok. De oda is fix csapat kell. Arra meg már nekem nincs energiám. Ráadásul PC-n kellene tolni, de arra meg egy forintot sem vagyok hajlandó már költeni.
De hát nem nagyon van olyan multiplayer játék, amivel én ne játszottam volna. A legtöbb esetben nem is kevés órát. A WoW-tól kezdve a Dota2-n át az említett lövöldékig.
Ez most kikapcsolódásra jó. Megszerzem a megszerezhető cuccokat, és jól van. Már nem is nagyon motivál. Azt se tudom, hogy meddig fog lekötni a játék. Nincsenek óriási terveim.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
BerserkGuts
őstag
válasz Rage47 #14327 üzenetére
konzolra a legjobb le se buksz árulnak komplett kontrollert amiben beleépített csalások vannak olyan mint régen az egér makrózás
12600KF/RTX 4090/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest