Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Szólánc.
- Astra kalandok @Első rész
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
-
őstag
-
paatrick
őstag
válasz Rage47 #12590 üzenetére
Amúgy durva ez a videó. PC-n ennyi lövésből amit rád eresztettek én már kaptam volna 3 headshotot és vége látszik hogy ipaden nem lehet célozni rendesen.
Most nézem hogy írjátok a következő BP lehetséges elemeit, hogy a mostani június 3-4-ig tarthat
Hétvégén bele kell húzni hogy a 100 meglegyen egyáltalán.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
addikt
válasz Rage47 #12673 üzenetére
+ ha belepsz du. 2 korul, akkor kapsz loading screent meg zenet [link]
"To get amped up for this end-of-season event, everyone who logs in on June 4 starting at 8 AM ET will receive an exclusive loading screen and lobby track."Biztos, hogy lehet egyedul eventelni. Ha squadok vannak, akkor max. osszedob idegenekkel. (aztan muteolhatod oket egyesevel, ahogy visitoznak )
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #12748 üzenetére
Ott nem is jelzi. Azt írja, hogy nincs előfizetésem. Gondolom mivel a Playstation-ön fizettem azért.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #12750 üzenetére
Az ügyfélszolgálat kikapcsolta a megújítást. Hát ennek tényle ez a módja?!.. Elképesztő.
Mondjuk legalább nagyon gyorsan válaszoltak, cselekedtek.
Megnéztem, és most már jó a profilomban is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Vertigo18
addikt
válasz Rage47 #12781 üzenetére
Nekem tegnap olyan volt, hogy a kisfiammal Duoztunk és úgy nyertünk, hogy kettőnknek volt összesen egy killünk a végén!
GEIL: Nagyfiam STW-zik, én is megvettem anno magamnak, de egyszerűen annyira szerteágazó, hogy nem kezdek bele, mert nem értem és valami miatt nem fog meg. Most már 150. nap körül járok, mindig belépek, hogy megkapjam a napi bónuszt, amikor meg valamiből már sok van és törni kell, akkor jön a nagyfiam és elmondja, mit törjek. Valahogy nem vonz, bonyolultnak tűnik.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #12897 üzenetére
Jó játék, semmi bajom vele. De nem magam miatt játszom.
Egyszerűen nem vágom a fegyverelet. És annyira még nem húztam fel magam, hogy ráfeküdjek, és utána olvassak a dolgoknak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #12998 üzenetére
A rohamosztagosokat ha lelövöd, ők dobják. Vagy a birodalmi táborokban található ládákban vannak, ahova Vader le szokott szállni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #12999 üzenetére
Csak dumcsiztam volna. Mellette marha sokat olvasok én is angolul. Próbálok felzárkózni.
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #12998 üzenetére
Még annyi, hogy a fénykard sebzést is számolja a quest. Azt evidensen Vader dobja.
Nekem szerencsém volt azzal a questel, mert lelőttem egy játékost, akinél ott volt mindkettő fegyver.Rögtön a meccs legelején, nézz hátra, a busz mögé. Megjelenik Vader hajója. Nézd meg hova száll le (egy piros fény előre jelzi is, hogy hova fog menni). Ott vannak ezek a bázisok. De több van elszórva a mapon. Ott is van láda, ahova épp nem szállt le Vader. Mert a bázisok fixek.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #13250 üzenetére
Mindig vannak küldetések, csak Milestone-oknak hívják őket. Azokat érdemes csinálni, mert questek ugye sokkal ritkábban vannak. Már Milestone-oknál is Platina szintet csinálom.
-
őstag
-
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Rage47 #13370 üzenetére
Konzolon szerintem továbbra is necces a csalás, mert ott magát a gépet is bannolhatják. Szóval ott a Store-ba sem fogsz tudni belépni, ha lebuksz. Én úgy gondolom, hogy ha valaki csal is, akkor PC-n csinálja, nem akarom most azt írni hogy tele van csalóval a játék, de vannak érdekes dolgok mostanában.
(#13371) .LnB:
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #13374 üzenetére
Team Rumble-t amikor játszom, fiam is szokott rajtam röhögni, mert nyomom a dumát az ellenfélnek. Amikor 1 pillanat alatt épít.. Szoktam mondani ilyeneket, hogy "De szép panzió csókolom, van kiadó szoba?!" meg "Na, kész is a Hilton hotel" amikor meg valaki bezárja magát, és csinál rá egy ablakot (azt se tudom, hogyan lehet), akkor "Két lángost kérek, köszi."
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #13478 üzenetére
Ma? Megcsináltam ma mindent. Napi, heti, és a maradék Indy küldik.
Pedig nem volt sok időm játszani.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Exkluzív órák
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- Eladó ÚJ Sony Ericsson X10i Luster White akku/hátlap nélkül
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest