- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Letelik a ketyegő, tudni már valamit, mi lesz?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GEIL
addikt
válasz Vertigo18 #19397 üzenetére
Azért, mert vége a "miniboss-os" szezonnak....most télen "Frostnite" szezon van, ilyenkor mindig jóval kevesebb a +Vbucksos pálya......ilyenkor a Daily küldikből (maximum 3 lehet egyszerre magad előtt tolva...stb) lehet "csak" kiszedni a szokásos mennyiséget....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Vertigo18
addikt
Valaki, aki STW-t játszik tudja, hogy miért csökken a napi V-bucksos pályák száma? FortniteDB szerint az elmúlt egy hétben 52%-kal kevesebb V-buckos pálya lett, csak azért néztem meg, mert nekem is feltűnt. Elméletileg az elmúlt 30 napban 88%-kal csökkent, ami elég nagy mennyiség... Volt nap, amikor 5 pálya is adott 25-40 V-bucksot, múlt héten viszont volt olyan, hogy 3 napig egy se volt...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
0xmilan
addikt
Koszi a friend requesteket, mindenki! Ma kicsit keson mentem fel, este 9 utan, de Korte Urral meglett az elso Duo Win!
-
Sirandrish
legenda
-
becenevem
aktív tag
válasz Sirandrish #19393 üzenetére
Nem talállak a nick neveddel.
CsuviZeusz a jatekban a nevem.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Sirandrish
legenda
Azt hiszem mindenkit visszaigazoltam.
Viszont két fontos dolgot elfelejtettem.
Csak zero buildezek és bamba vagyok[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz 0xmilan #19390 üzenetére
Aah kicsit messze vagy, de ha küldesz egy képet akkor....ohm a többit priviben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
0xmilan
addikt
válasz Sirandrish #19383 üzenetére
0xmilan, 28, Pecs, szingli.
...ja es ZB only meg van jofele mikrofonom.
Rankedben kb. Platinum II szinten vagyok, de azt csak a questek miatt jatszottam. -
GEIL
addikt
válasz #63876864 #19388 üzenetére
Gondoltam hogy ilyen felállással játszotok és teljesen ésszerű volt a döntés.
Nálam pedig a konzolos gaming mindig is megmarad mint kompromisszumos lehetőség.
Egyik konzolt sem favorizálom a másik ellenében, mert eddig is és ezután is lesz mindkét típus otthon.....csak megválogatom hogy melyiken mit játszok.Xbox az nálunk autós (Forza Horizon / motorsport...stb)
PS az nálunk verekedős (Mortal Kombat, Tekken, Street fighter...stb)
PC pedig minden másra (munka, filme, zene...stb) , de elsősorban lövöldözés egér+billenytűzet[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
törölt tag
Gyereknek tökéletes az Xbox X, sőt... grafikailag és hangal sem volt soha semmi gond. Plug and play és hogy halk az előnyök (pc-hez képest).
Nekem csak és kizárólag PC főleg hogy ultrawide HDR tolom. A közelébe sincs egy konzol sem, igaz az árának sem de hát valamit valamiért. Valaki elszívja az árát meg megissza.
Nem akarok belemenni ebbe a fanboy sztoriba. Sosem volt PS-em (nem az ára miatt) ezért véleményem sincs róla. Nekem azért lett xbox mert a gamepass ultimate játékai PC-n is játszhatóak, van cloud gaming. Én accomra vettem meg az ultimate-et, PC-n hasít minden, xboxon meg home-olom a gyereknek, ergo két legyet egy csapásra. 3 év ultimate 45.000 volt. Vicc.
MS accountal egyszerű felügyelni a gyereket PC-vel együtt.
PS exclusive játékkal sosem játszottam, néztem teszteket meg gameplayt de nekem egyik sem jött be annyira hogy emiatt azt vegyek.Illetve én az xbox kontrollert szoktam meg, a gyerek is azt fogja, ha kell át tud ülni PC-mhez és én is ha muszáj a boxhoz. Régen bill/egér toltam, de ma már a kényelem fontosabb mint pár plusz kill.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz #63876864 #19386 üzenetére
Szuper konzol az Xbox és jövőre veszek egy SeriesX-et én is (a One S helyett)....de kizárólag Forza Horizon 4-5 és Forza Motorsport miatt.....és azért, mert a régebbi Xboxokra már nem fog jönni a Forza Horizon 6.
De Fortnite-ra inkább PS5 és PC.
Nyers erőben veri az Xbox a PS5-öt...de több egymástól független teszt bizonyitotta, hogy más más játékokban mindkét konzolon futtatva a PS jobban tartja a framerate-et is és kevesebb a képszétesős stutter.... az előnye csak papiron létezik az Xboxnak és sokszor vannak boszantó kis hibák (lásd Fortnite hang/mikrofon gondok...stb)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ez elég elkeserítő... X év után ilyen gondok vannak.
Már törötem is a gyerek fiókját Xboxon és addoltam ismét, hátha. Utána is egyszer jó, egyszer nem.Rohadt idegesítő hogy hétvégén mennénk egyet közösen és nem megy.
Gyerek X-boxon játszik de néha ráhúzok az accountjára PC-n. Na ezt követően Xboxon mindig EPIC login képernyő vár a játék indulása után holott már be volt korábban jelentkezve. Lehet előkaparni a tizenvalahány karakteres jelszót és bepötyögni email címmel együtt. 2023 végén...
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz #63876864 #19384 üzenetére
Xbox konzolokon már a One szériánál is voltak hanggal/mikrofonnal kapcsolatos gondok....legalábbis 2019 óta minden évben előjött ilyesmi hiba....de volt olyan is, hogy több héten keresztül se game chat se party chat nem ment....inaktív volt a menü....játékon kívül kellett "partyt inditani és a PS4/PS5 játékosokat úgy sem lehetett hallani...stb.
ilyen hibákhoz képest ezek most bagatel dolgok de bosszantóak ez igaz.
PC-n és PS5-ön nincs semmi gond ezekkel[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Iramirez #19371 üzenetére
Most nem találom a képet róla, régebben volt de kivették úgy olvasom.
Vagy az iránytűn voltak markerek, vagy a képernyő szélén körbe ilyen fehér V alakú markerek abba az irányba mutatva ahol a teammate van. Mindegy.Nem régen kezdtem el játszani a gyerek miatt, de vannak gondok.
Xbox X-en pl folyamatosan bedobálja hogy cross-plattform nincs engedélyezve amikor duózni szeretnénk (én PC). Holott be van kapcsolva mind az én accountomon, mind a gyerekén (felügyelt acc). Elkezdünk solozni aztán 20 perc múlva újra próbálkozunk és jó (vagy akkor sem). NAT Open, minden más game hibátlan a crossplay. Annyi hogy egy hálózaton vagyunk értelemszerűen, de ez nem kéne hogy gond legyen.
PC-n meg állandóan a default hangeszköz a kimeneti hang, hiába állítom át a fülesenmre és mentem el. Következő indításnál ismét a hangszórókon szól. Bemegyek a settingsbe és a fülest mutatja beállítva. Balra átváltok majd jobbra vissza a fülesre és ismét jó. Majd újraindítás után kezdődik előőről a szívás.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz korte73 #19381 üzenetére
Nem játszom gyakran, de én is csak Zero Buildet játszom kizárólag mikrofonnal, és közelebb vagyok a 40hez mint a 30hoz, szóval ha gondolod...
Sirandrish néven megtalálsz epicenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
korte73
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé rátekeredtem a témára.
No bulid duos - trios arcokkal összebútoroznék. Mic only és lehetőség szerint 25+ az évek számában.
-
Vertigo18
addikt
válasz Marcsello31 #19377 üzenetére
Annyi, hogy az a banán speciel épp egy event része volt, ha jól emlékszem...
-
Marcsello31
őstag
válasz Sirandrish #19378 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Új nekem a játék mèg, egyenlőre el vagyok azzal ami van.
Arra a 10 percre[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Marcsello31 #19377 üzenetére
Item shop...minden nap új cuccok vannak bent.
Sokat lehet kapni battlepassbol isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gduck
addikt
válasz Marcsello31 #19372 üzenetére
Igen, tisztára úgy repültem vele, mint Kvák kapitány.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Marcsello31 #19374 üzenetére
Hát a küldihez mindegy volt hogy mit csinálsz vele, csak legyen meg a 250 méter
-
Marcsello31
őstag
válasz Sirandrish #19373 üzenetére
Nekem még új ez a játék, most tehettem meg azt, hogy a gépen játszhassak vele, mióta bővitve lett a gép, ja hogy volt küldetése vele? Nem tudtam én vele kamikaze módban repültem, és próbáltam vadászni vele az emberkéket, .
Van egy benzinkút amit fel lehet robbantani a játékban, volt szerencsém olyan helyzetre amikor egy másik ürge ott ácsorgott a benzinkútnál, én meg rá robbantottam az egészet . "biztos díjazta'. unalom űzőként játszok a játékkal, semmi komoly célom nincs, de láttam már pár elborult emberkét, troll üzemmódban. A légdeszkával én is találkoztam meg azzal a fehér színű gömbbel is. jól jönnek ha szűkül a kör.
Legjobban azt utálom mikor hátulról b@sznak meg, miközben probálom magam 100% energyre visszatolni az életerőt. Gondolom régebben többen jobban mentek rajta.
Szerintetek egy 4gbyteos videókártya javítana a grafikáján? Mert a 2gbyteos nvidia alap grafikával bírja csak. -
Sirandrish
legenda
válasz Marcsello31 #19372 üzenetére
Volt egy napi (vagy heti) küldetés ahol 250métert kellett vele repülni...az éppen meglett...ennyi
Inkább a légdeszkaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Marcsello31
őstag
Ilyennel már repültetek a fortniteban amúgy?
-
törölt tag
Sziasztok, valaki meg tudná monani hogyan lehet a csapattársak irányát mutató fehér nyilakat a képernyő szélére varázsolni?
-
becenevem
aktív tag
Nem vagyok valami jó játékos, néha valamiért jól megy. Gyerekkel szoktam játszani. Én PC, ő PS5. Valaki felvehetne barátnak, ha beszélgetünk meccs alatt, akkor eredményesebb a játék úgy vettem észre
Nick: CsuviZeuszNe gyere be meg ne gyere erre, he...
-
bpmcwap
senior tag
válasz Sefneni #19365 üzenetére
próbáltuk de nem ment... felhívta egy haverját... be kellett kapcsolni a kétfaktorost és három nap után elvileg menni fog... (csak azért írtam le, hogy ha esetleg más is ilyen ügyes lenne mint én, akkor találjon valami választ...) Majd három nap múlva kiderül...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, rossz fiókra töltöttem fel a v-buckot... A saját fiókomra és nem a gyerekére... Át lehet valahogy neki adni? Ha nem akkor hogy működik ez a vásárlás barátnak? (De úgy kellene valahogy nekem ezt elmagyarázni, hogy úgy sikerült feltöltenem az én accountomra a v-buckot, hogy még epik fiókom se volt csak xbox... Most már regisztráltam epic fiókot és elvileg barátok is vagyunk a fiammal)
Túrista vagyok
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz nincsnév007 #19361 üzenetére
Zsír
-
Marcsello31
őstag
Legjobb játék ez a fúrtnite . Rossz hangulathoz meg pláne
15 szinten mozgok. -
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #19360 üzenetére
osztott képernyő is
-
nincsnév007
őstag
visszakerült a ready up
-
Sirandrish
legenda
-
Iramirez
aktív tag
válasz Sirandrish #19349 üzenetére
Ezek szerint én 4 éve,még nem is játszottam
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19356 üzenetére
Azt nem mondtam, csak hogy közelebb vagy hozzá mint az ovihoz
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19350 üzenetére
Nah igen...repül az idő, és lassan vén trógerek leszünk
-
30z.Samu
félisten
válasz WhiteWalker #19351 üzenetére
Anno csinálták, de egyre hanyagabbul tolja az Epic.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
Nem játszottam vele akkor, de(legalább) egyszer már becsapódott...
-
Exelsior
senior tag
válasz WhiteWalker #19346 üzenetére
Szia,
Amint javítva lesz újra bekerül.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
WhiteWalker
nagyúr
Van valami infó hogy vissza kerül e egyáltalán a splitscreen? Vagy ezt törölték és kapjátok be , ennyi volt?
-
Spec
őstag
válasz Sirandrish #19343 üzenetére
És hogy fog becsapódni, hogy lejjebb jön 20 m-rel, de ugyanúgy áll, csak már leér az alja? Ami nem dinamikus, az nem tud becsapódni. Bocs, nem veled karok szívózni, csak nekem ez a kimerevített meteorit, olyan mint egy elcseszett szobor így
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
-
Spec
őstag
Ez a kimerevedett zuhanó meteorit eléggé szürreálisan néz ki Lesz ennek valami funkciója, vagy ez csak dekor elem?
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz Sefneni #19338 üzenetére
Az "új Venture pálya" pedig elég jól sikerült, hangulatos havas/karácsonyos.
Elméletileg az 50 level teljesitése után meglesz a maximum 145-ös powerem , na nem mintha sok volna az előnyöm pl a 130-as powerhez képest, de azért csak na....ha már a fegyverek és csapdák nagy része is 144-es szinten vannak, akkor a power is kövesse.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Exelsior
senior tag
válasz Sefneni #19338 üzenetére
Végre. régóta várjuk már.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Sefneni
őstag
Megérkezett a StW-be a Frostnite.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
draco31
veterán
Ez a drum shoti továbbra is undorító
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Megjöttek z új cuccok ismét, itt már kevesebbet játszottam, inkább csak streameket néztem.
-
Sirandrish
legenda
-
0xmilan
addikt
válasz Sirandrish #19329 üzenetére
Van egy 50-es ficko, aki igy jutott unreal rankig build es ZB modban is.
[link] -
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19331 üzenetére
Endgame-re már kiszúrnak többnyire és ellővik rólam. Szerencsére az megvéd az első damage-től.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz 30z.Samu #19330 üzenetére
Mondjuk nem tudom mennyire tenne jót a játéknak, ha a sok rajongók lekövetné a tippjeid/trükkjeid
Az endgame egy mozdulatlan bozótos lenneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #19329 üzenetére
Azt kéne, de az "érdekes" megoldásaimat le szoktam menteni.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
-
-
draco31
veterán
válasz 30z.Samu #19326 üzenetére
Nekem is igazából, mert sokszor elszáll a ping.
De PC-n és box-on meg azért élvezhetetlen nekem, mert veszett béna vagyok, top 80-ba is nehéz bejussak. Ha ezek lennének, már szerintem rég abbahagytam volna.
Itt meg van sikerélményem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Sirandrish #19301 üzenetére
Hmmm hát ez totál kimaradt nekem (össze_is_szégyeltem_magam), ezek szerint téged sem igazán érint a PEGI 12-es korlátozás a Fortiban
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz 30z.Samu #19318 üzenetére
Jah persze.. szerényke... mindeközben 11.19.-én idézem:
Nekem ez a szezon eddig nagyon adja, sorban jönnek a winek.
Akkor mit szóljak én, épp csak meglett az esernyő, bár kevesebbet is játszom:
Időjárás előrejelzés: Paradise Palmsnál szökőár várható! [link]Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
stewe780
őstag
válasz Sirandrish #19304 üzenetére
Ezt csinálja a fiam 12 évesen. Xbox kontrollerrel nem tekeri ki az ujjait, de én sem tudom felfogni. Ha együtt játszunk én amolyan fegyverhordónak érzem magam mellette.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Rage47
veterán
Szörnyű Megfajdult az ujjam a nezestol.
-
Sirandrish
legenda
válasz 0xmilan #19311 üzenetére
PS1/N64 óta játszom analogos controllerekkel, de még egyetlenegyszer sem okozott gondot az hogy levegyem a hüvelyujjam a jobb analógról hogy elérjem a gombokat.
Igaz, nem is építek Fortiba úgy mint egy gépEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
0xmilan
addikt
Igen, az lenne a normalis szerintem, hogy hatul tobb gomb legyen, hiszen ott van a mutato- es a kozepso ujj is, mig elol csak a huvelykujj ugye.
A teny, hogy ilyen termeszetellenes "claw grip"-re kenyszerulnek az emberek, azt mutatja, hogy teljesen hibas a mainstream kontrollerek felepitese.Emiatt vagy folyamatosan valtogatod a huvelykujjadat a thumbstick es a D-pad kozott (ezzel idot veszitve) vagy a mutatoujjadon a kormod szelevel nyomogatod azokat a gombokat, amik a huvelykujjra lettek tervezve. Egyik sem idealis, de utobbi meg legalabb egeszsegtelen is.
-
Vertigo18
addikt
válasz Sirandrish #19301 üzenetére
Amikor hazaértem az iskolából, alig vártam, hogy beizzíthassam a Wizard of Wort...
-
Sirandrish
legenda
válasz 0xmilan #19305 üzenetére
Nem tudom hogy ki hogy játszik, de az agyam azt nem fogja fel amit látok, ez meg lezongorázza controlleren
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Rossz nezni, ahogy a jobb mutato ujjat tartania kell, hogy hozzaferjen a haromszoghoz. Ilyen kicsavart ujjakkal jatszik mindenki kontrolleren?
-
Sirandrish
legenda
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Aby_2014 #19300 üzenetére
Nem tudod mi a Home Alone? Hát szégyeld össze vissza magad!!4!!
Home AloneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest