- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16299 üzenetére
Nálunk sincs semmi gáz.
-
Apucy01
őstag
válasz
DrTechnoid #16295 üzenetére
Megjavult már? mert nálam ugyan ez van..
-
-
0xmilan
addikt
válasz
DrTechnoid #16295 üzenetére
Ebben a percben inditva a jatekot most minden OK.
-
Van akinél szintén login hiba van? kivágott a launcher , az email-emra azt irja hogy nem találja. Jól hangzik.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16290 üzenetére
Általában így szokott ez kezdődni...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16288 üzenetére
Álca szempontjából eddig Nekem a játék katona skin jött be a legjobban, azt veszik észre a legkésőbb.
-
Sirandrish
legenda
válasz
S e t h #16285 üzenetére
Igen...ezért próbálnak minden karaktert(skin) hasonló méretüre csinálni, de pl Hulk elég hülyén nézne ki gebén.
De pl ott van Morty (Rick & Morty) skinje aki meg ugye túl kicsi lenne, ezért beleültették egy robotba gyakorlatilag...
Egyébként Thanos nem olyan nagy szerintem... -
ridiculous
aktív tag
válasz
Sirandrish #16273 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ritkaság, de van kivétel.
Egyszer játszottam egy német sráccal duo-t, de Ő szerencsére normális volt és meg is nyertük azt a meccset.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16278 üzenetére
Van több változata, fasza nagyon amúgy
-
Sirandrish
legenda
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16269 üzenetére
De mindegyik úgy néz ki, mint az igazi debil változata.
-
Sirandrish
legenda
A Warzone 2-be mentem be egyszer véletlenül random csapattal. Ketten értelmesek voltak, de a 3.nak szerencsére autómatán volt a mikrofonja, így gyönyörűen lehetett hallani a 220forintos recsegős Tescos mikrofonjából ahogy a háttérben anyu (vagy asszony?) üvölt valami kisgyerekkel, miközben bömböl a zene, mindezt kb mordori nyelven...
-
Deck
titán
válasz
A némítás alap.
-
Deck
titán
Továbbra is agyrém ha közösen megyünk be (ketten) egy tdm, control, stb játékmódba akkor külön dob minket sose egy csaoatba. Aki ezt kitalálta...
-
S e t h
nagyúr
Tegnap este, kb. 23 órakor beléptem, hogy megvegyem Rick skinjét a walking deadből, aztán gondoltam egyet, hogy majd reggel.
Hát nem eltűnt? -
Deck
titán
Végre Scarlet Witch
-
S e t h
nagyúr
Gondolom nem mostanában lesz Kratos skin az item shopban, pedig most elviselném.
-
gduck
addikt
válasz
DrTechnoid #16215 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16256 üzenetére
Van több olyan xp glitch amikor a kezdés előtt 10 percig nem kell semmit csinálni, utána lehet kezdeni a több xp miatt, még az is plusz idő.
Nálam meg rendszeresen marad bekapcsolva a konzol, tévé, ha szól a gyerek, feleségem aztán úgy is marad, olednek pláne jó, de így az időtartamot sem normálisan mutatja végelszámolásnál.
-
Deck
titán
Ohh vannak S&D mapok
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16259 üzenetére
Hehe
-
0xmilan
addikt
Iden meg 4 orat szabad, hogy szep kerek legyen -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16256 üzenetére
Méri a PS azt is ha csak megy az adott játék és nem is játszol vele.
Tehát nem valós.
De amúgy van család + munka + kaja, pia + gym + egyéb szórakozás. Nem kell aggódnod -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16254 üzenetére
Ez még nem. Mesélhetnék olyat de inkább nem.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16252 üzenetére
A Fortnite 545 óra a lényeg.
-
Cheif
tag
válasz
DrTechnoid #16240 üzenetére
Jaja, mi is magunktól jöttünk rá. Aztán a legközelebbinél én felrobbantottam magam a benzinkúttal
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16242 üzenetére
Szintet lépni?
Elfogyott napok óta minden challenge, megy a vakarózás honnan szerezzek xp-t.
Kipróbáltam xp glitchet ami frankó, de mintha lelőtték volna, már szinte semmit sem ad.Szerk: megjavult
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Srácok xbox ra kell az epic games launcher?Valamint nagyon megköszönném ha valaki aki x en nyomja az első beüzemelésnél segítene telón. köszönöm!!!
-
S e t h
nagyúr
Bexartak volna az xp exploitok?
Akármelyiket csinálnám a töredéke xp jön össze, mint ami a youtubeos videókban látható. -
Erre magunktól jöttünk rá amikor visszavettük a futni nem tudó kollégát squad-ban, ezután pedig mondja hogy tud megint sprintelni. Mondom ok, kövi körben én voltam a korlátozott player, direktben leugrottam toronyból, hagytam megdögleni, majd 3an pillanatok alatt visszaszedtek. Akkor mondtuk ki mi is hogy a feltételezés Confirmed .
-
Cheif
tag
Amikor nem tud valaki sprintelni, ha meghal és újraélesztik az autónál akkor megint tud.
-
S e t h
nagyúr
Kibontottam a napi karácsonyi ajándékot, ami egy lány.
De jelzi, hogy van egy másik aji is, de azt nem találom sehol.
Nektek sikerült? -
-
Deck
titán
Szerk.
-
-
draco31
veterán
válasz
-
Sirandrish
legenda
válasz
-
Egy összesítő hogy kinek hogy sikerült a 2022 a Forti univerzumban, nekem ez lett :
Ittennn lehet csekkolni ,de csak ha public-ra van állítva a profilod láthatósága.
-
Spec
őstag
Boldog karácsonyt minden topiklakónak!
Biztos tudtátok, hogy a Lodge-ban a kandalló tüzéből időnként XP szikrák pattannak ki. Néha bedob egy-egy 10.000-st is (lehet többet is, ad nekem még nem pottyant). Kis AFK farmolásra alkalmas, és kellemes hangulatot kelt a ropogó tűz hangja.
Bonus tipp: Ha valaki szenved a heti küldikkel, azon belül is a Play matches-el, mert ehhez elég sok játszma kell, hogy meglegyen az 5 of 5, akkor ehhez van egy kis trükk. Valójában nem is az indított köröket számolja, hanem az ernyővel landolásokat. Így elég ha valaki aktiválja a Aerialist augmentet és leugrálgatsz egy szikla peremről mondjuk. Mindig kinyitja a glidert, földet érsz, és szépen számolja is. Akár egy kör alatt kifullozhato az 5 of 5 Play matches
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #16212 üzenetére
Én pl mondhatni az elejétől játszok, de sosem tanultam meg építeni, ha kellett akkor rámpákat raktam max. Így én is inkább zerozok.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vertigo18 #16208 üzenetére
Nem tehetség kell hozzá, hanem türelem, hogy elviseljem, de gondolom az kiviláglott az általam eddig leírtakról, hogy mi a véleményem az építősdiről egy shooterben.
Arról nem beszélve, hogy felélesztősdihez ez szupi, de amikor egy-egyben nyomod a végén és már kezdesz örülni, akkor 2 másodperc alatt kinő a kör közepén az Empire State Building aminek még a tetejig sem látsz fel.
Gondolom nem véletlenül került be ez a mód a játékba, nem két ember igénye lehetett.
-
Cheif
tag
Arról van valami statisztika, hogy hányan játszanak build és non-build-et?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16202 üzenetére
Még most is röhögök az egyik szituáción pár nappal ezelőttről.
Azt kell tudni, hogy a gyerek itthon nagyon jól nyomja a játékot, én csak most kóstoltam bele.
Mutogatta nekem játékon belül mi merre hány méter, az építgetést már az elején hagytam a francba, lövöldözni jöttem, nem építőkockázni.Ezért aztán nem egyszer előfordult az a szituáció, hogy amikor én megfeküdtem, akkor ő körém épített, aztán tolt nekem egy Jézus rebootot.
Igen ám, de mi van fordított esetben, ha ő fekszik le?
Hát max megpróbálom kézrátétellel felhúzni, aminek rendszerint az a vége, hogy feldugják a sörétest a seggembe.Aztán egyik nap egy húzós szituban, amikor lenyomták és várta, hogy menjek, én fogtam magam és leugrottam a várfalról, instant halál.
Meglepve kérdezte hogy mit csináltam?
Mondtam hogy a dicső halált választottam, nem értette, én meg szakadtam a röhögéstől.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ridiculous #16200 üzenetére
Ez a játék olyan egyszerű alapokra építkezik, hogy kellett bele vmi, amivel színesebbé lehet tenni.
Nekem ezt a színt mondjuk a zero build jelenti és már a gyereket is átcsábítottam, közöltem hogy duo már csak ott lesz, nekem elég volt a legózásból.
-
duti No1
tag
Kb két heti keresgélésem (dxgi.dll hiba win 7 alatt) eredménye képen, mivel segíteni még az epic se tudott.
Egy Thaiföldi arc segítségével, sikerült újra be röcenteni a játékot
Feltöltöttem ide a fájlt ha valakinél esetleg ugyan ez a probléma és nem tudsz mit kezdeni.
https://files.fm/u/9q3bsdt2c
A fájlt a játék könyvtárába kell bemásolni értelem szerűen az adott meghajtó ahova telepítetted game\Fortnite\FortniteGame\Binaries\Win64\
Ha van már ott egy dxgi.dll fájl akkor azt töröld előtte vagy írd felül az újjal.
Utána lépj ki és indíts el a játékot Bum és Karácsonyi csoda minden frankón működik.
A játék indításánál felül lesz egy ablak a „home” gomb lenyomásával tudsz belépni és esc gomb benyomásával kilépni bezárni a programot ReShade_Setup_5.5.2 ha zavar felül a szürke vonal.
Szívesen, ha segíteni tudtam már egy embernek is!
Boldog Karácsonyt! -
Sirandrish
legenda
válasz
ridiculous #16200 üzenetére
Én is így voltam vele. Nekem teljesen idegen volt az egész. Főleg hogy kb gamechanger volt a egész, mert lehettél te a világ legjobb lövője, ha pl az építésbe meg bamba voltál...lenyomtak a francba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest