- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Mi ez a sok marhaság ami itt zajlik és olvasok
Ma meló volt és most olvasom a topicot ... Nem találok szavakatEz komoly , hogy ennyire elgurult a gyógyszerük korhatárilag???
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #19197 üzenetére
Nyomni kell a kincses térképet, és végtelen arany pityu lesz
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19193 üzenetére
Ja, meg ez a besorolás játék közben…sima Tero build mód Pegi 12.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Sirandrish #19193 üzenetére
Aziggennnn
Nahde ismerkedek az uj pályával,kb annyirra no loot mint az elsőn...nekem
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19191 üzenetére
Nesze Neked gyerekeknek szánt játék...
-
0xmilan
addikt
Meg ez is eleg elszomorito:
Asszem Season 7-ben jatszottam eloszor es nyilvan a havas biome volt a kedvenc, de ezt se sikerult rendesen visszahozniuk.
-
0xmilan
addikt
Erdemes felmenni redditre. Mindenki vasvillat fogott, mert nem lehet egyes skineket (meg zenet, meg loading screent??) hasznalni a korhataros palyakon.
Raadasul valtoztattak a megszokott betutipuson is?
This is the dumbest update ever.
Korhataros lett az elozo szezon default loading screenje, mert... robbanas van rajta??
Egy olyan dolog, amit raadasul csak te latsz egyedul...Meg egy oltonyos banan... PEGI 7. Ezeknel tenyleg elgurult a gyogyszer.
En arra tippelnek, hogy a kozelgo LEGO collabra keszulnek es amiatt kellettek a korlatozasok, mert a LEGO nem engedne csak ugy akarmit a palyaira. (?)
-
draco31
veterán
Frissített nálam is, nézzük mi változott.
-
Sefneni
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19181 üzenetére
Nem kell mindenkinek, elég ha Nekem.
-
Vertigo18
addikt
Kész, lefrissített, de még mindig szerver off. Ennyit a 30 perces leállásról
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19177 üzenetére
Gondolj rám, ha gift-elni támad kedved.
-
Vertigo18
addikt
Épp szerver leállás van, lehet utána már bekerül
-
30z.Samu
félisten
Még nincs bent a Hamilton pakk, nem vagyok egy fan, de azért a skin-t megnézném.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Ezt hogy lehet beállítani a játékban?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #19165 üzenetére
Ááá , az arcom volt túl nagy
.
Kerestem benne a pozitívumot , meg is találtam: legalább nem egy játékos szedett le és jó eséllyel a koronát se szedte fel így senki
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #19164 üzenetére
Nagy vót a kuffer osztán nem bírta el a szellő
-
WhiteWalker
nagyúr
Az első winem meglett ma
.
Egyből első game alatt. Aztán teljesen analfabéta módon elvesztettem a következő körben , mert leestem magasról, pedig úgy nézett ki , hogy alattam nagy szél van és tovább lendít ha beleugrom. De nem.
-
Golden9
veterán
válasz
Sirandrish #19157 üzenetére
Fortnite Icon Series Lewis Hamilton Announcement.
Ma mindenki linkmentes napot tart a PH-n?
-
válasz
Sirandrish #19157 üzenetére
Face oldal 1. poszt.
-
Fortnite x Lewis Hamilton
-
30z.Samu
félisten
-
T.Peter
őstag
Ha csak a software lumen aktiv akkor sdf-fel fogja szamolni a gi-t es a reflections-t. Ha a hardware lumen akkor triangle alapu. A software alapu nem tamogatja a skeletal mesh-eket, szoval ezert nem latod magadat a tukorben.
Az meg teljesen jogos, hogy ez az uj koztes og palya grafikailag visszafejlodes, bar azt nem tudom, hogy miert. -
GEIL
addikt
válasz
T.Peter #19150 üzenetére
Pl PC-n RT mellett láttam magam a tükrökben, a parkoló kamionok krómos és íves lökhárítójukban...persze minden más tereptárgyat és lényt valósághűen tökröztek ezek a felületek. De van olyan pálya (talán thunder route), ahol van egy full "feketére fóliázott" fémes és futurisztikus épület....na az is mint egy nagy tükör, úgy viselkedett...kidobtam magam elé a fegyveremet pl és az is látszott az alatta lévő szines aurájával együtt.
A nagy vízfelületek nem csak szürkés olajszerűek voltak és kamu tükröződésekkel, hanem bárhogy mozdultál és bármilyen szögből nézted a túlpartot, valós tükröződések voltak....néha simán, néha fodrozódva...ha beleugrottunk akkor fröccsenve persze....fegyvert a vízbe dobva látszott a tükörképe is...szintén a szines aurájával együtt...stb stb. a vízben közeledő lények is frankón tükröződtek benne.......nekem sokat dobott a hangulaton.....remélem még visszakerülhet később. De a barlangokban lévő kristályok vagy ércek is máshogy "világitottak", vagy egy sötét pincében a sarokban felállított reflektor vagy lámpa is máshogy világitotta be a helyiséget.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #19148 üzenetére
igen...Save the world.-ben ez működk, ott váltakoznak a napszakok, végighalad a nap és a hold is az égen....más fények, más hangulat....stb.
A Raytracing effektek használatára most nincs lehetőség, pedig régebben még benne volt, de amióta apró darabokra hullnak az épületek és minden tereptárgy ami bontható darabokra hulló effektet kapott, na azóta nincs RT lehetőség. Persze most PC-ről beszélek, mert hiába erős a PS5 és az Xbox SeriesX, azért a csúcs konzolokon itt ott spórolnak az effektekkel, de csak az veszi észre, aki huzamosabb ideig játszott PC-n csutka részletességgel. -
GEIL
addikt
válasz
Exelsior #19146 üzenetére
Igen....az a havas-hóviharos-ködös időjárás piszok hangulatos volt.
A másik nagy kedvencem a mindent elborító víz volt, és amikor a "kör" egy körben érkező nagy szökőár volt és a "körön" kívül végülis víz alá kerültünk és cápák is voltak benne...stb stb.....
Szóval egy dinamikusan változó, akár szélsőségesen ködős vagy esős időjárás a napszakok váltakozása mellett még nagyon nagyot dobna a játékon....de véleményem szerint be fog még kerülni az is....hiszen a legújabb unreal engine dolgozik a játék alatt. -
Exelsior
őstag
válasz
draco31 #19144 üzenetére
Amilyen halloween volt nem lennék meglepődve ha a karácsonyi is rossz lenne de ne legyen igazam. Egy olyan karácsonyi event (2019 tél) volt amin még hóvihar is volt és az egész térképet hó fedte. na az volt a frankó. Azóta egyszer nem volt. Pedig ezek az időjárási dolgok nagy hangulatot adnak. Emlékszem orromig nem láttam el. Baromi jó volt.
-
draco31
veterán
Most jut eszembe, még nem is rég nyitogattuk a szokásos karácsonyi ajándékokat a játékban, és lassan megint az lesz, már ha ismét lesz.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #19141 üzenetére
-
draco31
veterán
A locker másnál is idióta?
Kiszedem a jelzéseket az új cuccokról, aztán kövi játékindításnál ugyan úgy megvannak ismét. -
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #19136 üzenetére
Tudjátok van az a jelzès a Top 10 meg Top 5 elérésénél. Tegnap az egyik meccsen próbáltam infót gyűjteni lopakodva hogy ki hol lehet. Erre hirtelen jött a Top 5 jelzés. Úgy megijedtem, majdnem eldobtam a controller-t.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #19136 üzenetére
"Nehogy észre vegyenek és harcolni kelljen."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #19135 üzenetére
Lehet neked jobban fekszik , igen.
Én kevésbé érzem. Pont ez miatt amint kiugrom és földet érek , szinte azonnal gugolva közlekedek , mondhatni egész végig
. Nehogy észre vegyenek és harcolni kelljen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #19134 üzenetére
Nem azért írtam taktikát, mert te is azt a szót használtad
A lényeg hogy szerintem jelenleg sokkal "nyersebb" a játék mint az elmúlt néhány szezon. Sokkal inkább mész és lősz mint eddig. Legalábbis én ezt vettem észre.
Talán pont ezért szinte mindig TOP10 vagyok, és elég sok win is bejött már...gondolom ez jobban passzol a stilusomhoz mint az eddigiek -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #19131 üzenetére
Én nem taktikai eszközt írtam , mert abból szinte semmi nincs.
Lehet az óvatosabb szót kellett volna beírnom helyette.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19131 üzenetére
Nem menekülni kell, harcolni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #19126 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét látom. Sokkal kevesebb taktikai eszköz áll rendelkezésre, és végre valahára nincs semmi menekülő item. Vagyis a budipumpa de az ritka, meg alig van benne szóval az befér
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #19126 üzenetére
Én is örültem mindkét winnem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
30z.Samu #19116 üzenetére
Grat!
Mostanában keveset tudok vele játszani , így ha össze jön egy win , úgy örülök neki , mintha a fociban BL-t nyerne a kedvenc csapatomSokkal többet kell taktikázni , mint eddig.
Eddig se lehetett eszetlenül rohangálni, de most ezen a pályán sokkal óvatosabbnak kell lenni. Távolról is pikk pakk leszednek , nemhogy közelről. -
30z.Samu
félisten
Amúgy ez már elvileg a Season 6. Csak a fegyver fog vàltozni a szezonok közt? Map ugyanez marad?
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish #19120 üzenetére
"hogy fémet szedjen belőlük az ember." meg is álaszoltad.
Régen nem volt ilyen zero build féle bohóckodás így ez kész aranybánya volt.
-
Sirandrish
legenda
Igen, ezt mondom mindig. Oké hogy OG de a már jól működő mechanikákat belerakhatták volna. Attól még a map, a fegyverek, meg úgy minden ugyan az lett volna, szóval maradt volna OG, de mégis új. Azért az tök gáz hogy tele van a map járművel, te meg egyikbe se szállhatsz be. Gondolom régen azért voltak bent hogy fémet szedjen belőlük az ember. Mivel annak idején nem játszottam, így ez csak tipp, de ha még erre se voltak jók, akkor tényleg nemtudom hogy mire
-
válasz
Sirandrish #19117 üzenetére
Igen, a rendes sniper tényleg nagyon-nagyon ritka.
Kevés a fegyver, a töltény, a shield "potion", a fedezék, a vezethető jármű, a kapott XP.
A pálya jó része üres, emiatt unalmas és sniper paradicsom. Hiányzik 1 csomó minden a korábbi verziókból, az arany gyűjtés, a perkek, a fegyver fejlesztés, az úszás, az automaták, stb.Tudom, hogy nosztalgia, meg minden, de ez most kb. olyan érzés, mint egy Ferrariból átülni egy Trabantba.
Legalább nem tart sokáig. -
Sirandrish
legenda
Nekem csak a fegyverekkel van bajom. Alig van használható...vagy szerethető fegyver.
Hand Cannont első 1-2 meccsen láttam, imádtam...azóta lenyomtam legalább 15 meccset, és nem találkoztam vele...kivették volna?
Rendes sniper is atomritka, a távcsöves géppityu meg olyan mint valami meggymagköpködő -
30z.Samu
félisten
Megvan az első winem a szezonban és egyben PS5-ön, jó kis harc volt érte.
-
-
-
30z.Samu
félisten
Nektek is szaggat néha a hang?
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Sirandrish #19106 üzenetére
Ez most bőven,jobb mint az elöző szezon.ilyen nyomiknak mint én jóval játszhatobb.
win ek már vannak..koronák még nem. -
Sirandrish
legenda
Nah meg is lett az 50es szint...
Elég is lenne 1-1 szezonnak -
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra