- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S e t h
nagyúr
Lehet hogy rosszul tévedek, de amikor nem szólóban játszom, akkor a napi, heti challengek közül van olyan, amit nekem és a társamnak is számol a játék akármelyikünk is hajtotta végre?
Azért kérdezem, mert volt rá példa, hogy duoban nyomtuk és mire kettőt pislogtam meglett a napi 3 challenge, pedig én semmit sem csináltam.
Ugyanakkor az előző hetiben volt olyan, pl az egy meccs alatt tíz állat lemészárlása, amit csak annak számolt, aki leölte az állatot.
-
Deck
titán
válasz
0xmilan #16393 üzenetére
Igen. Nem is kell erre rástresszelni, meg egész nap nyomni. 3 után az ember lenyom egy egyszerűbbet 2-3xor aztán ugrik is ennyi levelt. Kíváncsi leszek most 3 után mennyi xp-t ad ez a 250k-s.
Ismerősöknek segítek ezekkel, különösebben nem is érdekelne már engem. Max Season elejénAz előző Season Pass sokkal rosszabb volt, nem is játszottam a Seasönbe
-
0xmilan
addikt
Ebbol nekem is ~230k korul jott, masodszorra meg fele annyi se.
Az is szamit, hogy aznap mennyit kaptal mar - akar rendes jatekbol - es ha kezded kimaxolni, akkor lassul az XP gyujtogetes uteme ezeken a palyakon. Delutan 3-kor van a nap valtas, ahogy Deck is irja, ugye akkor jonnek az uj Daily questek is peldaul....Skinek tekintetben szerintem is ez az egyik legrosszabb BP, amiota jatszok. Mindharom noi karakter emo/goth/rikito szinure festett haju. Selene meg a legvallalhatobb talan, de amikor minden 4. jatekos ezt hasznalja, akkor egy ido utan mar kicsit sok belole.
-
Deck
titán
válasz
0xmilan #16386 üzenetére
Hát igen
Ezért, érdemes kipróbálni őket. Én amúgy a nagyon rövideket és egyszerűket szeretem. Ahol 10percet vársz és kapod is. A flamingós map hasonló igaz kevesebb az xp de napi 2-3 nem rossz. Ugye du 3-kor van valami reset miután több xp-z kapsz de amúgy egyre kevesebbet. Szóval, nem lehet folyamatosan csinálni egyiket se. 1 kivétel volt amit régen nyomtam telefonról az 1-2 hétig tuti elérhető maradt
Ezek a megoldások jobbak mint bizonyos challengek. -
-
S e t h
nagyúr
Én azt sajnálom, hogy orbitálisan xar skinek vannak a passban.
Oké, így jár aki korábban nem játszott a játékkal.Néztem ma Boba Fettet, oké, megvárom a mandalórit és Grogut, erre azt olvasom, hogy ők nem lesznek vásárolható skinek, fuck.
Más lenne az élmény egy olyan skinnel, akit kedvelek is, most csövesekkel tolom.
Néztem ma Kenobit, hááát, inkább azt nézem ki belőle, hogy az utcán leszólít, hogy aszecigit.
-
Deck
titán
-
draco31
veterán
Én így lettem most 53-as. Szóval igazán nem vagy lemaradva.
Nagyjából csak feladatokat csinálok, napi 2-3 ugrás maximum, és csak azokat amiket soloban meg lehet építés nélküli módban.
Előző seasonban ezzel a tempóval lettem 130 környéke a végén, bár akkor az utolsó 1-2 hétben már nem is játszottam .
Első ilyen glitch próbám volt, és az utolsó is, túl unalmas ez nekem, inkább akkor motorozok fel alá top 10-ig -
Spec
őstag
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Én pont Új év napján lettem lvl 100, úgyhogy nem kapkodok sehova. Így is laza a haladás, nincs szükség ilyen XP glitchekre se. Én amúgyis továbbra is parázok, hogy egyszer csak észbe kap az EPIC és lesúlyt a ban hammer. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16376 üzenetére
Ezeket hamar parchelik. De rengeteg videó kerül fel naponta, mindig a legfrissebbekkel érdemes próbálkozni.
213 vagyok
-
Deck
titán
500k xp glitch. Nyomjátok amíg működik [link]
Tesztelve öcsémnél! -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16365 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16363 üzenetére
Oké, összehozzuk valamikor.
Amióta bejött a Zero build, a közelébe nem megyek az Építész módnak.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16357 üzenetére
Én megvettem egyből, amikor megjelent és Goku-nak az alap formája tetszik is, meg az átváltozások is tök jól lettek megcsinálva. De az SSJ meg a többi forma szerintem nagyon gagyi lett. Pontosabban Goku szeme kelti bennem azt az érzést, hogy összecsapták az egészet. Vegete so so, bár picit nagy lett a feje, Bulma és Beerus egész jól sikerült.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16359 üzenetére
Én szoktam Gokuval elég gyakran találkozni
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16357 üzenetére
Nálam nem a ritkaság számít, hanem hogy tetszik-e...
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #16355 üzenetére
Én most hogy használom a Gokut rájöttem hogy egyáltalán nem rossz.
Persze cell shaded, de lényegében a animeből van átemelve. Annak idején is jobban komáztam a PS2es Tenkaichi 2-t (cel shaded), mint a Budokai aminél próbálták megoldani realisztikusan
Mindegy..ne is vegyétek...legalább ritka marad -
30z.Samu
félisten
Bekerült ismét a Dragon Ball pakk, én kis naív azért reméltem hogy javítanak picit a skineken.
-
Deck
titán
válasz
0xmilan #16353 üzenetére
Abba se tudom hagyni a játékot
Közben amit itt írtatok beállítás is meglett, hogy tudjak azonnal cserélni itemet akkor is ha nincs tele az inventorym. Illetve, a packet loss probléma is megszűnt már egy ideje
Szóval, már csak a külön scope sensitivity beállításra várok és az opcionális crossplayre.
(pár meccs után miért, nem megy ilyen szarul a távolra lövés?Erre kiderült, hogy mikor 1v1 sniperkedtem unokaöcsémmel akkor felvittem az ads sensitivity-t 25-re és azon maradt, a 11 helyett
)
-
0xmilan
addikt
Pfujj! Par hete meg pont az volt a kivansaglistadon, hogy legyen no build team rumble.
Amivel amugy teljesen egyetertek, de ha belegondolsz, akkor valoszinuleg nem mukodne, annyi ember olyan kis helyen a vegen. Ha mukodokepes jatekmod lenne, akkor gondolom mar bevezettek volna.
Amugy nekem is megvolt az elso W iden hajnali 4 korul.@Sirandrish, abbol csak epitos van.
szerk: iden meg ilyen kis icon-t sem kapunk, mint tavaly?
-
Sefneni
őstag
Boldog új évet mindenkinek!
-
30z.Samu
félisten
Victory Royal-ban Gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!
-
Deck
titán
Annyira megszerettem az építést, hogy már csak kb ilyet játszok
Team Rumble a best amúgy!
-
Zoolee19
senior tag
Boldog Új Évet mindenkinek!🍸🎉
-
Mr X
veterán
És az újévet felavattuk egy Victory Royale-lal.
-
S e t h
nagyúr
Én is a neten kerestem rá, aztán mentem is arra a folyópartra, de tényleg elég random hol és mikor spawnol a brekusz, másodikból meg is lett, az első kívül volt az öt méteren, kb. ott kell lenni mellette.
Én erről a 10 állat per meccsről mondtam le, kb. kihalt az egész élővilág, inkább vadászok az emberekre.
-
D1N4
tag
Hát nemtom, nekem nagyon nem jönnek be ezek az időre teljesítendő küldik... Nem minsig van úgy időm játszani... Vagy ha épp mással megyek... Most is a "hunt a from from 5 meters or less"-t már csinálom 2 meccs óta, mert egyszerűen nem spawnol béka sehol se.... Wtf
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish #16337 üzenetére
Esetleg tudom javasolni neked akkor a Save the World játékmódot, ha megvan az neked.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16334 üzenetére
Xp glitch mapokat keress akkor, ha lassú neked
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16327 üzenetére
Rossz helyről másoltam.
[link]Én nagy Goku fan vagyok, de vhogy ebbe a játékba annyira nehezen tudok beleképzelni, még agyalok rajta.
Kicsit bánom is, hogy elengedtem Ricket a The walking deadből, mert azt viszont ide találták ki, tipikus survivor karakter.
Gyereknél irigylem nagyon a predatort, ő nem használja, nagyjából azt sem tudja mi az, nekem meg csorog a nyálam.
Mondjuk egy terminatornak is örülnék.A mostani battle pass felhozatalból meg azt sem tudom kicsodák.
Geraltot vajon hová hozzák be, miként lehet majd megszerezni?
-
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish #16324 üzenetére
A heti questeket csináld meg, a napikból hármat, a milestone-ok meg jönnek maguktól.
Mi csak duót tolunk a feleségemmel, előző szezon uccsó hetében kezdtük, én most 166 vagyok, ö 146.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16330 üzenetére
Főmenü - játékmód - Browse - Team Deathmatch
Van rengeteg
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16327 üzenetére
Én imádom a DBZ-t de a skinek szarok
-
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16324 üzenetére
Xp glitch mapok vannak, ez ideig óráig működik de mindig vannak újak. YouTube-on vannak akik naponta többet is töltenek fel.
Ezenkívül a sok Challenge + játék. Van sok játékmód pl TDM, Control, Team Rumble.
Márciusba lesz vége a Seasonnek szóval sok idő van még.
Season végén lesz 28lvl up-os pack, ebben lesz skin is és csak 1200 vbuck. Akkor éri meg ha bejön a skin. -
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16317 üzenetére
Ez kérdés, vagy kipróbáltad?
Gondolkodtam rajta, de ez a rikító vörös ruha, rajzfilmes megjelenítés, plusz fegyverrel harcolós csillagharcos kicsit meh.
Tegnap óta Aloy fan vagyok, láttam vki megosztotta egy videóban, azonnal venném.
-
Sirandrish
legenda
Mondjuk ha ennyit tudsz játszani akkor nem is szorulsz rá
Nekem ugye ez az első seasonom, és most vettem észre hogy nem csak 100ig lehet menni. Mármint nem csak addig van reward.
Az eszetlen sok játtékon kívül van valami "trükk" amivel sok exp-t lehet szerezni? Nem glitchre gondolok, hanem valami jóféle módra vagy mittomén. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16322 üzenetére
Régóta nem xp glitchezek már
-
Deck
titán
Lvl 200 pipa.
-
-
Sirandrish
legenda
Goku játék közben át tud változni azzal az emote-al ami a pakkban van?
-
Ahogy ütöd, megjelenik egy iránysugár az egér irányítóval tudod helyzetbe állítani , majd felpattansz rá és kilövi magát. Lehet rajta emotolni, vagy ütni közben a követ, leginkább csak becsapódáskor estem le róla. A tier 5 -höz szükséges 1000m is pár odavissza utazásból megvan. Nyílt terepen közel 200 méteres csapatások is lehetnek ha nincs előtted bonthatatlan tereptárgy.
-
Spec
őstag
válasz
draco31 #16310 üzenetére
Én nem is írtam, hogy a kalapáccsal kell csinálni. A bányában a kék köveket kell megkalapálni kicsit (3-4 ütés elég), és utána rajta maradni. Ha keveset ütsz rajta, akkor alig megy, ha sokat, akkor meg kilő, és le fogsz esni róla, amit így nem számol. A tágas mezőn lévő köveket érdemes ütni, mert annak lesz helye hova menni.
-
Sirandrish
legenda
Skacok a 10 állat levadászásába a lebegő meduzák is beletartoznak,még úgy is ha szépen bele-bele ugráltok mindbe, azok meg általában 6-8an vannak, szóval egy bandát kell keresni belőlük, a maradék 2-3 meg csak megvan valahonnan
-
0xmilan
addikt
-
gduck
addikt
-
Spec
őstag
válasz
S e t h #16303 üzenetére
A 10 állat levadászása egy meccsen belül, nekem csak úgy ment, hogy kerestem egy helyet ahol volt 4 béka a folyó parton. Azokat leszedtem és még utána respawnolt 3 db, azokat is kilőttem, így lett 7 of 10. A maradék már könnyen összejött.
A kinetic ore-os legjobban a kőbányánál teljesíthető, ha eltalálod az erősséget, és az irányt, akkor akár 100-150 m is összejöhet egy menetre. -
S e t h
nagyúr
Ez a travel distance using kinetic Ore challenge eléggé babra munka, szerintem skippelem, de a hunt wildlife in a single match is egy örült rohangálás és vagy sikerül vagy nem.
-
S e t h
nagyúr
Nekem jött ma egy üzenet, hogy amíg játszottam addig volt egy karbantartás és adtak 3000 xp-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest