- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16497 üzenetére
+1 Én megértelek. Inkább ezeket csinálod, mint a questeket. Nincs ebben semmi.
De nem értem miért írnak, vagy vagy-ot. Én emellett borzasztóan élvezem a játékot és pereg is rendesen, ahogy néha megy egy xp map is. Az a 12perc nem nagy dolog...Irigyellek is a sok Sony Exkluzív miatt ami még rád vár
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #16498 üzenetére
Én is leemeltem...meg egy SeriesX-et is...de visszatettem mindkettőt a polcra
-
Sirandrish
legenda
Kb egy hónapja kezdtem a játékot, és csak és kizárólag azért mert pár kolléga rá tudott venni. Közben meg is tetszett, de egyedül nem indítom el, mert nem szeretek solozni. Ha vannak a spanok, akkor lemegy 3-4 kör, majd megyek dolgomra. Amikor nincsenek, de épp a gép előtt ülök, akkor elindítok egy ilyen afk-s cuccot, 20 perc múlva visszanézek, és yeah..3 szint. Nem tudom, ez neked pl miért fáj?
Nálam ez nem ilyen fekete vagy fehér. Van X szabadidőm, amit szeretnék felosztani hogy tudjak foglalkozni az asszonnyal, tudjak menni bicajozni, tudjak túrázni (holnap is megyek), tudjak mondjuk Fortnite-ozni, de azon kívül sok egyébbel is játszanék. Nem letudni akarom, hanem azt hogy azzal a kevés idővel amit KONKRÉTAN fortira tudok szánni, azzal is meglegyen minden. Ehhez segítségül veszek pár ilyen okosságot.
Ezt is csak azért teszem, mert megvették nekem a BP-t, és így örülnék ha ki tudnám maxolni. -
30z.Samu
félisten
+1
Nem ítélem el azokat persze, akik tolják, de személy szerint engem annyira azért nem mozgat a BP, hogy ilyesmikre pazaroljam az időt. Ha van időm, meg kedvem, akkor játszom, valamikor a küldetésekre sem nézek rá, csak tolok 1-2 meccset. Akkor is kapok XP-t, 2-3 szintet simán lehet lépni, bár engem a Level 100-on több nem igen szokott érdekelni.
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #16493 üzenetére
Éppen ezért veszítitek el a motiváltságot a játék irányába, mert pár hét alatt XP grindolással kimaxoltok mindent, aztán nincs mit csinálni. Unalmassá válik az egész.
Ha nem azért játszol mert jól esik, hanem csak kényszerből, az már régen rossz. Kimaxolod gyorsan a BP-t, hogy túl legyél rajta, aztán meg játszol mással. Bocs, hogy ezt mondom, de akik így tesznek, azok nem is igazán szeretik a játékot. Akkor egyáltalán minek toljátok?
Ha mindig amikor éppen kedved van játszol vele pár órát, akkor simán megvan lvl200-ra 3 hónap alatt, felesleges ezen görcsölni állandóan, minden szezonban. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16493 üzenetére
Nekem minden megvolt amit akartam, már csak Fortnite-ozok...
-
Sirandrish
legenda
Okés, csak nekem nem sok időm van játszani, és mint mondottam, ha 100 lenne a max (rewardért) eszembe se jutna, mert azt össze tudnám hozni annyi játékkal is, amennyit én tudok játszani, de így sajna nem.
És hogy mit csinálok majd 200on? Hát remélem addigra megjön az új TV-m, és tolhatom PS5ön a Horizont, a Spidermant, ésatöbbit amik kimaradtak az elmúlt 2 évbe -
Deck
titán
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #16487 üzenetére
Én ma lettem 112-es, sima, átlagos, normál játékkal, úgy hogy nem szoktam ilyen szir-szar XP glitches mapokat se tolni.
Még van bő 2 hónap a következő szezonig. Eddig lement belőle kb. 1 hónap és már lvl100+ vagyok, úgy hogy az ünnepek alatt szinte egy hétig nem is játszottam. Hova úgy rohanni? És mit fogsz csinálni utána? Úgy is felesleges a lvl200+, mert utána már az ég világon semmit nem ad. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16489 üzenetére
Igen.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16487 üzenetére
Akkor a BP-vel lesz vagy és még rengeteg időd van, hogy elérd a 200-at.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16485 üzenetére
Persze, csak említettem volt olyan is
234 vagyok
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16482 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16480 üzenetére
Igen. De ez már csak így megy
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16478 üzenetére
Épp linkeltem volna
-
Sirandrish
legenda
Nah most találtam egyet én is!
Tessen parancsolni: 250K free exp
Nyomjátok amíg működik
-
Sirandrish
legenda
Ajjaj...kéne valami új map, mert nálam a pókos, a farmos, és ez az új is megmakkant
-
Deck
titán
Na szuper, kapta mindenki az xp-t rendesen
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16463 üzenetére
200k-s xp map: [link]
Könnyű, egyszerű, gyors. Pont amit szeretünk
-
Aby_2014
aktív tag
Én is kedvet kaptam ehhez az okossághoz, meglett a lvl 70...
Ezt csináltam, 140k -nál léptem ki...
[link] -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16460 üzenetére
Ha egyiket megfejed a másik nem ad annyit
Tehát nem farmolhatóak, napi 3 levelre szuperek
Találok -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16458 üzenetére
Szerencsés, nálunk rip neki
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16455 üzenetére
Jaja futsz a következőre
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16453 üzenetére
Van egy max, hogy mennyit kapsz kreatívba. Először bónuszt is de utána mindig kevesebbet. Tehát ezt az újat érdemes most napi 1x-er a 3 levelért, többször nem. (régebben volt map aki korlátlanul farmolni lehetett és 55k-t fixen adott mindig. Arra kaptam rá melóba, hogy abbahagyni se tudtam
)
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16451 üzenetére
Összesen? Akkor már nyomtál valamit és nem kaphattál max-os xp-t. Du.3-kor van reset
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16449 üzenetére
10ről megy
-
D1N4
tag
Nem tudom mi van most a játékkal, de pár napja elég szarul megy Series X-en. Fps droppok, 18-20 között, ma kifagyott, a karakterem meglassulva vagy furán fut. Netemmel nincs semmi. Lehet csak az engine rosszalkodik
-
Deck
titán
Xp glitch: 230k XP-t kaptam pillanatok alatt és borzasztó egyszerű. A videóba persze 1 millió xp-t ír de nem annyi az annyi
[link]
-
shapphire
aktív tag
Nagyon jól jönne egy tömör topik leírás/javaslat csomag, hogy egy kezdő miként álljon hozzá az STW-höz, hogyan tud könnyen fejlődni, merre induljon el a questekkel, stb.
Nekem szinte tök homály mi, hogy, miért van úgy benne.
A Youtube videók hosszabbak erről, mint 3 titanic film. -
Deck
titán
Lvl 222 elérve
Láttam olyanokat akik 1001-es szinten vannak
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16430 üzenetére
A Team Rumble sokkal több ennél. Kb nem is kell építeni ha nem akarsz. Kevesen építenek de azok se durván. Próbáld ki. A legjobb játékmód
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16428 üzenetére
Linkeltem neked a flamingósat az se rossz de nem ad olyan sokat, mint a múltkori. Próbálgatni kell őket, de én is jobb szeretem a nagyon rövideket. Azokat próbálgatom már csak kb.
A játékmódok közül a Team Rumble adja a legtöbbet, ha játszanál is. Mellette napi egyszer meg mehet a 3 free level azt ennyi. -
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16426 üzenetére
Sok van igazából de farmolni olyat érdemes ami állandóan ugyanannyit ad. Én régen 55k-s map-ot farmoltam
Ezt a 240k-s map-ot mint írtam, napi 1x-er érdemes és kapod a free 3 levelt.
Amíg működik persze. De a YouTube tele van ilyenekkel, ha kísérletezgetnél
Akkor eddig 5 free levelt kaptál -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16424 üzenetére
Néha ennyi, néha annyi.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16422 üzenetére
Másodjára már nem, de du 3 után mehet újra
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #16421 üzenetére
200K-val jöttem ki. Akkor másodjára már nem érdemes bemenni?
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16419 üzenetére
Napi 1x-er lenyomod aztán megy a 3 level és nem kell a challengekkel szórakozni
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16417 üzenetére
Igen.
-
30z.Samu
félisten
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16412 üzenetére
Ezt majd írom mikor a hülye Challengekkel szoptok az xp miatt...
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16410 üzenetére
Te tudod, de már napok óta nyomhatnád napi 1x-er akkor vagy 10 leveled-ed lehetne pluszba...
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16408 üzenetére
Pedig ad
Volt itt másnak is probléma vele, de csak nézz ott lejjebb ahol kell, mert egymás alatt van a kettő. Utána egyesével tudod felvenni a kulcsokat. -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16406 üzenetére
Linkeltem a videót is hozzá. Ez hosszabb de egyszerű végül is. Napi 1x-er érdemes lenyomni a 3 free level miatt ha kell és amíg megy.
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #16405 üzenetére
Amúgy ott mit kell csinálni? Egy óráig lődözni?
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16403 üzenetére
Mi?
-
0xmilan
addikt
Na megvannak a weekly questek. A kardos tiszta bug, mert azt nem szamolja, ha az elso lovesre meghal az ellenfel vagy kozben lelovik, mert fel is kell robbannia mikozben a testeben van a kard...
-
0xmilan
addikt
Talaltam az elobb egy nagyon kedves jatekost team rumbleben.
Beleeresztett par tarat a pajzsomba es megvarta, amig ujrageneralodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest