Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
S az egyik melle nagyobb mint a másik,csak hogy maradjunk az igazán fontos dolgoknál

-
J o e
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyanígy jártam én is, kb. 3 hét kimaradt és mikor beléptem, 115 gigás frissítés fogadott..végül csak azzal tudtam megoldani, hogy újratelepítettem a játékot.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Melyik platform? Ps5n csak 8 gb.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem nem jön ki a matek. Kikockázva 788 sérülés jön össze.... Ezt nem lehet kimagyarázni...
-
0xmilan
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
En se, valszeg leginkabb a FOMO meg a kenyszeres gyujtogetes miatt akarja behuzni a tobbseg. Lehet vele buszkelkedni, hogy nekem ez is megvan. Akkor is, ha soha nem fogja hasznalni.
-
DonMedve
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Többek között azzal amit az előtted szóló írt. Plusz ez, hogy csak shoti, csak sniper, akkor volt olyan fegyó ahol járművek potyogtak az égből. Bahh. Nagy ZB BR-be még nem vagyok annyira jó, meg igpu-val tolom még azt annyira nem szereti. BR-be mentem egy kis sikerélményért, elvették.
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó, de Switch-en olyan nincs...
Igen, megy már. -
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ma vettük az xboxot,ezért nem értem
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én csak a Rocket Racinget tolom Rankedben. Most Diamond I-ben vagyok. Eddig a legjobb szintem Elite volt, de ott egyszerűen már nem tudok feljebb lépni. Gyakorlatilag csak az első 3 kap pár %-ot. Ha hátrébb végzel még azt is levonja, amit addig összekapartál. Így kb. lehetetlen feljebb lépni ha nem folyamatosan TOP 3-ban vagy, ami nyilván számomra esélytelen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közben plat 1 lettem
-
gduck
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, most van az "akciós" időszak. Most megveszed, ha van battle pass, akkor visszakapod a Vbuckot, amiért megvetted. + az 1000 Vbuck és a Crew cuccok. DE mivel hónap elején lesz a váltás (ez így beleesik az 1 hónapos Crew előfizetésbe), ezért akkor is megkapod a Battle pass-t és a Crew cucokkat. Utána lemondod a Crew előfizetést.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a küldi nem ad xp-t amit linkeltel, neked kell gyűjtened és skint, meg ilyen butaságokat ad ha élérted az előírt mennyiséget.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Yepp, baráttal partyban. Felváltva vannak a küldik, hogy baráttal "creator made map" és baráttal "by epic". Nem tudom hogy mennyire halmozódtak a küldik, de ha még az első sincs meg lehet nem tudod kiszedni a skint, ha arra utazol.
-
Exelsior
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen egy baráttal kell.

-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
"creator made" mapokon, akár valami szkvid game játék vagy xp map, stb..., a lényeg hogy olyan játékokban amiket nem az epic games csinált.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rá ér az holnap is
, én meg mint egy magányos harcos akartam volna végig vinni a meccset, de a napi stresszoldás mára elmaradt.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a sok minyon biztos túlterhelte az egész szerót, vagy valakik nagyon függöttek rajta, "abbahagytam"
. De azért valami üzenetet adhattak volna hogy bocsi de most nincs lövölde." -
mcwolf79
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lányomnàl ugyanez van . Valami új fìcsőr/bug.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
kb 1 órája játszok, jó volt, és most megint be adta a fall dmg-t.
ez szerintem valami bug lesz. mikor meghalok akkor azt írja hogy lvl x vagyok, a küldi számokat se mutatja szóval most valamiért nagyon bugos lett. -
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen elfogyott a fúró hogy már nem tudok vele repülni és le estem és amint földre értem meghaltam.
Franklin: nem tudom, mikor meghaltam elég sokáig töltötte be a következő játékost. és ez akkor van ha fall dmg-ben halok meg. :/ -
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
érdekes.
le estem és egyből meghaltam. de majd megnézem még egyszer. -
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
itt is,még az Epic kliens is belefagyott.

De jön rendületlenül. -
t1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
7GB PC-n, valszeg neked az egész játékot tölti
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én úgy tudom hogy PC-n kell 1-2 meccs hogy a shader-eket előkészítse, utána jobb lesz. A Vbuksit meg biztos elköltötted örömlányokra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hidd el egy bizonyos szint felett alkalmanként megesik majd olyan eset is....nálam legalábbis már történt olyan, hogy az egész nap folyamán már sikerült 3x és este valahogy nekem nem sikerült "elmenni" ahogy te írtad....és valóban néztem tovább a TV-t

-
Fortnite76
kezdő
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott a pont...Tökéletesen igazad van !
Ha nincs célod minek játszol ???
A játék élvezete mi... ???
Cél nélkül mi az élvezet ???
Persze mindenkinek más és más a motivátora, de ezt másoknak tiszteletben kellene tartania és elfogadnia...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Játék élvezete miatt játszom?
Nem ezekért a virtuális sz@rokért. Megkaptad a korán kelős kitűzőt , megvan , pipa , igen és tovább?
Mégegyszer nem fogod megtenni , csak azért hogy tornáz korán. Ez az eszköz is akkor ér valamit ha ki van használva, rendszeres mozgás mellett monitoroz , ergo a mozgás élvezete miatt is veszik , mint a játék. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd kedden kiderül. Ha jól láttam a BP-ben vannak még kérdőjeles helyek. Én már semmi se csodálkoznék.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom , nem árulta el.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megjött a Waterbending 1.5 gigával

Szánalmas ez az Epic
-
gduck
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Kérdezhetek valamit, anélkül hogy bárki megsértődne?"
Én szintén: mondhatok valamit, anélkül hogy bárki megsértődne?Ezt én se értem... Mikor játszok, agyam kikapcs, zombi mód és élvezem a a játékot.
Mi az élvezet az XP "harácsolásba"?!
Cuccom annyi van már így is, hogy egy szupermodell is megirigyelhetné 
"Szint": mi az a szint? Az én farkam úgyis nagyobb!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valamit valamiért

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom, csak tettem egy megállapítást, miszerint felesleges az AFK-olás.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én simán csak játszom és fejlődök. Letolok pár meccset és azzal is megyek fel pár szintet.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Játszok a játékkal, de ha kajálás, filmnézés vagy boltba járás közben tudok xp-t gyűjteni a BP-hez akkor azt ki is használom. 3,5 óra egyéb elfoglaltság eddig hozott 5 szintet, arról nem mondok le.
Találtam közben egy módot, hogy launcpad-en kell ugrálni, majd később kipróbálom hogy mennyire működik. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor ez nekem már a második autóm ebben a hónapban a crew tagságból. Meg ez a második 950bákkom, mert mikor előfizettem akkor már egyszer vissza kaptam a 950et mert volt már BP-m. Teljesen jó biznisz volt. 3500 forintért kaptam 2900 bákkot meg a márciusi és az áprilisi crew skint.
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyankor ki kell dobálni, amikor kiírja a wint, hogy az utolsó ellen lássa mi volt a tarsolyban
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sejtettem hogy valakinek ez lesz a reakciója.
Nyilván töltve volt. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ki hogy értelmezi az erősödést...
-
stewe780
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De jó is lett volna...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tiszta Assassins Creed... Aztán jön a vikinges téma , majd a japán , végül Egyiptom...
(Nem rossz egyébként, de nahh láttunk már ilyet)
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valóban, erre nem is gondoltam, hogy ilyen felvehető képességek lesznek. Ez tényleg sanszos.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd pénteken csámcsogunk a görög Istenekről.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
DE NEEEEM AZOK VOLTAAAAK

Másik hitbox fail , vagy a t@kom tudja ...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen , így van. Erre írtam hasonló szituációs példát.
-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
összefoglaltam amit te irtál,nem rád értve

ugorgyunk

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van a te profilod , átmész a haverodhoz.
Haverod kimegy , csinál egy szendvicset , vagy ráránt egyet , tök mindegy , addig te belépsz jóhiszeműen az ő gépén a te profiloddal és később kapod a bant.
Ez szerinted korrekt?
Aztán a cimborád gépét ("autóját" - ahogy a példában volt) szintén. De ez már az ő baja.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amit te írsz példát az ugyanaz az accountra vonatkozik.
Itt két profilról van szó , az autós példádnál maradva , ha te "ártatlanként" ülsz bele a "tettes" autójába , akkor téged is bekasztliznak?
Nah ez az inkorrekt. Mondjuk ha az egyik haverod gépe lenne és ott lépsz be , ahol történt a csalás, gondolom nem lenne őszinte a mosolyod ha kapnál egy bant. Ráadásul a vasat is banolják plusszba.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
De nem is erről volt szó , ezt te is tudod.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazad van , de a lehetőség adott - sajnos.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet hogy attól is függ milyen egy cheat , ha google első oldalas találat , akkor valószínűleg ez lesz. Lehetséges hogy itt is úgy vant mint cs-ben, ahogy Sparkles egyik interview-jában hallhattuk. Én nem vagyok benn biztos hogy nem lehet venni olyat amit nem detektál a csít figyelő rendszer (még). De ebben a világon semmi értelme , mert ha caasual-ban ha ranked-ben lövöldözöd fel akármilyen diamant - Epic rangba, semmi , de tényleg semmi nem jár érte, ugyanis ha meg elhiszed magadról hogy a csít miatt ennyire jó lettél , az első pénzes versenyen akkor is megfektetnek az első 3 percben ,mert az elért rangod nem elég a tényleg jól építő lövő tryhard gyerekek ellen. Szóval mi értelme hogy egy teljesen tét nélküli játékban bannoltatja magát az ember?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát. Mostanában elég hamar vége van a dalnak (:.
-
Skynet258
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, hogy akkor ezt jelenti a "photo shoot"?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon Faja, ez a mód a beállításoknál van valahol? "Bocs ha hülyeséget kérdeztem".
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az idő a bűntettnél is mindegy...1 hónap múlva kapnak el vagy 11 hónap múlva....így is úgyis számonkérik.
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bezzeg Messi maradhat azoknak akik kiglicheltették az sbc-ből
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem értem ezt, mert amikor meg 1 éve karácsonykor a death strandingből kirakták tévedésből a director cutot az megtarthatta aki behúzta és mellé még az alap verziót is behúzták.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnálom.

Én nem tudtam behúzni így vbuckot, de nagyon sajnálom, hogy másoktól, akik jókor voltak jó helyen, most ennyi idő után elveszik.

-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még a fostos mobilszolgáltatók is módosítgatnak egyoldalúan a megkötött szerződéseken és emelgetik a tarifákat.
Tudom, apróbetűs rész....stb, de nagyon bosszantó.
Az élő és jelenleg is futó díjcsomagoknál megteszik, ...dühítő de oké.....s mi a helyzet a pl 4-5 évvel ezelőtt kötött és már nem elérhető díjcsomagokkal pl amit még használ az ügyfél és esze ágában sincs hogy váltson....hát ott is megörténik az emelés.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Arról nem az ügyintéző tehet, hogy az ügyfél nem olvassa el mit ír alá. Több olyan ismerősöm is van, aki felvett valami hitelt valami kedvezménnyel, de a feltétel részét már elfelejtette és nem is teljesítette. Nyilván fel volt háborodva, de aztán kérdeztem tőle hogy a szerződést átolvasta-e és ott biztos le van írva feketén fehéren hogy mihez kötik a kedvezményt vagy a jóváírást. Nem kell hitel szinten gondolkodni, elég a számlanyitási akció, mindegyik bank kijátssza ezt a kártyát. Ha itt nyitsz, kapsz X összeg jóváírást a számládra. De sokan azt hiszik hogy szimplán csak a számlanyitás végett jár a pénz, holott a tájékoztatóban szépen le van írva mihez van kötve. Aztán amikor nyílik a számla akkor jön a kérdés, hogy "Na akkor a pénz rajta is lesz a számlán?" Hát nem...de miért nem? Nem akarom védeni se a munkahelyemet, se a többi bankot, mert nincs miért. Viszont sokszor az ember azért keveredik "bajba" meg azért esik el kedvezménytől mert nem olvassa el mit ír alá.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem kedvem lenne, sokszor időm vagy energiám nincs leülni elé. Szóval nekem ez most jól jött meg hát megbeszéltük hogy a semmit nagyon jól tudom csinálni.

-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia uram, tudnál adni pár szintet? Buszjegyre kell.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor is...
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ki is nézném belőled.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vótmá.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oops...

-
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor csak mázlista volt, hogy futás közben, első lövésre fejest lőtt.

-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
épp ezt mondom én is, semmi fun nincs abban ha fullon vagy mindennel erre 1hitelnek vhonnan. Mondjuk ma én is osztottam pár fejest de én ezt kivenném a játékból.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez engem is kiidegel, akármennyire is nehéz fejest lőni (sztem nem annyira)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok, csak iramirez írta, hogy az xp növelésének nem volt sok értelme és a
"gémben meg csak kapom a magasabb szintű enemyket..." ez ütötte meg a figyelmem, hogy höh, akkor ezért jönnek velem szembe terminátorok.
Mondjuk szerintem érdekes mostanában a játékos összetétel, van olyan aki úgy körbe lövöldöz, hogy már csak azt várom, hogy esetleg ZB módban neki álljon csákányolni a harc mint egy NPC. A kövi domb mögött meg egy olyan, aki csúszik, ugrik miközben szénné lő és azt sem tudom hova kapjak.Kedvenceim a 100-200 méterről sniperező oneshooterek, akik miközben ugrálok, mint aki esőtáncot jár killelnek a 150shield + 100 health-ről .
Olyankor naggyon vissza kell fogjam magam, nehogy az egerem bánja a tettüket...

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor valószínűleg a reset-et nem vártam meg.
Köszi. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megnéztem másnap, ott voltam két órát, semmit nem adott már.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem elérte a limitet a cucc, mert ma màr nem adott XP-t. De így is adott 13 szintet.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
13 szintet mentem fel végül. Nem tudom hogy ment-e volna tovább, kiléptem.
-
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi a tippet. Sajnos én is eléggé levagyok maradva, mostanában nem sok lehetőségem volt játszani.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó hát a CS mechanikája már nem mai csirke, az tény.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert lehet benne taktikázni és ha normálisan akarsz játszani, kell is. Tetszik/tetszett hogy nem csak agyatlanul kell szaladgálni, bár sokan így tolták és csodálkoztak hogy hamar le is puffantották. Terroristáknál az a lényeg hogy a két pont között valamelyikre le tudják tenni a bombát és fel is robbanjon az. A terror-elhárítóknak pedig az a feladatuk hogy megakadályozzák a bomba letételt vagy ha már lent van, hatástalanítani kell. Igazából a Valorant-nak is ugyanez a szisztémája csak ott megspékelték képességekkel.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én addig elég aktívan toltam, amíg volt egy fix team, akikkel tudtunk menni. Amint szétszéledtünk, meg brutális módon elterjedtek a csalók valahogy már nem vonz. Pedig a szisztéma még mindig bejönne.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sokan a Fortnite-ra is ezt mondták és tessék...

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem CS-ztél soha, akkor nem is vagy igazi gamer.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
CS játékosok otthonosan érzik magukat eme tevékenységben.

-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
elég csak a lobbyban legyek vagy be is kell readyzek?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A semmit úgy csinálom, mint ahogy senki más.
Amúgy erről még nem is hallottam, köszi. Lehet hogy akkor tényleg Remote play lesz ebből és munkahelyen megoldom ezt a kérdést. 
-
nincsnév007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
erről, több információt a posta hozza ?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha szerinted Nekem is menne, akkor talán úgy is van.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezzel szemben nekem csak a magasságom 180+...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam is vannak droppok , hardvare PS5 , nem tudom mit tehetek

-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt így én sem értem meg.
De pl ami múltkor téma volt, a "Neo versa" bundle,...
....ez megvehető volt controllerrel vagy ps4 slim/pro konzollal együtt csomagban vagy akár külön is csak a bundle pár ezer Ft-ért....most viszont már nem kapható hivatalosan, így még feketepiacról innen onnan beszerzett kódként megvéve sem váltható be. Viszont az olyan accountok amiken megvan, azok értelemszerűen egyre többet fognak érni.
ilyen pack van még pár:
Royale bomber bundle
Deep freeze bundle
Dark vertex bundle
Rogue spider knight bundle
Eon bundle
stb
stb
De ezeknél a packoknál jóval többet érnek az OG skinek és OG emote-ok vagy az egyéb módon csatolható és beszerezhető extra cuccok.
(Galaxy, Ikonik, Honor Guard, Double Helix....stb)Nem ritka, hogy külföldön akár 3,5 - 4 millió Ft-nak megfelelő dollárért kelnek el ritka cuccokat birtokló accountok.
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen, ez is hasonló ahhoz a dologhoz, hogy pl valaki egy ma már nem kapható LEGO-készletet vesz meg, amit anno pl 40 évvel ezelőtt adtak ki és csak egy ideig volt elérhető/kapható és ma már asz eredeti ár 1000X-esét is megadja érte aki birtokolni szeretné.
Van itt a fórumon is olyan játékostárs, akinek elég szép gyűjteménye van Fortnite exclusive packokból/skinekből és azért tisztában van vele, hogy az accountjának nemzetközi "piaci" értéke a több 100.000 Ft-ot is elérheti (de talán keveset is írtam)
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
B.Ú.É.K. !
S vannak akik fizetnek ilyesmiért...vagy egy olyan "accountért" amin van pl Take the L és Orange justice és OG founders Save the world pl.....akár ennek a "többszörösét is megérheti"....főleg ha még vannak rajta soha vissza nem térő ritka vagy exclusive skinek is. 
-
H.lacika
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vannak drágább skinek is..
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk az is lehet jah, nem néztem a nick nevet, már ha lehet egyáltalán, akkor valszeg ezért is lehetett sokszor látni, vigyorgó karácsonyfa skin, de miért?
.
Bár szerintem kettő ugyan az lehetett, furán engem találtmeg elsőként másodszorra is.
Na mindegy, ha ingyenes a skin, én is rá nézek majd.
Köszi a tippet! -
pourri
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esélyes. Ezeken szoktam kiégni.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Yepp!
Viszont én hiányolom a kunyhót.
Bár az új Chapter-rel nagyon keveset játszottam eddig. Inkább a story játékok mennek, ha van idő. -
markknight
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom AI, ez a két hülye biztos nem fér bele a Fortnite univerzumába

-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazad van, valami gubanc volt a win11nèl, lehet hogy észrevétlenül ette valami
Az teljesítményt, vagy mert nem kompatibilis. Utólag is köszi. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pfuuuu

Mondjuk azt se értem hogy lehet azzal játszani , annyira hígfosch a játékmenet benne , hogy szerintem undorító. Valamelyik nap néztem PS5-n , lehet PC-n más , azt nem tudom. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teljesen igaz!
Viszont a másik nonszensz kategória , akinek futja rá a 800- 1M gépre és még HC gamer az meg vissza butitja 640*480 low grafikára
.
Múltkor pont ez került itt szóba...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, én meg mint egy magányos harcos akartam volna végig vinni a meccset, de a napi stresszoldás mára elmaradt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott a pont...Tökéletesen igazad van !
A játék élvezete mi... ???
Cél nélkül mi az élvezet ???