Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16713 üzenetére
Tegnap egyszerre két embert szedtem le vele...motoron próbáltak menekülni ...a pontot az i-re az tette fel hogy épp a Goku skint használtam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16715 üzenetére
Hát durván OP az tuti, de azért nem nehéz kikerülni ha látod hogy honnan lőnek. Nyilván ha egy épületet rárobbantanak az más
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sefneni
őstag
Főleg pl. egy végjátékban, ahol már csak 1v1-ben vagytok. Simán kilőnek vele nagyjából bárhonnan.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Cheif
tag
Hogy örültem amikor kivették..
Ezzel a madárral gyerek jól bánik, én még ki sem próbáltam. -
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16720 üzenetére
Remélem, mert azt pl útáltam
-
ridiculous
aktív tag
válasz WhiteWalker #16720 üzenetére
Ha közel nyomja be az enemy és egyből reagálsz akkor lazán le lehet gyilkolni.
Annyi a kulcsa hogy nem szabad pánikba esni, hanem el kell kezdeni lőni.
Amíg a lebegve kiabál simán megsétáltatom a kutyát.[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz WhiteWalker #16726 üzenetére
No igen, az elég fontos tényező!
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
S e t h
nagyúr
válasz WhiteWalker #16726 üzenetére
Ma fák között rohangáltam, aztán meghallottam a hangot, de nem láttam semmit, instant halál.
Eddig ha messziről megláttak akkor jó eséllyel túlélted az első találatot és tudtál rá reagálni, most ennek nagyon lecsökkent az esélye.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Deck
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16761 üzenetére
Mióta én játszom, az a sniper nincs benne, bár tudom hogy volt.
Nem tudom. Kicsit olyan kétes nekem, mert egyrészt király egy brutál kemény stukker, másfelől meg bármikor, bárhol meghalhattál anélkül hogy akár esélyed lett volna reagálni..
Az gáz kicsit szerintem...
Mondom ezt úgy hogy nem találkoztam vele sose..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ridiculous
aktív tag
válasz WhiteWalker #16761 üzenetére
Hála az égnek hogy kivették a snipert a Goo Gun - nal együtt.
Na nekem meg ez a map tetszik jobban, az előzőről csak a Reality Tree - Greasy Grove környéki óriásgombás területek hiányoznak.[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Mr X
veterán
válasz WhiteWalker #16765 üzenetére
Nem tudom, nekem az előző season díszlete jobban feküdt, ez a lovagváras setting annyira nem adja.
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16808 üzenetére
Csak azután osztom meg hogy én megnézem.
Sajna mostanság durván hamar lelövik vagy nem tudom. Ráadásul amelyik megy, sokszor az se ad 100-120K-nál többet..
Nem tudom mi van mostEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16826 üzenetére
-
Spec
őstag
válasz WhiteWalker #16826 üzenetére
Aha. Ha feb. 11-én előfizetsz a Crew-ra, akkor kapsz 1000 v-buckot, a jelenlegi Crew skint, és aktiválja a mostani BP-t is (ha az még nem lenne aktív). Ha aktív a BP, akkor még az után is kapsz 950 v-bucks visszatérítést.
És mivel március 10-én jár le, ezért megkapod a márciusi Crew skint is 1-én, és az új BP-t is ami elvileg 10-én startol.
Én mondjuk ennyire nem neccelném ki, mert egyrészt asszem csak 30 napot ad a Crew-ra, nem naptári hónapokat számol, másrészt nem tudom mennyire atom biztos információ a március 10-i indulása az új BP-nek. Én a helyedben rátennék még pár napot, sok nem múlik rajta. Mondjuk február 15. már tuti jónak tűnik.
Ha most nincs aktív BP-ed, akkor még lesz kb. 3 heted a mostanit kitolni legalább lvl100-ig. Az nem kivitelezhetetlen[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz WhiteWalker #16851 üzenetére
Akkor ezt használtam volna:
Semmi ilyen nem volt benne. Láttam, hogy mennyi idő és emiatt
PS5
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #16859 üzenetére
Jaj most ismét
Tele mindenem (még a t@köm is) , megyek autóval , ott a csávó előttem , kiugrom , csavora ragurul a kocsi majd felugrik és az új fekete shotgunnal egy lövés és feküdtem .Jah a másik , beállok felhuzni a zászlót , csak el se indult , térülök fordulok , volt közbe némi harc , vissza mentem és elindult
-
Sirandrish
legenda
Vannak ilyen anomáliák amiktől a falnak bírnék menni, szerencsére 1 perc alatt túlteszem magam rajta.
De nem tudok elmenni az olyanok mellett amikor 40 méterre van tőlem a csávó, DMR-el a célkereszt kellős közepébe áll mint egy darab sz*r, de 8 lövésből 6 nem találja el...vagyis sebzést nem kap. Vagy amikor engem 300méterről úgy lőnnek el Assault Riflevel hogy futok/ugrok/csúszok, de nem lő mellé kb egyet sem én meg lefekszem kb 1 sec alatt mintha valami heavy sniperrel lőttek volna el..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
Csütörtökön toltunk secret-el egy duo party-t, többször előfordult hogy teleportált a karakterem. Harc közben ez igen kellemetlen, van baj.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16869 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16872 üzenetére
Hát például itt.. <-- PC
Vagy itt..<-- PSBár én a Fully Realized Pack-ban látom...
És hogy látom a Crossmark Operative packot ilyen külső oldalakon tudod megvenni mint az Eneba, vagy a Kinguin. Gondolom az volt a korábbi 1500Vbuckos+STV-s pack, a fenti meg az újjabb..[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz WhiteWalker #16887 üzenetére
Van baj, én majd a Dragon Ball collab miatt fel fogok lépni kicsikét. Megnézem mit adnak ingyé.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16908 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16918 üzenetére
Akkor egy Kratost meg egy Aloyt intézzél már még
-
Deck
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16932 üzenetére
Nem merik!
-
30z.Samu
félisten
válasz WhiteWalker #16953 üzenetére
Nekem általában untig elég, ha elérem a 100-at és kifarmolom a BP-t.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz WhiteWalker #16965 üzenetére
Zsír, már csak be kell szerezni. Mekkora fricska lenne az Epic-től, ha ennek örömére be is tenné az Item Shop-ba a rinyálók nagy "örömére".
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
public NMY
csendes tag
válasz WhiteWalker #16992 üzenetére
Hatalmas gratula a cimborádnak, hogy a gyereke 5 évesen fortizik
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #16977 üzenetére
Ez komoly
-
gduck
addikt
válasz WhiteWalker #16992 üzenetére
Dettó! Az én egyik "harcostársam" is most lett 6 éves és mindenkit kenterbe ver! A végjátékban egyedül (addigra az "öregek" meghalnak) el szokott bánni 10 emberrel is És mellesleg a Fortnite mellékhatása, hogy most ment első osztályba, de FEJBEN összeadja hármunk szintjét (pl. 134+178+187) kb. 10 másodperc alatt
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz WhiteWalker #16999 üzenetére
"hát vett egy hordót és beállt az egyik sarokba a többi hordó közé sokadiknak , ott szaladgáltak körülötte a játékosok és senki se vette észre. "
Ilyet én is szoktam csinálni solo-ban, vagy bebújok simán egy bokorba. 10-ből 9 ember elszalad mellettem simán, eszükbe se jut, hogy valaki lehet a bokorban. Aztán megy a pislogás, ha rájuk lövök.
Sic Parvis Magna
-
őstag
válasz WhiteWalker #17009 üzenetére
200 után csak. Előtte tuti hogy ad.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sefneni
őstag
válasz WhiteWalker #17009 üzenetére
200-ig adnia kell. Esetleg próbáld meg a játék újraindítását, nekem STW-ből BR-be átlépve van, hogy nem írja egyből jóvá a dolgokat.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
őstag
válasz WhiteWalker #17013 üzenetére
Mivel 200ig vannak itemek, mi értelme lenne a csillagok további létezésének? Ebben az esetben aki kihúzza az Arany lovag gyereket, onnéttól kezdve nem kap.
-
őstag
válasz WhiteWalker #17016 üzenetére
Onnéttól kezdve XP-nek nevezik, vedd úgy
-
Cheif
tag
válasz WhiteWalker #17016 üzenetére
Nekem van közel 700,BP nincs, a következő seasonnél meg amúgy is nulláz. Szóval gyűjteni is felesleges.
-
őstag
válasz WhiteWalker #17021 üzenetére
Régebbi season-ben (C2S2) az Arany skinek bőven 200 felett kezdődtek, az utolsó a szép nagy arany banán (Full Golden Peely Agent) 300as szintnél nyílt meg, és 350nél lett tetőtől talpig arany. A legritkább skin a játékban a régi OG skinek mellett. Tehát néha van élet 200 felett, de ritkán élnek vele epikéknél manapság .
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #17040 üzenetére
Nem vagyok szakértő, hiszen ez az első szezonom és BP-m, de amennyire én látom egyszer kell megvenni, utánna (amennyiben nem cuppan rá az ember valami skinre), már free to play is működik a dolog.
Persze az elsőért se kötelező pénzt adni, de úgy beletelik kis időbe mire össze jön rá a zsé..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #17042 üzenetére
Viszont az előző szezonban nem lehetett amúgy se mindent kivenni, ha nem volt BP-d. Hiába lett volna csillagod. Minden lapon volt olyan amit csak fizetős BP mellett lehetett unlockolni.
-
draco31
veterán
válasz WhiteWalker #17040 üzenetére
Csillagokat adja BP nélkül is, de akkor nem lehet mindent kiváltani.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Deck
titán
válasz WhiteWalker #17051 üzenetére
Minden oldalon talán 1 free van. Ha volt Crew-d az unlockolta a BP-t vagy ha megvetted.
PS5
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- Villanyszerelés
- Politika
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest