- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Aktív témák
-
madstunt
addikt
nem olyan szempontból hanem így összességében volt jó futam. nemfogok vitázni hogy ki volt melyik helyzetben hibás mert rohadtul nem fontos. az hogy kovácsgéza523 beírja hogy mondjuk webber volt a hibás vagy vettel volt hülye az ki a f*szt érdekel azok szemében akik bármilyen büntetést kiosztanak stb. ezen vitázni kár mert manapság már én azt veszem észre semmilyen fórumon nem lehet értelmes vitát lenyomni semmilyen témában kb ...
-
dízelracer
őstag
Nem láttam a futamot, most komolyan ezért büntették meg MS-t? Az autóverseny ilyen. Ha valaki hibázik azt megelőzik. Alonso megcsúszott ezt kihasználva Schumacher elment mellette. Tiszta sor. Mi a gond? Vagy valami szabályt megsértett ezzel? Nem értem.
szerk: visszaolvastam már értem a dolgot.
-
P00By
nagyúr
Eddig ez az érvelés nyert nálam!
(#13968) TESCO-Zsömle: Másrészről érdemes megjegyezni, hogy ha nincs a SC-Line, akkor ez az egész nem is történik meg... Igen. Tudja vki miért vezették ezt be?!
(#13966) prmcsk: Most tényleg nem válaszolsz nekem, h miért volt zöld zászló? Minden kötözködés nélkül kíváncsi vagyok a véleményedre!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest