Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
#70869248 #19079 üzenetére
sztem holnapra Lewisnak jó esélyei vannak a dobogóra. Adott egy olyan autó ami végsebességileg az egyik legjobb most a hétvégén egy olyan pályán amiben nincs azért túl sok kanyar (
); ráadásul a tendencia az hogy a McLaren megtankolva relative gyorsabb mint üresen a többiekhez képest, végül pedig adott benne Hamilton aki szeret előzni
érdekes futam lesz az biztos.
a legnagyobb veszélyt pedig szvsz az jelenti rá nézve h. Vettel megpróbál valamit a rajtnál...
-
Peat;)
veterán
válasz
#70869248 #19079 üzenetére
Visszaesni nem fog(Red Bullok most egyértelműen gyengébbek és szintén nehéz jó köröket futniuk, illetve Webber eléggé panaszkodott a teli tankos autóra). Buttonnak áll a zászló ha a rajtot jól kapja el, de elég nehéz lesz megőriznie a jó pozíciót az elején, szerintem páran próbálják majd előzni és szépen túlcsúsznak majd féktávon, míg Button elegánsan befordul.
Hamiban és a Ferrarikban ott a hiba lehetősége, most is alig tudtak összerakni egy kört, pedig nem béna pilóták, talán Alonso volt ma konstans gyors, de holnapra ki tudja milyen lesz, mostanában elég egy negatív tényező és szétesik a vezetése(na jó a múltkori elég nagy behatás volt, de csúnyán eldobott pár pontot a végén). A gumik szerintem most nem annyira lényegesek, amennyire tudom ide a tartósabb keverékeket hozták el.
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Firefox
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest