- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lujó55
addikt
Ja, 3 kör alatt lenne egy törés. Most ettől félünk? Máskor is volt már. Ééééééés?
Webber amúgyis szárnyakat kap a RB-tól, hátha elviszi valamelyik reklámtáblát megint.
Spa-ban totál sz@rabb feltételek vannak, itt is van már száraz szakasz. -
Xirtam
veterán
Tegnap se érte meg felkelni, mert RB 1-2, ma meg ezért keltem korán vaze? Ilyen nyúlbélákat. Ott vannak egy kibaszot biztonságos autóban, lásd 2007 canada kubica. Túlélte? TÚL akkor menjenek már azért kapnak több milliókat, hogy kockára tegyék az életüket. Rinyálnak itt, akár mennyire nem csípem Hami-t ő legalább tökös tolná neki. . . Webber már csak azért is remélem, hogy nem lesz vb. Az ilyen inkább üljön a boxban.
-
krammerka
őstag
Üdv!
Hát ez nem eccerü..............
-
AmunRa
senior tag
Véber Gábor szakértő!
Szeretne ős is bekerülni az első 2-be. -
quby
őstag
Tessék: van itt verseny kérem!!!! Di Grassi épp most futotta meg a leggyorsabb kört!!!
-
lujó55
addikt
Ha Senna végig tud menni a többiek után hátul, akkor engedjék el a mezőnyt. Nem SC mögül, hanem rajtrácsról!
-
Nowhereman
őstag
Áh, di Grassié a leggyorsabb kör!
-
Motion_Blur
félisten
2 percen belül eláll az eső teljesen
-
Pá
addikt
Webbo hazudós állat, livet imingen jól látszik, ahogy javulnak az idők, már 2-3 mpcel jobbakat mennek, mint eddig, de nincs semmi változás, lol.
-
biker
nagyúr
meddig nyúlbéláznak még?
basszus, "esik az eső", és? belgiumban 10x ennyire szokott esni, még köd is szokott lenni.
Japán, brazil, szakadó eső, itt szemerkél.De jaaa, idén olyanok versenyeznek, akik azt mondták ugye, hogy "korán sötétedik és a szemükbe süt a lemenő nap"
jaa, bocs, nem szóltam.ehh, szánalmas.
-
skylaner
senior tag
LOL Webber, csónakkal sem menne végig a pályán
-
Motion_Blur
félisten
Webbóka semmi változás mi??
-
Oliverda
félisten
Váááá.... atomot gyulának!! Ez már jobban tudja, hogy milyen a pálya állapota mint a versenyzők.
-
Gyula mit keres f1 közvetítesen, ha futamot se akar? :@
-
adman
tag
aki akar menni az menjen, aki nem akar az álljon ki a box-ba és kész
-
Sanya595
senior tag
Ehhh........Ennél még Palik is jobb volt.
-
lujó55
addikt
És ez milyen? 2002-ben már bebizonyosodott, hogy a Hungaroringen áll a víz. Nem kéne kijavítani a hibát?
-
Stirlitz
senior tag
A legjobb amit Szabó mond a közvetítésben. Tökre igaza van, versenyzők, oldják meg.
-
quby
őstag
Lelkesedére Hamilton kap 25 pontot. Mellesleg ahogy ismerem, ha elengedik őket, átmegy a mezőnyön.....vagy összezúzza magát.
-
Oliverda
félisten
Azért meglátszik hogy ki a legbevállalósabb.
mod: Már szemmel látható a szárazabb ideális ív... meddig várnak? Ameddig nem lesz csont száraz?
-
IreN!CuS
őstag
Ham megmondta tessék szidni
-
blazsey2
senior tag
Na az egyetlen tökös csávó Hami
-
Sifre
senior tag
Ha csak a hosszú egyenesen áll a víz, akkor miért nem sárga zászlóznak azon a szakaszon a futam alatt?
-
-
prmcsk
addikt
Tiszta F1 óvoda az egész...
Mindenki ugyanazon a pályán versenyezne, aki fosik ne induljon el esőben, vagy vezessen az út és látási viszonyoknak megfelelően...
Eljut ez is oda, hogy csak száraz pályán fognak versenyezni és ezzel az esőmenőket büntetik ?
A jelenlegi elsőt kérdezik meg, hogy elinduljon e a futam ? Tiszta vicc, hát mit mondana vazzeg ? Neki az a legjobb, ha nincs is verseny. Minden pontelőny maradna a régiben, viszont egy eséllyel kevesebb a behozhatóságához...
Pompi Mondtam én, hogy egyszer még visszasírjátok a palikot. Én már tudom, hogy nincs olyan sz@r, amit ne lehetne alul múlni...Palik for president...
-
Pá
addikt
Kivülről annyira nem tűnik szörnyűnek. Az elmúlt 15 évből emlékszem jópár futamra, ahol durvábbnak nézett ki a szitu és tök nagy futamokat mentek. Eresszék már el őket. Egy halom crybaby.
-
Pompi
nagyúr
Egy biztos, Czollner Gyuszi ma nagyon leszerepelt.... katasztrófa ez az ember, minden tekintetben, ennél idegesítőbb ember nem "közvetíthetné" ezt a futamot.
-
PazsitZ
addikt
Nem tudom miért lett divat Webbert szidni. Már a pilóták szövetségének sem ő az elnöke. Vagy gondoljátok, hogy a háttérben ő dönt mindenről legyen-e futam vagy sem? L
L
Amúgy meg messze nem mondott rosszat a pályáról. Két toporzékolás között tájékozódni is lehetne -
R
senior tag
ablaktörlőt nekik
-
Motion_Blur
félisten
Medical Car is lazán betapad, mit akarnak még
-
lujó55
addikt
válasz
Nowhereman #20345 üzenetére
na persze! meg nekem is a reggeli másfél órát, mi?
-
Nowhereman
őstag
ilyenkor visszaadják a jegyért a pízt a nézőknek?
-
Sanya595
senior tag
Ha mentek volna a safetycar mögött,már biztosan jobb lenne,mint most.
-
Zé_Mester
őstag
bááááááááz hogy megy az orvosi autó
pozíciót neki, agyonverné a mezőnt
Webbert meg valaki rúgja már fel, az állandó nyafogása minden kis sz@rért már nagyon uncsi -
7600 GS
addikt
Na Hamilton intett, készüljetek, odavágom az autót ma is.
Viszont a MediCar eléggé nyomta neki, hallatszott az a gyönyörű V8.
-
Stirlitz
senior tag
Waah, miért erőltetik ezeket az új pályákat, miközben régi pályák meg nem férnek be. Emlékeztek az Argentin nagydíjra például?
-
törölt tag
Na, mégis csak lesz lehetőség javítani a helyezéseken?
-
Flashcash
Közösségépítő
9:05-kor újraindítják a versenyt.
-
törölt tag
mondjuk ez az egész webber-nek jön jól, mert ha most félpontokat kapnak, akkor az uccsó két futamon elég másodiknak befutnia, még úgy is vb...
-
-
skylaner
senior tag
Gondolom Webber nem nagyon kampányol, hogy elinduljon a futam, jó lenne neki ez így
-
Szabesz
őstag
válasz
lujó55 #20325 üzenetére
A kettő nem ua kategória. Ütközz te gumi/betonfallal ~250km/h-val, miközben kerekek repkednek körülötted, miközben tudatában vagy annak, hogy esetleg nem tudnak kimenteni azonnal, mert zöldfülűek
IreN!CuS: Jólvan, hülyeségre nincs gyógyszer (el is felejtettem miért nem írok ide). Mert hány ilyen pályán mentek már? Nem ismerik, esős, plusz durván csúszik a pálya. Ha néztek tócsás közeli felvételt, látni hogy olajfoltok állnak a vízfoltokon. Te nyugodtan indítanál egy versenyzésre éhes mezőnyt?
Ezt a szárítják a pályát mizériátokat sem értem. Esik az eső, ők meg kipermetezik az aszfalt fölé vizet. Az mióta szárítás? Gondolkodni nem árt néha.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
lujó55 #20318 üzenetére
A Suzukai pályának semmi köze nincs ehhez.
Az egy dombos helyen kialakított pálya megfelelő csatornarendszerrel ellátva. Ott amint eláll vagy alábbhagy az eső 5percen belül alkalmas a pálya a versenyzésre.
Ezen a pályán nem folyik le a víz, hanem megáll rajta, emiatt aki hátul van nem lát majd semmit. Emellett vannak olyan részei a pályának ahol nincs menekülőút semerre, és van olyan rész ami nappal jó láthatósági viszonyok között is veszélyes pl.:boxbejárat, márpedig ezt a részt itt ma páran biztosan használnák verseny közben.
ennyi....
-
Oliverda
félisten
Ez már nagyobb vicc mint 2005 Indianapolis...
-
Pá
addikt
Nah, mivan már, haladjunk.
Már szinte nem is esik, olyan mint ha nem is akarnának versenyezni. -
lujó55
addikt
A szervezők helikoptert küldtek a felhőbe!
Ez igen!
Lehet, hogy az Aigner Szilárd is elég lett volna? El kell kiáltania magát, hogy "ess eső ess" és kiderülne az ég! -
törölt tag
legalább körözzenek a sc mögött, vagy valami...
micsoda egy buzi banda -
törölt tag
Jó kis futam. Ezért megérte felkelni. Franc bele, hogy manapság már lassan csak laboratóriumi körülmények között lehet egy futamot lefutni.
-
hossszú
őstag
Na megyek is a dolgomra, itt ném lesz verseny.
Tele van a hócipőm ezzel a parás társasággal. -
lujó55
addikt
válasz
IreN!CuS #20316 üzenetére
Egyet értek!
Mitől félnek? Ennél nagyobb eső volt tavaly Suzukában. Lehet, hogy nincsenek megfizetve szegények eléggé, nem vállalhatják a kockázatot. Ha valaki benyögné, hogy amely csapat nem indul el, az 5 évig nem mehet pályára, hogy kapkodnának már...
Ilyenkor simán kiosztanám a közönségnek a gépkarabélyt, tessék lőni az álló kocsira. -
Motion_Blur
félisten
Magdi néni kéne ide a felmosóvödörrel
-
IreN!CuS
őstag
Vicc az egész,egyre rosszabb....kezd elegem lenni...
-
skylaner
senior tag
De most mi ez?
Azt mondják, hogy a tapadás nem rossz, az eső kis intenzitással esik.
De a láthatóság miatt nem mennek ? Hisz alig esik. Nagyobb esőben is mentek már és mégis "láttak". -
Hát ez vicc. Értem én, hogy biztonság, de lassan nem tartanak futamot, ha nincs tökéletes körülmény?
Ha időmérő alapján pontozva beleszólnak a szoros vb-be, akkor meg gratulálok.. -
lujó55
addikt
Miért nem ülnek be és versenyeznek? Az eső miatt? Mi ez a biztonsági rizsa?
-
Flashcash
Közösségépítő
Webber: A tapadás rendben van a pályán, nem jelent gondot az aquaplaning, viszont gondot jelent a rossz láthatóság. Még Vettel is panaszkodott erre a SC mögött.
Whitmarsh: 20 percen belül csökken az eső, szinte biztos, hogy rövidített futamunk lesz.
A 2 órás verseny időmérő 15 órától (nálunk 8:00) fut. Tehát 10óra+1 kör után leintik a futamot. -
tuskooo
addikt
Hát érdekes...de hogy olyat pl. miért nem lehet, hogy elindítják őket, aztán olyan tempóval mennek, mint a safety car mögött, aki meg kicsit tökösebb, az gyorsabban...
-
Pá
addikt
Gyula már nagyon menne haza, vagy nem értem, most kinek drukkol.
-
maláj
addikt
börni + csárli + akik ezt "létrehozták" be is vehetik a végét
megyek is ki fát vágni - majd megnézem du.-án (ha egyáltalán lesz verseny) -
Pá
addikt
Hamilton kimegy pisilni?
-
adman
tag
na Webber mindjárt aláírásgyűjtést szervez h maradjon el a futam, meg a biztonság kedvéért a köv kettő is
Aktív témák
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest