Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Superman #32532 üzenetére
Tudom én mi történt, Hamilton nem fogadott szót Withmarsh-nak ezért lett a 2., Button meg nyuszi volt meglépni ezt és Withmarsh el is intézte neki a 7. helyet.
A viccet félretéve holnap érdekes lesz a buli az tuti, Lonzi és Massa nagyon jól tud rajtolni, Haliton is szépen el tudja kapni, holnap olyan dir-dur-pif-puf RBR/Ferrari/Mclaren lesz, hogy ihaj-csuhaj. (csak tankolják jól meg Hamiltont)
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Superman #32487 üzenetére
"Csak olvasom és követem ezt a topikot, mert nem akarok személyeskedésekbe bonyolódni, de ritkán értek ennyire egyet egy posttal, mint ezzel..."
Maradhatott volna ez továbbra is így...
Hringen be sem jutnak a 107%ba....sőt azt olvastam hogy el sem utaznak időpocsékolás,sőt f1live most közölte le a hírt - igaz nem forma1es hír,de alapjaiban rázta meg a föld minden lakóját így érthető hogy leközölték - hogy Superman a világon az első aki ténylegesen a jövőbe lát.
Pá : BBC Stream ha még nem túl késő. Érdemes lementeni ezt a VIpBox-os linket itt mindig adják a szabadedzéseket is az időmérő és a verseny mellett.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Superman #19063 üzenetére
Nem tudom és Lewis nyilatkozatából se derül ki pontosan ,hogy mi volt a konkrét baja Q3-ban.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Autós topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest