Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ronaldo

őstag

válasz hunnylander #5922 üzenetére

Nem akarok beleköpni a szép beszédbe, de a kémügy jövőre teljesedhet ki, ahogy azt mózli is említette. A 2007-es autóba kronológiai problematikák miatt még ha akarták se tudták volna belegyömöszölni azt a Ferrari aktát, ám pontosan egy szálon fut a kémügy a 2008-as autó készítésével. Szóval ha abba belefőzték már, abból nehéz lesz kiszedni. Vagy a kémügy naggyűlése után fogták és minden mozdítható és kompromitáló adatot és anyagot elégettek.

Alonsoval kapcsolatban pedig annyit, ha van esze akkor durván visszamegy a Renaulthoz. Mivel jó helyezkedő, szerintem meglépi. Hisz idén annak itta a levét a francia banda, hogy tavaly az utolsó napig kellett fejleszteni az autót, mert Alonso meccsben volt a VB címért. Ugyanakkor Kimire meg az autóra úgy ám blokk fosott a wokingi gárda(ami szvsz az előző éveket figyelembevéve rohadt nagy görénység volt. Kimi utalt is a mostani verseny utáni nyilatkozatában, hogy ilyen jól még nem érezte magát, mint most. Érthető, főleg a fentiek miatt is). Nem is nyert tavaly futamot Kimi és az idény végére még gyors se volt, mivel szerintem féltávnál már ráálltak 90%-os kapacitással a 2007-es autóra. Szóval ne gondolja senki, hogy Alonso volt a megváltó és attól vált olyan ütőssé idén a mclaren. Mint ahogy az sem Alonso "érdeme", hogy a Renault idén masszív középcsapat volt.

Mint ahogy az sem lenne Alonso érdeme, ha egy esetleges újabb Alo-Renault szerződés után a spanyol megint meccsben lenne az első helyért. Csak a tisztánlátás végett ;)

• Oliverda

félisten

[link]

"Higgyék el nekem, egyikünknek sem fáj az eredmény"- mondta Anthony Hamilton az ITV-nek. "Nagyszerűen érezzük magunkat. Az egyik legfantasztikusabb Forma-1-es szezont éltük át. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondta volna, hogy a fiam a világbajnoki címért harcol majd az utolsó futamon, azt mondtam volna, álmodik az illető."

"Ám fantasztikus volt ez az év. Egy ponttal kaptunk ki, és következő évben újra itt leszünk. Ha pedig jövőre sem jön össze a cím, akkor majd két év múlva. Egy dolog azonban biztos, Lewis Hamilton itt marad a sorozatban"- folytatta az újonc édesapja. "A következő szezonban újra itt leszünk, a csapat pedig nagyon erősen tér majd vissza. Remélhetőleg jövőre a Forma-1-ben nem lesz semmilyen az ideihez hasonló botrány, és azt hiszem, velünk újra számolni kell."

:R

• manutdzoli

senior tag

Ezzel én is így vagyok.Bízzunk benne hogy jövőre nem lesznek gondok az F1-en belül,és tiszta küzdelem lesz.
    Kíváncsi lennék egy jövő évi felállásra,hogy pl.mi lesz alonsoval,ralf schumival,rosberggel,fisichellával stb.stb.

Aktív témák