Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Jah. Mindíg van ami miatt rá tudnak kenni mindent. Arról nem is beszélve, hogy személyeskednek azzal, aki nincs egy véleményen velük. Azt hiszik, hogy én olyat nem tudok.
Leírtam már itt ebben a topicban, hogy a gyűlölethez nem kell erőlködni senkinek, az megy. Szeretni viszont nem tudnak. A magyar már ilyen. Ha tudna jót tenni, azt nem, inkább belerúgnak a másikba.
Valóban nem vagyok Formula one szakértő, de azért annyira ismerem, mint mások. Nagy tudósok. Jah, erről ennyit.
Kimi nem szólt, hogy gondja volt valakivel, mert tudja, hogy Hami épp odaért, és semmi rosz szándék nem volt benne. Itt meg hirtelen már azt is számonkérnék Hamitól, amit nem is kéne. Más dolgába avatkozók. Majd Kimi szól, ha gond van, én nem féltem.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest