Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda #26310 üzenetére
sztem a Merga is erre kiváncsi (idézet a görbe tükörből):
"
McLarennél jól tudták, hogy Whiting állásfoglalása semmire sem garancia. Igen ám, de az ember azt hinné, hogy ha nem találta aggályosnak az esetet, akkor nem is jelentette a sportfelügyelőknek - viszont a Ferrarinál is kitartanak amellett, hogy nem ők panaszolták be Lewis-t. De akkor vajon ki volt?
"
Egyébként pedig persze hogy zörgés van, egyfelől Massa túl sokat nem tett a 10 pontért és a futamgyőzelemért..tökre sántít hogy megnyerte aki nem érzi nem érzi, mindegy.
Másfelől meg milyen már az, hogy gyorsan kell dönteni?! Pláne hogy áthajtásost vagy 10helyest...püff legyen áthajtásost.
A szemem kiugrott mikor olvastam futam után hogy az áthajtásost ugye elvileg formai okok miatt nem lehet megfellebbezni....még jó hogy FP írt rá precedenst.
Azért nagyon nem mindegy hogy milyen döntést hozok...hát lehetett választani ez meg az között...sztem tök jól választottam/tunk.
Persze ha már muszáj dönteni telemetria nélkül, szakértők nélkül...akkor hozzál már egy olyan döntést amit nem lehet megfellebbezni...köszi
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest