Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz Oliverda #26310 üzenetére

sztem a Merga is erre kiváncsi (idézet a görbe tükörből):
    "
    McLarennél jól tudták, hogy Whiting állásfoglalása semmire sem garancia. Igen ám, de az ember azt hinné, hogy ha nem találta aggályosnak az esetet, akkor nem is jelentette a sportfelügyelőknek - viszont a Ferrarinál is kitartanak amellett, hogy nem ők panaszolták be Lewis-t. De akkor vajon ki volt?
    "
    Egyébként pedig persze hogy zörgés van, egyfelől Massa túl sokat nem tett a 10 pontért és a futamgyőzelemért..tökre sántít hogy megnyerte aki nem érzi nem érzi, mindegy.
    Másfelől meg milyen már az, hogy gyorsan kell dönteni?! Pláne hogy áthajtásost vagy 10helyest...püff legyen áthajtásost.
    A szemem kiugrott mikor olvastam futam után hogy az áthajtásost ugye elvileg formai okok miatt nem lehet megfellebbezni....még jó hogy FP írt rá precedenst.
    Azért nagyon nem mindegy hogy milyen döntést hozok...hát lehetett választani ez meg az között...sztem tök jól választottam/tunk.
    Persze ha már muszáj dönteni telemetria nélkül, szakértők nélkül...akkor hozzál már egy olyan döntést amit nem lehet megfellebbezni...köszi :(((

Aktív témák