Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PazsitZ #24113 üzenetére
Azért ez az írás már tanulmány..gondolj bele hogy jutottál oda, hogy te pedig jobb lennél mint Fittipaldi?
Ki beszélt itt 'jobbságról'?
A srác arról beszélt, hogy a tavalyi évében azt kellett megmutatnia, hogy nem gyengébb fél másodperccel Alonso-nál mint azt sokan gondolták. Idén pedig úgy érzi már senki mellett nem kellene félnie a 2. számú versenyzői poszttól.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy akár MS mellett is erős tudna maradni, egyenrangú csapattársként.Az hogy ez nálad hogyan lett, jobb lennék mint MS ill. elkennék minden VB-t, és a gonosz fehérek.
Az szerintem egy pszihológiai tanulmányt érne meg......és akkor megint nem értem miért kell rugni a srácon.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #24113 üzenetére
Ezek szerint te sem tudsz olvasni.
(Csak belevetitetted a cimbe a sajat gondolataidat.)
A kijelentes arra utal, hogy ha Schumacher lenne a csapattarsa, amellett sem akarna kettesszamu lenni, vagyis nem lenne hajlando a Barrichello szerepre.
Nem azt mondta, hogy kettejuk kozul ki lenne a jobb, hanem arra, hogy nem koteles meghunyaszkodni, akarki is a csapattarsa..
"Tavaly az volt a célom, hogy megmutassam a világnak, nem voltam fél másodperccel lassabb Fernando Alonsónál, mint ahogy azt egyesek vélték. Aztán arra gondoltam, várjunk csak, nem vagyok másodszámú, bárkit is ültetnek mellém, akár Michael Scumachert is. Azért voltam ott, hogy bizonyítsam mennyire jó vagyok, de idén ennél többet akarok. Az egyetlen célom mára a világbajnokság megnyerése"- idézte Hamiltont a The Times.
Aktív témák
- iPhone topik
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VoIP telefonálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest