Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz hunnylander #24165 üzenetére

nem kell ilyen gusztustalan modon letamadni egy ilyen hazugsaggal
    Ezért vagy marhanagy tévedésben: nem az én HSZ-emet nem tudtad értelmezni, hanem azt, amiből ez az egész kiindult, illetve #24155-öt sem sikerült...:R Az elmebeteget direkt tettem idézőjelbe: értsd ahogy akarod. Smileykat meg akkor használok, amikor akarok, van jelentésük (azokat is lehet értelmezni).:U Verbális kommunikációban vannak hangsúlyok, itt a PH-n ezekkel lehet kifejezni dolgokat. Persze vannak, akik ezt sem képesek felfogni, de ne vedd magadra.;] A Goodbye-t meg nagyon jól tudod, hogy mire értettem, ha már elfelejtetted saját HSZ-ed, akkor olvass vissza az Olimpia topikban. (Btw. anno elég sokat fenyegetőztél bannal, meg hogy majd rendet teszel itt, stb. Szerencsére ezek egyike sem valósult meg, ellenben mivel egy ideje már a csapból is te folysz ebben a topikban, sokan nem szívesen olvassák már.)

Amúgy egyetértünk: szerintem is maradj a monzai teszttel való foglalatoskodásnál, azzal nincs semmi gond!:D Ha sikerült volna megértened, amit leírtam (bármennyire "igénytelenül", de legalább pl. ékezetek használatával), akkor rájöttél volna, hogy a frappánsnak szánt beszólásodban épp ott volt egy ontopik rész: ha az offot nem írtad volna bele, sokkal jobb lett volna.:K Nem egyértelmű?:F

Aktív témák