Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz gabor9991 #52705 üzenetére
Neked is volt hasonló? Nekem olyan fura, hogy közvetlen tankolás után jött elő. Nemrég egy kis maszek kúton kellett tankolnom, csak annyit tankoltam amennyi feltétlen kellett, na azzal pl alig ment a kocsi, egyesben elinduláskor erőtlen is volt, amint tudtam fel is tankoltam, nem szoktam 100ast de akkor azt kapott, hogy normális benyával híguljon.
-
Anaconda
tag
Nah kikaptam a gyertyákat. A tövükben van a kerámián kis barna csík. Kb 6000km-t mentek. A gyertyameneteket én kentem meg egy leheletnyi rézzsírral. Ez mennyire ok? A barna csík a keramián gondolom nem az igazi. Szilviával fogtam, mert elég melegek voltak még.
-
Anaconda
tag
válasz siddis #52721 üzenetére
Szoktam a Zsu-tól is venni. Bárdi "katalógusnak" tökéletes, vagy ha valami gyorsan kell. Akkor csak jól láttam, hogy ez a bele való típus. Fura hogy az ngk nikkelezett, a Denso pedig iridiumos. Ez nem gond?
Kábeleket is cserélem. Az NGK jó szokott lenni?[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz Anaconda #52720 üzenetére
Én a sima tv16tt-t használom, maximum 40 ezer után csere, most olyan 15 ezer lehet benne, megmértem a 0.9-re állított hézag még ugyanannyi volt.
Nem tennék bele drága iridiumos gyertyát azt hiszem azzal csak a csereperiódust lehet kitolni,100ezer környékére de nem lesz tőle jobb vagy erősebb a motor.Ja és Bosch vagy motorcraft gyertyát én biztosan semmibe nem tennék, szerintem nagyjából a legolcsóbb lehet a motorcraft mindenből a Bosch meg bizonyítottan sz@r egyszer linkeltem már egy tesztet ahol gyertyákat teszteltek és a Bosch volt minden tekintetben a legrosszabb
A hézagot be szoktad egyébként állítani0.9-re?A nagyobb hézag lassan de biztosan kinyirja a trafót.
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Ismerem én is a marketing szó jelentését, de a Bárdi iridium árban adja a nikkelt
-- Aux armes, citoyens --
-
Anaconda
tag
Megvannak a gyertyák és a kábel is. Mekkora gyertyahézag kell neki? 1.6 ti vcd 125le pnda különböző adatokat találok, 1.2mm, 1.3mm és itt a kollega 0.9-et írt. A gyári is 0.9.
-
Anaconda
tag
válasz gabor9991 #52736 üzenetére
Az volt a hiba oka valószínűleg, hogy amikor megvettük márciusban, másnap csináltam rajta egy szervizt és a gyertyapipákat ugyan annyira nyomtam rá, amennyire voltak. Szerelés szempontjából nekem új, kicsit mashogy cuppan be a gyertyapipa, nem erőszakoskodik az ember. Most viszont nem finomkodtam és rácuppant rendesen. Szóval aki előttem gyertyát cserélt, elszúrta, meg én is mert ugyan annyira nyomtam rá, amennyire volt.
A Bosch gyertyakábel szettet vettem meg, volt hozzá egy kis adag szilikonzsír, ha valaki egyszer kábelcsere előtt lesz, a gyertyapipa belső peremét kell vékonyan bekenni. Könnyebben rácuppan a gyertyapipa és a szilikonzsír a párat is nehezebben engedi fel.
NGK gyertyákat vettem, ez tutira belevaló, eddig minden kocsimba, motoromba, quadomba, fűnyíróba ez ment sosem volt vele gond, itt sem a gyertya volt a ludas.[ Szerkesztve ]
-
Anaconda
tag
Focus 3 kombi csomagtér beázás típushiba javítása
Gyárilag a lökhárító alatti két pötty tömíti a lukat, idővel lejön. Nekem odafeszült a zsalu tömítés, de egyeseknél ott is bemegy a víz, azt is megelőztem. A lemez illesztesekről felül noncs fotó, azt már régebben megcsináltam. Sika karosszéria tömítővel dolgoztam, előtte érdemes megtakarítani, zsírtalanítani. Kb 1.5 órás mutatvány, nem sietősen a gyereket tanítgatva. Súgó: [link]
Tolatóradar szethúzással érdemes kezdeni, a dobbetétnél 3 csavar fogja, az egyik a dobbetét mögött lesz. Az se szivasson meg, hogy a lámpáa belülről nem 1, hanem 2 csavar fogja, 19-es vagy 17-es krovafej már nem emlékszem pont rámegy, ha nem bírnád kézzel meglazítani.
-
Anaconda
tag
válasz petymek #52739 üzenetére
Azt nem vágom. Pontosan hol? Vagy inkább hol nem?
Majd a videót nézd meg párszor, hogy emlékezz, bár nem mutat mindent.Szerelés közben pont azon gondolkoztam, hogy mekkora tiszteletlenség az autógyártóktól a vevők felé, hogy egy vadi új sokmilliós autót eladnak és a jelen felszereltségnél indokolatlan lyuk egy szürke pöttyel van ledugózva...szerencsére nem idegesített, nem új autót vettem, de azért menjenek már... A másik meg oké, el**tuk, egy helyen beázik, de ez hány helyen? Emlékszem a gülüszemű fiestánk is mindig beázott a féklámpánál, csak az oldotta meg, hogy anno gyári új féklámpát vettem bele egy talicska pénzért. Kíváncsi vagyok 10 év múlva milyen hibáik lesznek a mai kocsiknak (bármelyik márkának).
A kövi projekt a hátsó dobbetét kipucolása a küszöb végénél mielőtt kirohad. Ahogy kopogtattam ebbe is gyűlik.
[ Szerkesztve ]
-
Anaconda
tag
válasz diablo1984 #52741 üzenetére
Ott nálam sem ázott, de kapott ott is Sika-t.
-
veterán
A klasszikus (szögletes) Ford 6000CD autórádió ISO csatlakozójának a bekötéséről van valahol kapcsolási rajz?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
RazoR
veterán
Adott egy 2009-es MK2.5 Ghia 6000CD fejegység van benne gyárilag és van benne BT module, gond nélkül csatlakoztattam BT-n keresztül az iphone-omat hozzá. Ma vettem használtan egy Sony CD fejegységet és sehogy sem sikerül párosítani a telefonommal. Nincs benneragadt telefon, üres mind a 6 hely a debond menünél is empty-t ír. Addig eljutok, hogy not connected phone, a telefon megtalálja "Ford Audio" de mikor párosítanám és ki kéne a fejegységnek írni a kódot akkor visszugrik a rádióradóra és nem történik semmi. Ha visszarakom a 6000CD-t az egyből kiírja a BT kódot. Azt is próbáltam, hogy a 6000CD-ben debondoltam a telefonom és utána próbáltam a Sony-val de így sem megy. Az eladó állítása szerint neki nem volt ilyen gondja. Mi lehet a probléma? Nem kompatibilis a BT modul a Sony fejegységgel?
-
RazoR
veterán
válasz radi8tor #52745 üzenetére
Nem.
Eddig egy 6000CD volt a kocsiban gyári BT modullal, gond nélkül tudtam párosítani a telefonommal (csak hívásra használtam, arra is kell), vettem használtan egy Sony fejegységet és nem tudom párosítani a telefonommal, nem dobja fel a párosításhoz szükséges kódot a fejegység valamiért. -
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen BT modulra gondolsz? Ami a telefonban van?
Az tuti nem, ez a protokoll szinte univerzális. Amelyik telefon támogatja a BT kihangosítást annak mennie kéne vele.Az eladó meg vagy igazat mond vagy nem. Az is lehet szállítás során (kiszerelés-beszerelés) makkant meg. Forrasztás el tud pattanni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest