Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a 1.4-es változatba 8000-10000 körül a Mannol 7077 típusút szoktam, az tud minden Ford specifikációt, szóval az 1.6 Ti-VCT-hez is jó elvileg.
Rákeresetem, az 1.6 Ti-VCT motorhoz hivatalosan WSS-M2C948-B vagy WSS-M2C913-C specifikációt kell tudnia a motorolajnak. Tehát a fenti Mannol 7077 jó. Vagy bármi ami tudja az említett specifikációt, ez a legfontosabb.
-
RazoR
veterán
Az alábbi olajok közül melyiket vegyem 2010 1.6 Ti-VCT-be?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
diablo1984 #52245 üzenetére
Fasza akkor kb ugyanaz van neked is mint nekem.
Ha járok-kelek a városban többször megállok, elindulok akkor kb dél körül már nem csatlakozik a telefonhoz.
Sync reset segít csak rajta (Power és előre tekerés gomb nyomva tartva újra indítja Syncet) -
diablo1984
veterán
válasz
radi8tor #52244 üzenetére
Köszi. Ja, így volt, mert az android autóm beszart és csak tölteni engedte, ugyanezt csinálta egy új kábellel is, a 3.al működik. Nem értem, pedig az eddigi kábellel is jó volt, csak 20percre kidobott, majd utána már el sem indult. De elvileg kábel hiba, bár az új usb 3.0 zzzzupperfast kábellel sem működik, nem értem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
diablo1984 #52243 üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy csak gyújtás van ráadva "motor nem jár".
Fékpedál nélkül adtad rá a gyújtást.
Leokézhatod semmi nem történik csak tudsz a menüben ténykedni.
-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter #52241 üzenetére
Semmi ilyesmi nmlesz szilentek okesask a rozsda miatt kell dolgozni vele.
A másikat meg majd homokszorjuk.
Ezt most
Házilag kell megoldani sietős a helyzet.
De a lehetőségek korlátozottak most -
keszo
őstag
-
troll81
addikt
ki mivel kezeli a rozsdat a futómű alkatrészeken?
Ami tartós,matt fekete 2k festést kapna.
Először le kezelnem valamivel -
TeeJay
félisten
Skacok DPF állapot ellenőrzésre van valami tuti OBD csatlakozó meg telefonos app?
Vagy inkább DPFKapi OBD cuccot vegyem meg és fixen mehet a csatlakozóba?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
RazoR
veterán
válasz
molnarpeter #52232 üzenetére
Ja nem, csak érdekelt, hogy valami gond lehet a kuplunggal vagy a váltóval, vagy ez ilyen. Köszi!
A többieknek is köszi!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
gabor9991 #52234 üzenetére
Elvileg elég lenne csak a kuplugot felengedni és megint benyomni, valószínűleg nem ugyanabban a pozícióban lesz utána, és normál kis várakozás után be kell tudni kapcsolni, váltó nyilván érzékeny rá. (Vannak szinkron nélküli gépeink, olyan 9+2, illetve 14+12 fokozatokra kell gondolni...
ott kb ismerem, hol kezd fogni a kuplung, szóval épp csak addig engedem fel a pedált, amíg pont súrolja a tárcsa a lendkereket, pont megmozdul a váltó - úgy hamarabb be lehet tenni fokozatba, mint ha még kéne várni, míg alapjáratról majdnem/-megállnak a fogaskerekek. Autó váltó kisebb, könnyebb, hamarabb megáll, nem annyira számít.)
-
gabor9991
őstag
válasz
molnarpeter #52232 üzenetére
Csinálja az enyém is néha, hogy nem akarja bevenni a hátramenetet, olyankor azt szoktam csinálni, hogy a váltókart húzom óvatosan a hátramenet fokozatba és közben engedem fel a kupungot, ahogy megmozdul a váltóban a hajtás már össze is kapcsol szépen a váltó.
A reccsenés ellen pedig mielőtt hátramenetet kapcsolok húzok egy 4-est, egy mozdulat és már nem is recseg tolatáskor -
RazoR
veterán
válasz
molnarpeter #52229 üzenetére
Na ezt még nem próbálta, csak a duplakuplungot vagy a vissza 1-be és utána hátramenet. Leginkább akkor csinálja ha parkolás után tolatnék, ha leparkoláskor kell tolatni akkor sokkal kevesebbszer.
-
RazoR
veterán
2004 1.6 benzin MK1 és 2010 1.6 Ti-VCT MK2.5 van a családban és mindkettőnél kiugrál a váltó hátramenetből, vagy olyan mintha bevenné de nem és csak kerreg ha tolatnék, majd kb 0,5-1cm-t kell húzni a váltókaron, hogy bevegye. Mitől lehet mindkét kocsinál?
-
gabor9991
őstag
válasz
patomi #52226 üzenetére
Szerintem első szélvédőfűtés se volt benne, [ez] csak a hátsó fűtést kapcsolja be és a tükörfűtést.
régen bírtam az embert, de ma már meg se nézem a videóit, kimondottan idegesítő lett, pont úgy mint az F1
Plusz még hülyeséget is beszél egyre többször, csak itt egy 15 éves technika esetében is volt jónéhány tévedés -
patomi
őstag
válasz
dellfanboy #52225 üzenetére
Mk2 ben is felszereltség függő ha jól tévedek. Ja, meg a tempomat, hogy van abban a kocsiban, pedig nincs.
-
gabor9991
őstag
válasz
dellfanboy #52221 üzenetére
Nézted az Mk2 videót a szpídzónon?
Lehet ennek is annyi a valóságalapja mint amikor a lada szamara úgy volt hirdetve hogy a Porsche mérnökei tervezték. -
dellfanboy
őstag
azt esetleg vki nem tudja, hogy a ford focus mk1,mk2 fejlesztésében -futomu-vajon részt vett-e sir jackie stewart?
mert én nem hallottam róla, csak most...
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
ricsi8800gt #52219 üzenetére
Nekem ugyan nincsen, de amiket láttam pl. Focus-hoz, azokat simán a "kardánalagúton" hátul a hamutartó helyére kell bepattintani, és kész is.
Pl. random gugli találat: [link]
-
ricsi8800gt
addikt
Szerelt már be valaki utólag a kocsijába könyöklöt ? mennyire nehéz ezt meg oldani? Hiányzik,nekem nincs benne
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
molnarpeter #52217 üzenetére
Köszi!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
75kokoko75 #52214 üzenetére
Hlinka garage korrekt.
-
ricsi8800gt
addikt
AUX be kötés pipa
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
molnarpeter #52212 üzenetére
Bp. 16. kerület .
Olajat jó , hogy említetted. Az eladó mondta, hogy csak Motul 5w30-at tegyek bele mert azt állítólag nem eszi. -
troll81
addikt
válasz
75kokoko75 #52210 üzenetére
Szia gratulálok hozzá.
Milyen széles a csomagtartó?
Szemezek egyel de fontos a méter feletti nyílás -
molnarpeter
nagyúr
válasz
75kokoko75 #52210 üzenetére
Helyileg?
Olajszintet figyeld.
-
75kokoko75
aktív tag
Aki a facen is fenn van csopiba az már látta, de ide is felteszem a kérdést:
Köszönöm előre is.
-
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok! Én most lettem Ford tulajdonos. Ford C-Max 1005-ös 2.0 benzin. Van néhány orvosolni való dolog a gépen, így lenne is egy kérdésem.
Tudtok ajánlani, vagy van itt a fórumon ford focus C-maxot szerelő ? -
ptesza
senior tag
Egészen véletlenül nincs valakinek Ford Kuga 2 facelift -hez Haynes kézikönyve?
Azt nagyon megköszönném. -
troll81
addikt
Sziasztok.
Van olyan oldal ahol a fordok csomagtere le van meretezve?
Szélesség mélység érdekelne.
Fusion és a bmax C max érdekel esetleg fiesta.
Köszönöm -
kcsa
veterán
válasz
ricsi8800gt #52205 üzenetére
Üvegen szereplő dátumkódból csak az üveg cseréjét tudod megállapítani, autó törést nem. Azért a kettő között van különbség
-
gabor9991
őstag
válasz
ricsi8800gt #52205 üzenetére
Azt így szerintem nem lehet megmondani.
Azt nèzd meg hogy a fènyszórókon ès az üvegeken ott van-e gyári ford logó, ha ott van akkor ha volt is törött akkor normálisan javîtották -
gabor9991
őstag
válasz
ricsi8800gt #52201 üzenetére
Régen voltak ilyen lopás elleni védelmek, így nem érte meg alkatrésznek ellopni egy autót mert a gravírozott alkatrészek eleve értéktelenek voltak már a lopáskor
Így inkább loptak helyette olyat ami nem volt megjelölve.
-
mghltm
addikt
válasz
ricsi8800gt #52201 üzenetére
alvazszamot szoktak gravirozni biztonsagi cellal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest