- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
Korcsii #16057 üzenetére
Nem véletlen, Robert a 737u megjelenésekor már írta az Avsimen, hogy aki megveszi még dec 31. előtt, az ingyen megkapja az FS2020-as változatot is, mert már a fejlesztés eleje óta együtt dolgoznak. Gondolom ezt volt a PMDG részéről a feltétel, hogy csak akkor portolják a 737-est FS2020-ra, ha exkluzivitást kapnak. Az FS-nem meg kellett egy jól ismert 3rd party developer, hogy azt mondhassák, már a legnagyobbak is a projekt mögé álltak. Win-win szitu.
(#16059) Feltételezhetően, ORBX is ezt írta: We are looking forward to delivering our world class products on this new platform, both through the Microsoft marketplace, and our own channel, OrbxDirect.
A Steam még kérdéses, de szerintem az indulásnál kizárható, egyelőre nem máshová akarják terelni a népet, hanem a Marketplace-re.Egyébként nekem nincs vele bajom, ha az első 6-12 hónapban MS exkluzív játék lesz.
(#16060) A platform itt selling platformot jelent? - Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest