Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Én most már megvárnám a Kaby Lake generációt (bár a SkyLake tény, hogy stílusosabb
), ami hoz némi gyorsulást. Az i7-7700K pl 4.2GHz-t kap alapból.(De egyébként el tudom képzelni azt is, hogy 1-2 éven belül lesz 8 magos megfizethetőbb árú consumer Inel proci is, ami a sim-nek lehet jót tesz.)
SSD: alapból azt hittem, hogy a 128GB lesz az FS, az 500GB meg a minden más - de hát az FS már csak ilyen, nekem se volt elég 128GB anno... 500GB viszont csak FS-re nekem soknak tűnik, mekkora most az FS nálad?
Részemről (laptopon) várom még a megfizethetőbb M.2-es SSD-ket (talán most az Intel 600p jelentős áresést hoz a piacra), és akkor tervezek egy 512GB-set venni win+fs+néhány játék kombóra külön partíciókon (mellette marad az 1 TB HDD). De M.2 foglalat van sok új asztali alaplapon is, ha nagyon leesne az ára, akkor egy kicsivel még gyorsabb alternatíva lehetne. Aztán lehet az FS se annyira random access, hogy az a különbség kijöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ami hoz némi gyorsulást. Az i7-7700K pl 4.2GHz-t kap alapból.