- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok!
Nem állom meg, hogy ne kapcsolódjak be a számítógép teljesítményeiről szóló beszélgetésbe.
Előre bocsájtom, hogy én is nagyon nagyon keveset értek a gép belső "lelkivilágából" csak használom kisebb nagyobb programokkal.
Szóval nekem is nagy bánatom volt, hogy az eredeti FSX éppen hogy csak elkaristolt valahogy olyan konfig-gal, hogy CPU Core Duo 2,13 Ghz GPU Nvidia GTS450 2Gb, , 4Gb DDR2 RAM.
Feltelepítettem a STEAM FSX-et, és procit cseréltem, amit maximum lehetett az ASUS P5ND2 SE alaplapomon egy E6700 2,66 Ghz, amit felhúzattam 3 Ghz-re.
A legnagyobb meglepetésemre következőket mérem ezzel a még mindig nagyon gyenge géppel:
Alap kisgéppel (CESSNA172) és alap sceneryvel a csúszkák kb 80 % -os felhúzásával általában 40-55 FPS!!!! És a táj nagyon szép részletes. Ez akkor sem csökken nagymértékban, ha max-ra húzok mindent!
3D nézetben 35-40 lesz az érték. A multiplayer játékban is, ha más is csatlakozik, akkor sem esik lejjebb.!
Gondolom azért, hogy ha majd lesz telepítve egy-két scenery meg repülőgép, akkor egy kicsit lejjebb fog esni az FPS érték, de úgy érzem, hogy még élvezhető lesz a repülés 20-25 fps-el is..
Azért írtam le ezeket., mert mostmár végképp nem értem, hogy egy ilyen gyenge, majd 10 év ezelőtt készült gép hogyan képes erre a teljesítményre?
És főleg a társunknak, akinek hasonlóan gyenge a gépe, miért csak annyit tud?
Tévedés ne essék, nem akarok semmit kétségbevonni, nem értek hozzá, hogy beleszólhassak, csak csendes megelégedéssel repülgetek a világban...
Hát ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest