Új hozzászólás Aktív témák

• Gudi

tag

sziasztok!
    Nem állom meg, hogy ne kapcsolódjak be a számítógép teljesítményeiről szóló beszélgetésbe.
    Előre bocsájtom, hogy én is nagyon nagyon keveset értek a gép belső "lelkivilágából" csak használom kisebb nagyobb programokkal.
    Szóval nekem is nagy bánatom volt, hogy az eredeti FSX éppen hogy csak elkaristolt valahogy olyan konfig-gal, hogy CPU Core Duo 2,13 Ghz GPU Nvidia GTS450 2Gb, , 4Gb DDR2 RAM.
    Feltelepítettem a STEAM FSX-et, és procit cseréltem, amit maximum lehetett az ASUS P5ND2 SE alaplapomon egy E6700 2,66 Ghz, amit felhúzattam 3 Ghz-re.
    A legnagyobb meglepetésemre következőket mérem ezzel a még mindig nagyon gyenge géppel:
    Alap kisgéppel (CESSNA172) és alap sceneryvel a csúszkák kb 80 % -os felhúzásával általában 40-55 FPS!!!! És a táj nagyon szép részletes. Ez akkor sem csökken nagymértékban, ha max-ra húzok mindent!
    3D nézetben 35-40 lesz az érték. A multiplayer játékban is, ha más is csatlakozik, akkor sem esik lejjebb.!
    Gondolom azért, hogy ha majd lesz telepítve egy-két scenery meg repülőgép, akkor egy kicsit lejjebb fog esni az FPS érték, de úgy érzem, hogy még élvezhető lesz a repülés 20-25 fps-el is..
    Azért írtam le ezeket., mert mostmár végképp nem értem, hogy egy ilyen gyenge, majd 10 év ezelőtt készült gép hogyan képes erre a teljesítményre?
    És főleg a társunknak, akinek hasonlóan gyenge a gépe, miért csak annyit tud?
    Tévedés ne essék, nem akarok semmit kétségbevonni, nem értek hozzá, hogy beleszólhassak, csak csendes megelégedéssel repülgetek a világban...
    Hát ennyi..

Új hozzászólás Aktív témák