Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok!
Nem állom meg, hogy ne kapcsolódjak be a számítógép teljesítményeiről szóló beszélgetésbe.
Előre bocsájtom, hogy én is nagyon nagyon keveset értek a gép belső "lelkivilágából" csak használom kisebb nagyobb programokkal.
Szóval nekem is nagy bánatom volt, hogy az eredeti FSX éppen hogy csak elkaristolt valahogy olyan konfig-gal, hogy CPU Core Duo 2,13 Ghz GPU Nvidia GTS450 2Gb, , 4Gb DDR2 RAM.
Feltelepítettem a STEAM FSX-et, és procit cseréltem, amit maximum lehetett az ASUS P5ND2 SE alaplapomon egy E6700 2,66 Ghz, amit felhúzattam 3 Ghz-re.
A legnagyobb meglepetésemre következőket mérem ezzel a még mindig nagyon gyenge géppel:
Alap kisgéppel (CESSNA172) és alap sceneryvel a csúszkák kb 80 % -os felhúzásával általában 40-55 FPS!!!! És a táj nagyon szép részletes. Ez akkor sem csökken nagymértékban, ha max-ra húzok mindent!
3D nézetben 35-40 lesz az érték. A multiplayer játékban is, ha más is csatlakozik, akkor sem esik lejjebb.!
Gondolom azért, hogy ha majd lesz telepítve egy-két scenery meg repülőgép, akkor egy kicsit lejjebb fog esni az FPS érték, de úgy érzem, hogy még élvezhető lesz a repülés 20-25 fps-el is..
Azért írtam le ezeket., mert mostmár végképp nem értem, hogy egy ilyen gyenge, majd 10 év ezelőtt készült gép hogyan képes erre a teljesítményre?
És főleg a társunknak, akinek hasonlóan gyenge a gépe, miért csak annyit tud?
Tévedés ne essék, nem akarok semmit kétségbevonni, nem értek hozzá, hogy beleszólhassak, csak csendes megelégedéssel repülgetek a világban...
Hát ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Tesla topik
- PLC programozás
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest