Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Flash SSD - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#44671) DeFranco válasza Fire/SOUL/CD (#44670) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Minden tisztelettel: nincs, és éppen ezért fogalmaztam meg a következtetésem nagyon személyesen és nagyon feltételes módban.

Másrészt ezt az eljárást (akár az eredeti akár az updatelt firmwareről beszélünk) nem tartom éppen korrekt magatartásnak, attól függetlenül, hogy ez jár-e tapasztalható különbséggel vagy nem. Sem a fele lassú-fele gyors felállás nem tetszik, de ez a legkevesebb, az viszont, hogy ezt el is sikálják, és egy a gépet és az SSD-t a szükségesnél többszörösen igénybe vevő módon oldják meg, azt nem tartom éppen pozitív lépésnek.

Sőt, nekem úgy tűnik, hogy a sandforce fiaskó után megint nem sikerült egy rendes vezérlőt összehozni.

Harmadrészt a Samsungra külön rákérdeztem itt a topicban, hogy tapasztalható-e ilyen jelenség, egyértelmű nemleges választ kaptam az ügyeletes Samu felelőstől, és mint egyetlen elérhető releváns információ, jelenleg erre támaszkodok. Ezt természetesen bármikor felülbírálom, ha az ellenkezője bebizonyosodik.

De ezek mind csak az én véleményemet tükrözik, vagy a linkelt teszt egyenes fordításai az előzményekben. Szerintem ez fontos dolog, és érdemes megvitatni, akkor is, ha nem vagyok méltó a mélyvízre. Hadd tanuljak.

Nincs harag, persze, eszmét cserélünk, de nekem ez az álláspontom. Jelenleg.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Flash SSD - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.