Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, megjött az új SSD-m. CrystalDiskMarkkal mérve vagy másfélszer gyorsabb ugyanabban a SATA3-as lapban, random adatokkal mérve (csak életszerűbb, mint a "fill0"
bár ennél a meghajtónál szinte pontosan ugyanazt lehet mérni úgy is, mert nem tömörít), mint a másfél éves jó öreg SATA2-es A-DATA S596T-64GB. Amúgy meg használat közben nemigen venni észre a különbséget (emlékeim szerint)Másfél évig használtam a régit az asztali konfigban, 2 hónapja átpakoltam egy Brazos-os Lenovo netbookba (mert a lassú bootolása miatt a falhoz akartam vágni a gépet kínomban), az asztaliba meg visszakerült a jó öreg Samu HDD. Na, az rettenet volt. Most viszont mindkét gépben van SSD.

A 830-as 64GB-os új Samsung:
A régi A-DATA S596T 64GB:
Viszonyításképpen a HDD, amivel egész eddig szívtam:
Bocs, ha kicsit hosszú lett. Szóval munkára használt gépben rendszernek/programoknak a régi HDD úgyszólván elviselhetetlenül tetű...
Szívem szerint 128GB-osat vettem volna, de annak közel sem olyan jó az ára, mint ahogy emezt akciózzák az Aqua-nál...#44202 Silentfrog: nemigen tűnik gyorsabbnak, de a régi se volt az az i5 mellett! A Brazossal persze sokkal gyöngébb a régi, de az a kis Lenovo e125 is szárnyakat kapott vele, ráadásul egy félórával többet bír az akkuja, mint anno HHD-vel.
Aktív témák
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár ennél a meghajtónál szinte pontosan ugyanazt lehet mérni úgy is, mert nem tömörít), mint a másfél éves jó öreg SATA2-es A-DATA S596T-64GB. Amúgy meg használat közben nemigen venni észre a különbséget (emlékeim szerint)