- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Én az asztali PC-re gondoltam, a mobil gépekhez már a jelenleg kapható / vagy már nem kapható
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.
Így viszont máris két előnye eltűnik és csak a kis fájlok jóval gyorsabb olvasása marad.
Várni meg én sem fogok örökké, de csak egy olyan megoldás jöhet szóba, ami az áron és az extrém tárkapacitáson kívül minden másban nem süllyed a HDD szintje alá.
Hiszem, hogy az idén még nem lesz közelítőleg sem olyan ár/érték arány mint a HDD-nél és azt is sejtem hogy a 1.5T SSD-re nekünk civileknek még várni kell, de reménykedem abban, hogy lesz 128-256GB-os a TRIM funkciót tudó és olyan vezérlővel rendelkező jószág ami az írás/törlés eddigi gátjait felszabadítja és ha ez háromszor annyiba fog kerülni, mint a hasonló kapacitású HDD, már rohanok megvenni.
canniball: ezt Neked is írtam!

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ SSD-k is alkalmasak és minden nyűgjük ellenére, a HDD-hez képest több pozitívummal rendelkeznek ezért oda simán ajánlhatók. Más a helyzet az asztali PC-vel, itt csak a hibrid megoldás jöhet szóba, mert egymagában a kiskapacitású SSD ide nem elég.