- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom, hogy régi hsz., de ezek a gyakorlatban érnek is valamit?

Szerk.:
Tényleg, ha már kérdeztem, felteszem a következő kérdést is, hátha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata.
Tervezem, hogy idővel a rendszert valami 120 GB körüli SSD-re költöztetem, ha lesz egyáltalán annyi lém. Van viszont egy recovery partícióm is, amit én alapvetően nem tartok hülyeségnek, a OneKey Recovery segítségével egy gomb megnyomásával visszahúzható az eredeti rendszer. Oké, tudom, lehet képfájlba is menteni a másik partícióra az egész rendszert, de miért ne használnám ezt is, ha már van. A lényegi kérdés:
van mód arra, hogy a recovery partíciót annak sérülése nélkül át tudjam helyezni? Eddigi tudomásom szerint ez tönkrevágja a működését, mert valahogyan szektorszinten is kötött (hogy hol keresgélje ezt a partíciót), de valami mód már csak van az áthelyezésére, szervizben is valahogy elintézik a dolgot.
Aktív témák
- Samsung 9100 PRO 1TB (hibás)
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest