- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
zetecR
üzenetére
Nem nagyon piszkáltam még az AI Tweaker menüt, minden alapon van. Mondjuk felül vannak olyanok, hogy target CPU speed, meg hasonlóak. Az a baj, hogy annyi mindent lehet állítgatni, és amíg nem értem, hogy mi mi nem piszkáltam.
Az én tuning tudományom valahol ott megakadt, hogy fsb*multiplier=cpu clock plussz figyelni, hogy agp/pci frekik fixek, vagy szabvány körül legyenek, fsb ne nagyon haladja meg amit a memók bírnak, esetleg kis plussz fesz a cpu-nak, memónak, nb-nek. Régebben ez tök egyszerű volt, most meg nem igazán értem, mik azok amiket állítagni lehet, így hagytam a fenébe. De ha tudsz egy jó alapos leírást Llanok lelkivilágáról, (jöhet akár angolul is) azt szívesen veszem.Melegindítás alatt mit értessz pontosan?
Ha egyszer elindult, akkor win-ből újraindítva (ez ugye egyel magasabb szibtő restart, mint a reset gomb megnyomása) sosem jelentkezik ez a nem látja az ssd-t probléma. Leginkább akkor jön elő, ha leállítom és 1-2 percen belül gombbal akarom bekapcsolni.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs