- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
fudi2002
üzenetére
De, Vertex 2 tulaj voltam, aztán az megadta magát, vettem helyette Vertex 3-at, aztán még egy Vertex 3-at. Tavaly a CAD-es konfigomat eladtam, de mivel úgy hirdettem meg, hogy aki egy összegben, kp-ban fizet, annak adok ajándékba egy Vertex 3 240G-t (nyilván nem irodai PC árkategória volt a gép). Mivel megvették, így mindkét Vertex 3-asom elment.
Rendszernek meg a Samu 470 teljesen jó, úgy mond próba jelleggel vettem. Melómból adódóan szinte adott SSD megjelenésével egyi dőben vehetnék sok típust, de én kivárok, a Samut is jó fél évvel a megjelenését követően vettem meg, miközben megjelenése óta pakoltam gépekbe.A Revokkal sincs gond, inkább a deszkákkal, amibe teszik, sokszor ész nélkül. A Revoknak 4x-es PCIE 2.0 kell(van olyan is, aki a rövid PCIE 1.x-esbe dugja, mert azt hiszi, hogy mivel rövid a revo csatija, akkor oda kell dugni). Na most az a probléma a deszkákkal, hogy a 16x-os PCIE portok nem minden deszkán tudják a 4x sebességet. 1/8/16x általában és oda dugják a revot. Hát nem oda kell, hanem ha van akkor a külön 4x-es portba, vagy abba a 16x portba ami a 4x-est is támogatja...
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest