Hirdetés

Aktív témák

• Mi5i

aktív tag

Nekem olyan kérdésem lenne, hátha találkozott már vele más is:
    Lett ugye csudiszuper ssd, windows is fent már 2 hete rajta, stb. Azt viszont nem teljesen értem, hogy
    1. boot miért lassul azért,mert hdd-k vannak még gépre kötve, valami ellenőrzést csinál rajtuk mindig ilyenkor a rendszer? Jó 10mp-el megdobja a bootidőt :DDD Ez mondjuk a kisebb problem, de azért nem értem ez ilyenkor miért ne érne rá később.

2. Ami igazán érdekel: Nem tudom ki mennyire nagy játékos, én mostanság Battlefield3-mal tengetem a szabadidőm. SSD-re telepítve mind a játék, Origin, minden. Emellett, a hdd-k úgy 20 perc után ugye leparkolnak, ha netán sokat csak böngészgetek (meg PH!-zok), akkor nincsenek használatban. Ez rendben is van, mondom tök jó, spórolás :D
    De! Miért van az, hogy indítom a játékot/origint és ha parkoltak a hdd-k, akkor ezeket felpörgeti valamiért :O És erre kell várnom, ahelyett, hogy pikk-pakk menne, mert hát ssd-n van minden ugye (temp meg ilyesmik is originnek, lapozófile is). Néha az is előferdül, hogy betöltésnél akad meg minden, és várunk a hdd-re szintén. Mi köze a kettőnek egymáshoz, mit akarhat azokról?
    Ok, megoldás kikapcsolni a parkoltatást, de egyrészt szerintem jó dolog, másrészt biztos vagyok benne, hogy feleslegesen kavar origin vagy nem tudom ki és mi a hdd-ken ilyenkor...

Ha nem idevaló akkor elnézést, de valamennyire ide éreztem mégis helyén a hsz-t.

(#32954) Jack@l:
    Sokak szívéből szólsz. Reménykedjünk :U

Aktív témák

Hirdetés