- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
c0nn0r
üzenetére
Nekem van egy ADATA S511 60Gb-os az asztalimban kb 5 hónapja és semmi gondom vele. Gyors mint a villám és nálam az eredeti firmware-rel sem volt semmi gond, pedig Sandforce-os. A biztonság kedvéért azért frissítettem úgy 1 hónapja. Hát nem volt egyszerű. Ha a laposnak SataIII-as csatolója van akkor mindenképp ajánlom. Ha nem, vannak olcsóbb és teljesen megfelelő alternatívák.
Szerintem ha beállítassz mindent amit SSD-nél be kell, bátran használható mindenre persze a torrentet nem erre kell irányítani, ahhoz különben is kevés lenne a 60 giga. Nálam fullon telepítve kb 5 hónap használat után durván 20gigát foglal a Win7 ultimate 64bit játékok nélkül.
Aktív témák
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest