- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
c0nn0r
üzenetére
Nekem van egy ADATA S511 60Gb-os az asztalimban kb 5 hónapja és semmi gondom vele. Gyors mint a villám és nálam az eredeti firmware-rel sem volt semmi gond, pedig Sandforce-os. A biztonság kedvéért azért frissítettem úgy 1 hónapja. Hát nem volt egyszerű. Ha a laposnak SataIII-as csatolója van akkor mindenképp ajánlom. Ha nem, vannak olcsóbb és teljesen megfelelő alternatívák.
Szerintem ha beállítassz mindent amit SSD-nél be kell, bátran használható mindenre persze a torrentet nem erre kell irányítani, ahhoz különben is kevés lenne a 60 giga. Nálam fullon telepítve kb 5 hónap használat után durván 20gigát foglal a Win7 ultimate 64bit játékok nélkül.
Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen program, ami...?
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- További aktív témák...
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest