- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kerekfej
üzenetére
Akkor evvel az erővel szar a samsung is, mert már olvastam, hogy valakinek meghalt.Több fórumon is.. Írhatnám, de nem írom, mert nincs saját tapasztalatom vele... Egy fórumba akárki által beírt szösszenet, meg minden csak nem saját tapasztalat... mert több minden miatt lehet a hiba.. De ez persze neked mindegy.
Amúgy:agility 3 van most a gépben.Semmi nyűgje, pedig direkt kipróbáltam sata3 lapban is amd/intel semmi kékhalál, fagyás.Sata 2 lapban is már a második jár "alatta".Persze hiba nélkül.
Jajj de mégis egy gondom van vele, illetve marhára nem fér a fejembe hogyan lehet az a windows 7 home premium minden sallangal +steam kösnyvtárral elfér 24gb-on, holott a hdd-n ugyan ez 30gb fölött volt... Jah de tudom sandforce..
Ami a legjobb benne, hogy 6K-val volt olcsóbb mint a legolcsóbb samu/corsair/kingston alternatíva... Ami azért nem elhanyagolható szerintem.
Igazán befejezhetnéd már a háttér nélküli köpködést...
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jajj de mégis egy gondom van vele, illetve marhára nem fér a fejembe hogyan lehet az a windows 7 home premium minden sallangal +steam kösnyvtárral elfér 24gb-on, holott a hdd-n ugyan ez 30gb fölött volt... Jah de tudom sandforce..