- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
porpi007
tag
válasz
SVLaller
üzenetére
Közben a 2-es számú SSD-n sikerült a firmware frissítés és a Win is felment rá szépen. Most ha visszadugom az első SSD-t látszik a Win-ben is, a mappák is látszanak rajta, de olyan mintha nem lennének ott...nem tudom megnyitni őket, nem tudok másolni, írni. És formázni sem tudom, a toolbox pedig nem látja...és ha bent van a gépben akkor egyszerűen nem kapcsol ki, csak tekeri a homokórát a Leállítás felirat előtt (közben elmentem boltba is, de addig sem kapcsolt ki...). Ha a vinyóról, ha a 2-es SSDről bootolok akkor is ez történik. Már minden felállást kipróbáltam, mindent csatlakoztattam már mindenhova, de semmi eredménye.
A secure erase-ra többször is kattintottam, mondjuk feltűnően gyorsan írta ki, hogy completed, de semmi változás nem történt...
Amúgy az előbb ez az SSD is kifagyott, de csak simán újraindult.
Egy másik dolog:
Fire/SOUL/CD írta régebben, hogy fontos a minőségi, nem 200 forintos sata kábel...hol lehet nem 200 forintosat kapni???
Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest