Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
porpi007
tag
válasz
SVLaller
üzenetére
Közben a 2-es számú SSD-n sikerült a firmware frissítés és a Win is felment rá szépen. Most ha visszadugom az első SSD-t látszik a Win-ben is, a mappák is látszanak rajta, de olyan mintha nem lennének ott...nem tudom megnyitni őket, nem tudok másolni, írni. És formázni sem tudom, a toolbox pedig nem látja...és ha bent van a gépben akkor egyszerűen nem kapcsol ki, csak tekeri a homokórát a Leállítás felirat előtt (közben elmentem boltba is, de addig sem kapcsolt ki...). Ha a vinyóról, ha a 2-es SSDről bootolok akkor is ez történik. Már minden felállást kipróbáltam, mindent csatlakoztattam már mindenhova, de semmi eredménye.
A secure erase-ra többször is kattintottam, mondjuk feltűnően gyorsan írta ki, hogy completed, de semmi változás nem történt...
Amúgy az előbb ez az SSD is kifagyott, de csak simán újraindult.
Egy másik dolog:
Fire/SOUL/CD írta régebben, hogy fontos a minőségi, nem 200 forintos sata kábel...hol lehet nem 200 forintosat kapni??? -
porpi007
tag
válasz
SVLaller
üzenetére
Ismét itt vagyok...Telepítettem a vinyómra egy Win-t, de a bios-on kívül máshol nem látszik az ssd...Van itthon egy másik ugyan ilyen SSD, ami még üres. Ez látszik mindenhol, toolbox-ban is megjelenik. frissítettem rajta fw-t. De ezt a secure erase-t nem értem. lefuttattam, kiírta, hogy completed de semmi sem történt, a rámásolt adatok nem tűntek el...Mire jó ez?
A másik probléma: először erre a 2-es számú SSD-re próbáltam telepíteni a Win-t, de a windows telepítő nem ismerte fel, így nem tudtam rá telepíteni...Ezt lehet valahogy orvosolni?
-
porpi007
tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám. Nemrég vettem egy OCZ Agility2 SSD-t (OCZSSD2-2AGTE60G). Pár napja egyszer csak netezés közben újraindult a gép, vagyis csak akart volna, mert az SSD-t nem látta. Átdugtam egy másik kábellel egy másik SATA portba így már működött minden. Egészen a mai napig. Probléma ugyan az, és a megoldás is: lefagy, BIOS-ban nem látszik az SSD, csak a vinyó, átdugom máshová és működik megint. Csak most fél óránként csinálja. A vicc az, hogy már körbeértem a SATA portokon, és ahol 2 órája nem volt jó, most onnan is megy...Remélem tud itt valaki segíteni.
Köszönöm!
-
porpi007
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről az ssd-ről? Nagyon kedvező az ára, nem mehet ez a minőség rovására?
(Átlagfelhasználásra kéne Win gyorsításra)
Köszi!
Bocs, most néztem meg, mi van 2-vel fölöttem.....
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest