- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kerekfej
üzenetére
Nahh most vegyuk le a színes szemüveget légyszi.
- A Samsung mellett szól, hogy a világ legnagyobb chipgyártója. A technológiákban a legelső.
- 3-3 év gari, meg Intelnek szolni kene hogy mar nem ő az első. Csak hogy úgy tervezzen.- A Samsung 470-es kompatibilitása a mezőnyhöz képest lenyűgöző.
- Itt sokkot kaptam, szerencsere volt itthon kalcium és adrenalininjekcio.- Ezzel szokott lenni a legkevesebb probléma.
- Alakul, de 1-2 kiveteltol eltekintve masnal se igazan olvastam illetve ennél is olvastam már.- Sok minden egyszerűen van megoldva vagy automata.
- Még szép! Nehogy mar en szerkesszem notepadban a particios tablat!- A programok remekek hozzá.
- Minden SSD-hez remek programokat! Valamelyik párt biztos lenyúlja a szlogent.- A legkisebb a fogyasztása is.
- ÉMÁSZ, DÉDÁSZ szeme mered, amig meg nem tudjak hogy atlagos hasznalat mellett kb. 500 óra alatt spórolsz vele 1kWh áramot. (~50ft) (megnyugodtak)- Jobb az írási és az olvasási sebessége.
- SSD vs. SSD versenybe kb. mennyit jelent a szintetikus tesztekben való elsőség? Kb. semmit ha otthonra kell, milliókat ha munkára veszed a gépet.- Valamint a kis méret és a kisebb melegedés is.
Multkor becsuszott egy SSD a microSD kartyam ala, hőkameraval is alig talaltam meg. Amugy 2,5"-os mind a kettő.- A HDD-k gyártásáról átállt, kizárólag az SSD gyártásra, ami annyit jelent, hogy erősen arra koncentrálnak, jobbnál jobb termékeknek kell jönnie.
- Ebben egyetértek, és csak megerősíteni tudom, dec 6.-án a Mikulásnak, 24.-én a Jézuskának, jövő tavasszal meg a felmelegedésenek és a húsvétipálinkának izényuszinak kell jönnie.Tudom hogy mindenki elsősorban azt ajanlana ami neki bevalt, mukodik esetleg árulja, de pénzből élünk, nem art megemliteni mast sem.

Ofc nem tamadas/kotekedes volt a fenti, csak faradt vagyok igy melo utan. Peace.

Hopp, a +1 mint a totóban:
- A Samsung akár tartósabb is lehet, a külföldi tesztekbe ez működött a legtovább intenzív használatkor.
- Hát. [link] Utso kép az foleg erdekes mondjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- PlayStation 5
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest