- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
deicide #20152 üzenetére
Értem
A régebbi hsz ben lévő képen lehetett látni.hogy jobb esetben havonta romlott 1% ot,most már 5naponta esett 1% ot ugyanannyi írás mellet ami érdekes volt.
Lehet a meleg tett be neki,de a Haf 932 házban annyi turbína van,hogy lemerem fogadni Ferihegyen sem találni annyit,illetve az SSD ben nincs mozgó alkatrész így nincs ami miatt melegedjen így lehet az észrevételem is bedőlni látszik.
Érdekes,hogy egy ujj frissítés mennyit tud a konyhára hozni egyes esetekben.
1.4 el 160mb,és általában alatta teljesített,1.5 el folyamatosan 200mb felett vagyok,és az írási műveletek is dupla annyival jobb lett
Az Ocz Vertex Turbó végén a jumperelt rész mi akar lenni,mert ha rá teszek valamit akkor nem OCZ lesz az SSD neve hanem valami Yamamotó vagy mi a rosebb
Boot cd vel tettem fel az ujj frissítést.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest