Aktív témák

• Barney™

aktív tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, van egy ocz ssd 64gb-os meghajtóm. Vásárlás előtt az eladó volt olyan kedves, hogy megengedett rá egy próba installt.. Sima 32-es vistát instalált rá, és hihetetlenül gyors volt a kicsike, pár másodper alatt bebootolt, indítópultban 20 alkalmazás szinte azonnal indúlt..
    Magamnak 64 bites vistát instalálltam, először nem volt gond a gyorsaságával, azonban mikor instaláltam a SP1-et, már észrevettem, mintha belassult volna kicsikét.. Miután a többi HDD-met is visszakötöttem a lapra a bootolási időborzalmasan megnőtt.. Első kérdésem, hogy ez normális jelenség?? Csak akkor bootol gyorsan, ha nincs hdd kötve a gépre..
    Ahogy folyamatosan instaláltam a drivereket, programokat, egyre lassabnak éreztem az ssd-t. Most már gyakorlatilag úgy bootol, mintha egy sima sata2 hdd lenne a rendszervinyóm.. De a legrosszabb még csak most jön: Néha meg meg akad az egész rendszer, forog a kis köröcske, nem lehet klikkelni.. aztán megy tovább minden. Office-t instaláltam éppen, és közben foobarral zenét hallgatnék, de nem tudok, mert meg-meg akadozik a zene.. Második kérdés: Ez lenne a laggolás?? Ha igen, mit lehet ellene tenni??
    Bánatomban, felkerestem az ocz oldalát, ahol találtam egy performance optimalizálást:
    [link]
    Szinte mindent megcsináltam ami le volt írva, kivéve a secondleveldatacache állítást, superfetch nem futott a szolgáltatások között, és a virtuális memóriát is visszaállítottam, mert azt hittem azért akadozik a zene..Szóval lehet hogy ezekkel az állítgatásokkal rontottam el valamit??

Segítségeteket előre is köszönöm..

Aktív témák