Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
martin66
üzenetére
"Miért van az, hogy most újra raktam a windows 7-et ultimate-t pendrive-ról 64-bit és amikor bebootolt akkor vártam míg végig megy a fekete képben fehér csík amin beért bejönne a nyelv választő helyett a nyelv választó előtt várt 10 percet már az ideg rángatózott bennem, hogy ez az OCZ agility 2 60Gb-os miért ilyen lassú."
Eloszor mar megbocsass, de valami ertheto modon probald megfogalmazni, mi a bajod.
A win7 telepites ami lassu ? Vagy mar amikor kesz az ujratelepites az utana levo boot fazis ?
Mert ha az elso, en nem csodalkozom a lassusagon pendriverol torteno telepitesnel.
Ha a masodik akkor valami mas a nyug, de amig nem fogalmazod meg rendesen a problemadat, eleg nehez lesz segiteni.Jah es a masik fele, legkozelebb ne hasznald a Win7 particio manageret mert csak nyug van vele, mert amikor kreal egy particiot ele letrehoz egy 100MB-s kulon particiot es neha az kepes bekavarni.
nalam pl megakasztotta az ACHI BIOS-t 15-os hibaval mindig elszallt es addig nem is tudtam bootolni, amig a 100MBs particiot le nem toroltem egy masik particio managerrel.
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Battlefield 1
- World of Tanks - MMO
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- További aktív témák...
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest