Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Egy pillanatra azt hittem, hogy az én szövegértelmezésemmel van gond, de csak egy pillanatra.
Amit bemásoltam abban nem a szinkron a lényeg. Ilyen szempontból a szinkron mellett nem kell lobbizni, hiszen most is szinte minden filmhez készül, elvétve találni csak olyat amihez nem. De a petícióban benne van, hogy elérhető legyen az eredeti nyelven, eredeti vagy magyar felirattal. Erre írtam, hogy ez nem butaság, csak a törvényi kötelezettség nem a legjobb megoldás.
(#123756) Tibiajax: ez a feltételezés felér egy sértéssel.
Ennél komolyabb területen is rendbeszedtem már néhány dolgot, szóval nem az ellehetetlenítés lenne a cél, hanem a szisztematikus rendbetétel. Például, hogy olyan ember ne fordíthasson filmet, akinek a dude magyarul dúvadot jelent... Nem olyan nagy dolog ám ez, képzett embereket alkalmazni egy olyan rendszerben ahol visszakövethető és ellenőrzött minőségű a végtermék.Viszont a legnagyobb problémát mindig is az emberek hozzáállása fogja jelenteni, azzal meg nincs mit kezdeni. Illetve örülni kell az apró sikereknek amit saját környezetben el lehet érni. Például, hogy a 70 közelében járó szüleim már alig néznek valamit szinkronosan, mióta megmutattam nekik néhány kedvenc sorozatukat és filmjüket eredeti nyelven. Igaz, tudnak olvasni, szóval elitista köcsögök alapból, de hát senki sem tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ennél komolyabb területen is rendbeszedtem már néhány dolgot, szóval nem az ellehetetlenítés lenne a cél, hanem a szisztematikus rendbetétel. Például, hogy olyan ember ne fordíthasson filmet, akinek a dude magyarul dúvadot jelent... Nem olyan nagy dolog ám ez, képzett embereket alkalmazni egy olyan rendszerben ahol visszakövethető és ellenőrzött minőségű a végtermék.