Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
Dogville
9/10
Rég láttam már ilyen jó filmet. Kicsit hosszú, és néha vontatottnak tűnik, de minden percet megér.
Egy idő után rá lehet unni, de nekem nagyon tetszettek a láthatatlan díszletek. (Kicsit az RPG játékokra emlékeztet.) Nagyon jól kihangsúlyozta, hogy ez a film az emberekről szól.
Szépen körbejárja a nyomorúságos emberi lélek szánalomra sem méltó, romlott mivoltát. Az önámítást és erkölcsi relitivizmust, amit a legsötétebb ösztöneink igazolására fordítunk a kirakat felé, mert nem merünk a valóságban élni, és elfogadni az igazságot saját magunkról.
A lezárása is nagyon tetszett, pont ezt vártam, és teljesen át tudtam érezni az főhős morális megvilágosodását, ahogy átlép az önámító naivitásból a naturalista realizmusba, és a kitisztult logikája elfoglalja helyét a személyiségében, ami végre kiteljesedik. -
gyuromoj
veterán
The Expendables
1080pMár nagyon vártam hogy megnézhessem ezt a filmet. A sok akciósztár felkeltette az érdeklődésemet. Azt kaptam amit vártam. Semmi bonyolítás csak kőkemény akció orgia az egész. Sly pedig egy isten még ebben a korban is. Mindenki hozta amit hoznia kellett(még ha nem is sokat) Jet Li karaktere nagyon jó volt. A vége fele ahogy a nagy néger aprított a hangos fegyóval az állat volt. Nálam többször nézős lesz a film, de csak eredeti hangon, mert attól félek el fogják rontani a szinkront. Szívesen várom a folytatást. Remélhetőleg minél hamarabb elkészül.
10/10
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Arnold2 #24175 üzenetére
Nagyon is jól tudom, h. van fekete, de vhogy az nem az igazi (és most semmi rasszista dologra nem gondolok, van olyan akit meg fehérnek nem tok elképzelni). Egyszerűen Nick Fury nekem fehér és kész.
Ez az Ultimate dolog meg egyáltalán nem jön be túlságosan...
madgie: Az tuti.
Egyébként engem az már zavart a filmben egyszerűen, h. sokan sokat egyszerre és gyorsan beszéltek. Szinte minden dialógus ilyen volt. Tony ok, h. így beszél, de miért kell mellette még 4 parallel?
-
Arnold2
őstag
válasz
WonderCSabo #24169 üzenetére
Mert van egy alternatív Marvel univerzum, ahol Nick fury fekete. Nem sok részt élt meg, de van. Ha pontosabban érdekel, akkor kérdezd meg Wolverine-t.
Amúgy nekem sem tetszik a fekete Fury. Nem találtak egy épkézláb fehér színészt, vagy SLJ barátja volt valamelyik producernek?szerk:
Amúgy nagyon faszán be is linkelted a kérdésedre a választ
Katt a linkedre és keress rá erre: Ultimate Nick Fury
-
madgie
titán
válasz
WonderCSabo #24172 üzenetére
Egy (két) fokkal azért jobb volt, mint ez a fapofa
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Szeretném ajánlani a Shutter c. filmet (2004). Ez NEM a Dicaprio féle Shutter Island, hanem ez: [link]
IMDB-n nem találtam róla linket.Ez egy thaiföldi film, szerintem nagyon jó, nem gyenge horror. Nincs belezés, testrész-leszedés meg ilyenek, hanem inkább félelemben tart. Paranormal Activity? Dobd ki... Ez komolyan beszaratós, bár nem annyira reality, de olyan hangulatot kelt főleg a zenével, hogy miután végignéztem frankón féltem kimenni wc-re. Az eleje kissé "kitalálom a végét" szerűen indul, de aztán folytatódik, és beszarsz, mekkora oltás a vége. A többit leírják a linkelt cikkben
Este nézzétek, otthon egyedül, sötétben, fülessel.
9/10
Hja és feliratokponthun van magyar, illetve angol felirat, kinek mi tetszik, thaiul beszélnek benne, de nem bántó, szerintem nem rossz nyelv. Hja és majdnem elfelejtettem:
Csak erős idegzetűeknek!!! -
madgie
titán
válasz
WonderCSabo #24169 üzenetére
Én Don Cheadle-ön csodálkoztam, rosszabb embert nem is találhattak volna Rhodney szerepére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Tibiajax #24150 üzenetére
"hd,szinkron"
Izé, ez nem oximoron?
Iron Man 2
720pTöbbre számítottam. Az első rész se tetszett igazán, de ez talán még vacakabb lett. Vhogy az egész film alatt arra várok, h. mikor indul be?
Nick Furyt meg miért fekete színész játssza? Downey egyébként jó hozta megint a figurát, egyébként ennyi.
6.5/10
-
lorcsi
veterán
[link]
egytőél egyik mind zseni -
mickemoto
őstag
Resident Evil-Afterlife
Kritikán aluli film, 3/10 pont
Most látom, azaz olvasom vissza hogy már más is szapulta
Nem baj, nem lehet elégszer -
sasa134
addikt
röviden...
Frozen
jáájjj, már az első 5 percben tudnom kellett volna, hogy semmi jóra nem számíthatok.. A zene, a "tini" szereplők, a sablonos párbeszédek előrevetítették, hogy max 1x nézős sablonhorrorral állok szemben. Sajna bejött a dolog, az ötlet nem rossz, a környezet sem szokványos, minden más rémesen átlagos.. Ráadásul nem is ijjesztő, nem is paráztatós, csak véres.. 4/10Iron Man 2
Tony Stark nagy király még mindig, de az első rész jóval pörgősebb ás viccesebb volt.. Ez nem siekerült olyan jól. 6.5/10Várólistás: Abandoned, Furry Vengeance, The last seven, Chloe
-
madgie
titán
Valhalla Rising (2009): fű nélkül elviselhetetlen.Túlontúl vontatott, pszichedelikus akar lenni, de művi az egész, adok rá egy jó kövér kettest, azt is csak a trancsírozások miatt
(a legjobb az egészben, hogy az egész filmben lévő szöveg szerintem ráférne egy A4-es lapra)
Aktív témák
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest