Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz brownus #24007 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok, de Jackie Chant már annyira gagyinak tartom a sok vigjáték szerepe miatt (hiába tud jól bunyózni, meg elképesztő dolgokat megcsinálni), hogy félek megnézni. Na meg így hogy a főszereplő is 12 szerintem még az eredetinél is vérszegényebb lesz...
-
hoffman_
nagyúr
válasz brownus #24007 üzenetére
Szerintem a Karate kölyök tök jó. Aranyos, nézhető, a kung-fu szempontjából néhol picit buta, de nem bántó. Összességében szívesen újranézném. Ez kicsit komolyabb hangvételű volt, mint Jackie átlagfilmjei (amiket megjegyzem imádok, de főleg a nagyon régieket, azok kincset érnek).
A kissrác meg, hát ja. Apja fia 8/10 nekem.Emelett megvolt Salt ügynök is. Pozitívan csalódtam, de hozzáteszem, hulladékot vártam, úgyhogy ehhez mérten csak, de ehhez mérten nagyon jót csalódtam Egész jó lett, így visszagondolva, sztori nagyon tetszett, szerintem faszán csavargatták ide-oda. Megnézném mégegyszer, bár nem most. Egy 7,5/10 lazán mehet neki. (hozzáteszem, brutál másnaposan néztük az utolsó siófoki parti, hazavezetés és 4 sajtburger után, és végig róka kerülgetett, de ez nem befolyásolja a végeredményt )
Ja igen, és a Predators is megvolt, de elég ratyi lett. Maradt volna zongorázni, vagy a faluban, ez nem az ő filmje volt. Az egyhez képest elbújhat, semmi újdonság varázsa, még az AvP-k is elpicsázzák. - 5,5/10
adalbert1: Én ajánlom, szerintem megér egy misét, a Jackie filmek feelingje mérföldekre elkerüli ezt a filmet.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Autós topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs