Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23896) venum5


venum5
csendes tag

Úgy látszik, túl liberális vagyok a fórumhoz, de lassan belerázódok :)

WonderCSabo: Nem véletlenül írtam pont ennél a kettőnél releaset, ugyanis Mo. legálisan nem lehet ezekhez a filmekhez hozzájutni és nekem ennyit elbír az "erkölcsöm", hogy ha mást is érdekel, tudja mit keressen. Alice Creedes hszemet két admin is átnézte a linkek miatt, amit én jeleztem a moderátorok felé és érdekes őket nem zavarta a release, csak tivust :) Mondjuk neki a warez a keresztje, meg is tudom érteni, hogy miért! Nem rosszindulatból tettem ki, mostantól nem fogom, ha valakit érdekel, úgyis megkeres priviben. Közvetlen link nem mutatott rá, miért kapnék bant ? Ez olyan hogy leírom, hogy gyermekpornográfia, akkor már pedofil vagyok ?

Integra: Ez egy screen volt, azóta már van belőle dvdrip(r5) stúdiós hanggal. Én se rajongok TS és társaiért, de ez szerintem teljesen nézhető. BRRiPtől felfelé érdemes nézelődni.

Typhoon: Nem tudom miről beszélsz :)

harylmu: Mi volt pontosan a baj az Arénában ? Én minden héten ott vagyok a barátaimmal( szeretünk filmeket nézni :) ) és sosem volt gond. Kényelmesek a székék, nagy a terem, nagy a vászon, kicsit drága a büfé.. Ráadásul EREDETI NYELVEN is lehet filmeket nézni, persze sajnos nem mindent.

Támogatom Hálivudot, hogy butítsanak minket :)
Egy baj van a magyar mozikkal: a magyar szinkronnal elrontják a filmek többségét. Pedig a 90' években minőségi szinkronok voltak..

Zárjuk is le a témát, mielőtt tivus megfegyelmez minket :DDD

SPOJLERES, EXPENDABLES:

Végén az nem zavarta titeket, ahogy Steve Austin égett ? Vérciki..Crews hatalmas volt azzal a fegyóval :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.