Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23601) lorcsi


lorcsi
veterán

állat ez a repo man :DDD

mindjárt jön, elment húsért :D

(#23602) Integra


Integra
titán

a-team - 6.3/10.0
ennek a filmnek nem tudok többet adni és ennyit is csak azért kap, mert a poénokon jókat tudtam röhögni. amúgy semmi érdemlegeset nem tudok sajnos felhozni a film botrányosan gyenge minősége ellen, a vége meg..
régen láttam ennyire agyatlan ökör akciót, és elképesztően pocség cgi-t.
kár.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23603) diablo1984 válasza Integra (#23602) üzenetére


diablo1984
veterán

spojler
osztom a véleményed, valahogy agyatlanoknak csinálták, azon lementem hídba, mikor a légzsákokból lufi lett, "attól nyílik a légzsák ha megüssük" duma az padlóra küldött teljesen..... de van 1-2 dolog még benne, hogy amolyan "fül"candy, aki hülye az megeszi, de attól még nem úgy van....
pl a tank is kissé az iszapba szorult volna, de mind1.....
spojler vége

viszont

A vihatsziget: zsír film, Capribogyó tényleg kezd egyre jobb lenni, a korral neki is nő befelé a feje lágya, lehet a titanic híressé tette, de vissza is fogta a komolyabb szerepektől! mind1, jó film, 9/10-es megér!

(#23604) No-kia


No-kia
őstag

Drágán add a rétedet: 5,8/10

diablo:" aki hülye az megeszi, de attól még nem úgy van" tudnék mondani párfilmet amiben ilyen jelenet van és még is tetszett mondjuk neked is, sőt olyat lenne nehéz mondani amiben nincs ilyen... :U csak eg ykikapcsolódós esti mozi volt, arra meg tökéletes :R

[ Szerkesztve ]

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23605) PazsitZ válasza Integra (#23602) üzenetére


PazsitZ
addikt

agyatlan ökör akció Nem mondom ez is igaz rá, bár én ezen nem akadtam. Viszont mai szinten mérve vér gyenge volt a cgi :K

- http://pazsitz.hu -

(#23606) diablo1984 válasza No-kia (#23604) üzenetére


diablo1984
veterán

mondjuk igen, de akkor is zavart, mert belegondolva, ha a légzsák így működne, akkor balesetnél kettéfejelnéd a kormányt, utána a légzsák meg eltörné a nyakadat, mikor kinyílik! :DDD de tény, hogy ez fájt, meg a másik, hogy a légzsák rögtön le is erszt, nem lehet vele csónakázni sem.....időtöltésnek jó, "mördák" jól viszi a poénos részt benne, de szinte köze nem sok van a sorozat fílingjéhez! :(

(#23607) Integra válasza diablo1984 (#23603) üzenetére


Integra
titán

szpojler

én szeretem a valóságtól való elrugaszkodást alapvetően, mert imádom a sci-fit, de ez.. könyörgöm.. amíg brúsz vilisznek elhittem a dáj hárd 4-et, addig itt egyetlen akció jelenetet nem hittem el..
ok, a gyógyós terembe mikor berongyoltak a humvee-vel, azon röhögtem ezerrel, azt nagyon eltalálták.. :))
az meg hogy belelő egy rpg-t a hajóba, ami erre maga alá omlik, hát lol, ennél szerintem nagyobb marhaságot még soha nem láttam. még a tankos-ejtőernyős sem volt ennyire blőd, de azt a jelenetet legalább a papi meg a mami megmentette.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23608) No-kia válasza diablo1984 (#23606) üzenetére


No-kia
őstag

igen a sorozat picit másabb, én most kezdtem el nézni, murdok hatalmas benne, de hát azért a film még is a jobfeldolgozásokhoz kapcsolódik

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23609) diablo1984 válasza Integra (#23607) üzenetére


diablo1984
veterán

spojler
hát, igen a hajó is durván titanicot játszik az épphogy hajózható vizben(merthát a kikötő az nem éppen Mariana árok)
valahogy szerepre úgy érzem, mintha hannibál szerepe lett volna kissé semleges, murdok jót nyújtott benne, feldobta az egészet, rosszfiú is kissé gyengébb volt, szépfiú az elvárhatót hozta, de murdokon kívül nem alakítottak nagyot benne!

igaz nem is hiszem, hogy oscar, vagy bármi más díj közelébe kerülne a film...... nézhető, de nem egy műremek, ráadásul, mintha tényleg szűk keretből gazdálkodtak volna kicsit.... :U

(#23610) No-kia válasza diablo1984 (#23609) üzenetére


No-kia
őstag

spoiler

a sorozatot nézve még eg yvmi hiányzik nekem a filmből, a mcgyverhez hasonló technikai megoldások, jó volt belőle , de a sorozatban minth ajobban odatennék magukat a fiúk

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23611) Bibby


Bibby
addikt

Cop out

Hú...erőtlen, de erőltetett. Unalmas és idegesítő.Egyszer mintha nevettem volna, de valószínűleg csak szánalomból, ha már erre szántam az időmből értékes perceket.

4/10

Ελευθερια η θανατος

(#23612) Integra válasza No-kia (#23610) üzenetére


Integra
titán

spojler
ha nagyon sokat barkácsoltak volna, akkor nem lehetett/kellett volna a fél kikötőt romba dönteniük.. egyértelműen megölték ezt a részt a látvány miatt a forgatókönyvben.. :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23613) Integra


Integra
titán

lol:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23614) No-kia válasza Integra (#23613) üzenetére


No-kia
őstag

xD , egyébként gondolom folytatása lesz a filmnek, igaz?

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23615) Integra válasza No-kia (#23614) üzenetére


Integra
titán

fene tudja, mintha eddig anyagi bukta lenne a film.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23616) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Törjön ki a frász

Rég láttam már, ideje volt feleleveníteni az emlékeket. Teljesen korrekt a film, még mindig tetszett. Michael J. Fox meg szerintem jó színész.(főleg a vissza a jövőbe trilógia jön be)

8/10

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#23617) Jhonny06 válasza hejesírásó (#23588) üzenetére


Jhonny06
veterán

Szerintem inkább az előbbi, mégpedig olyan Green Zone-féle. Sokat várnak tőle, aztán semmi extra. Bár az Exp. nekem trailer alapján is gagyinak tűnik, a Green Zone még úgy ahogy elment. Nem sok jó szokott kisülni az ilyen "minden híres színészt összerakunk" dolgokból, láttunk már rá példát. Bár az itteni arcoknak ezt mondhatom, ha már egyvalaki azt mondja, hogy ez zsír lesz, azután megy a többi birka is. Vatevör..

[ Szerkesztve ]

(#23618) Integra válasza Jhonny06 (#23617) üzenetére


Integra
titán

birka? de te bezzeg valami kibaszott nagy filmkopter vagy, igaz? lol... :)
az expandables-t senki sem csodafilmnek várja, hanem igazi trash b movie-nak. és annak tökéletes lesz. nagy dumák, beszólások, robbanások, csihi puhi, rengeteg hullával. retro cool action, mint a commando, rambo etc.. stallone teljesen tudatosan ennek csinálja a filmet, és valszeg ezért is lesz jó és ezért is várják már annyian. aki látta az új rambot, az tudja, hogy stallone érzi a lényeget még mindig. nem akar ő világmegváltót csinálni, hanem a régi korszakból meríteni és arra építeni, elkerülve a mai követelményeket. különben akkora zakó lenne, mint az a-team.
szóval te semmi képpen se nézd meg, mert a te kifinomult birkamentes filmesztéta mivoltodba stallone páros lábbal fog beletaposni. és persze ez stallone hibája lesz, de semmi képpen sem a tied.. :DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23619) Arnold2 válasza Integra (#23618) üzenetére


Arnold2
őstag

Az még hagyján, de hogy még elismert szociológus is :Y
Na mindegy addig megyek egy kis fűért, hogy holnap legyen mit majszolnom az AvP-n.
BAAAAAAAAAA

(#23620) mrlujoak


mrlujoak
veterán

Repo Men:

SPOILERVESZÉLY!!

Szóval. Megnéztem a filmet, és egyszerűen már a felénél felmérgeltem magam.
Mi az, hogy én, mint a cég alkalmazottja munkavégzés közben a cég által biztosított eszköztől munkahelyi balesetet szenvedek el maradandó sérüléssel, és még nekem kell fizetni azért a szívért?

Nálam ez a hozzáállás már kicsapta a biztosítékot. Minimum kutya kötelessége lett volna a cégnek egy nemhogy ingyenes új szívet, de még egy életem végéig tartó kárpótlást is adni.

Ráadásul amerikai film (igen és kanadai) lévén (vagy ennyit változott volna a közeljövőben a világ?) hol van az a marhanagy szabadságjog? Az amerikaiak minden kis hülyeségekért perre mennek, és meglepő módon eredménnyel, akkor itt hogy a francba nincs ilyen? Még a sz@rt is kipereltem volna, hogy a melóm miatt sérült meg a szívem, és még fel is számolják nekem az újat.

Á, kár volt megnéznem ezt a nagy amerikai filmet, csak felment a vérnyomásom...

Spoilerveszély vége.

A film megvalósítása, és a többi mondanivalója remek, csakúgy mint a betétdalok.
Kár volt ezzel a számomra dühítő logikai bakival elrondítani a történetet. Én mondjuk valamelyik családtagján keresztül képzeltem el a felismerést, felvilágosodást.

Mindegy, pontozzam? 10/3
Sajna csak ennyit adok.

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

(#23621) dokar válasza mrlujoak (#23620) üzenetére


dokar
addikt

egyetértek

extra - SEXRay

(#23622) Zoo123 válasza mrlujoak (#23620) üzenetére


Zoo123
senior tag

Én nem értek egyet, nekem pont az tetszett hogy mennyire sötéten festi le a jövőt, sajnos az én meglátásom szerint tényleg errefelé tart a világ, hogy:

Repo men
SPOILER!

a multik egyre erősebbek lesznek, ráerőszakolják az akaratukat a többségre, ha nem tetszik mehetsz a pi..ba, gyakorlatilag bármit megtehetnek büntetlenül!
Ugye a cég embereinek előre köszönnek a rendőrök, ez azthiszem mindent elárul...

Szép új világ ahol mézes mázos szavakkal csőbe húznak és onnan gyakorlatilag nincs menekvés, mosolyogva nyomják a marketingdumát: "tartozik ennyivel a családjának, tartozik ennyivel magának" -hogy vesz egy mesterséges szívet hogy ne haljon meg és legyen árva a két gyerkőc- és ha lehet részletre vegye meg ne kp-ra mert úgy több a haszon!

Ha nem tudja fizetni a részleteket nem probléma, kap 90 nap türelmi időt aztán "cégünk technikusa felkeresi önt otthonában és visszaveszi a terméket" gyakorlatilag kivágja belőled a veséd a májad, igen a szívedet is ha nem törlesztesz rendesen!
Eleve úgy kalkulálnak hogy nem tud fizetni? Nem baj, sőtt dupla haszon mert akkor visszavesszük és eladjuk másnak!

Kegyetlen? Igen! Embertelen? Igen, az!
Lehetséges? Pár évtized és megtudjuk!

A főszereplő is kétségbeesetten próbál menekülni a csapdából ahová önhibáján kívül került, -minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak :F - és mindjárt nem olyan mókás amikor jófiú behajtó "a munka, az munka nemigaz" oldalról átkerül a nemfizető adós "nem menekülsz úgy is levadásznak" oldalra.

Nekem tetszett a film a maga nyers és rendkívül erőszakos ábrázolásmódjával, és a végén a csavar hát igen feltette az i re a pontot.

SPOILER vége.

[ Szerkesztve ]

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#23623) brownus válasza Integra (#23618) üzenetére


brownus
veterán

i totally agree, és kíváncsi vagyok hányszor kell még ezt leírni...

i love you phillip morris, jópofa romantikus vígjáték, mely két férfi igaz szerelmét meséli el:) 7/10

(#23624) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Cemetery Junction
hd,szinkron
hát ez most 9/10

(#23625) legiaap


legiaap
nagyúr

Gothika: 9/10
Már többször láttam ezt a filmet, de örök favorit marad. Valahogy ilyen egy jó film.
:R

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#23626) littlelion21


littlelion21
addikt

Centurion [2010]: nagy várakozás majd nagy pofára esés. A 'The Descent'-ből kiindulva valami elképesztően sötét és kegyetlen hangulatú filmet vártam maximális brutalitással - ezekből csak az utolsó valósult meg. Enélkül nem lenne több egy átlagos TV-filmnél. Ja és a forgatókönyv ritka nagy nulla.

50%

(#23627) No-kia


No-kia
őstag

nem tudom volt-e már, de nesztek, CGI

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23628) a Római ™


a Római ™
csendes tag

Paranormal Entity - Jokis esti borzongasos temasag ;]

6/10

[ Szerkesztve ]

█ ﺪﻖﺼﺭﺺﻄﺐﺘﻤﻟﻅﻅﻼ █

(#23629) diablo1984 válasza a Római ™ (#23628) üzenetére


diablo1984
veterán

Activityre gondolsz?

(#23630) Rusher válasza diablo1984 (#23629) üzenetére


Rusher
őstag

Igen csak ez az Asylum féle verzió..... :DDD

(#23631) Tibiajax válasza Rusher (#23630) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:D
az a tuti verzió..

(#23632) a Római ™ válasza diablo1984 (#23629) üzenetére


a Római ™
csendes tag

Ez elvileg az Activity 2. resze :K

█ ﺪﻖﺼﺭﺺﻄﺐﺘﻤﻟﻅﻅﻼ █

(#23633) diablo1984 válasza a Római ™ (#23632) üzenetére


diablo1984
veterán

még nem hallottam róla....

(#23634) diablo1984 válasza No-kia (#23627) üzenetére


diablo1984
veterán

hátez tényleg k*rva sz@r! ;] :C

(#23635) No-kia válasza a Római ™ (#23632) üzenetére


No-kia
őstag

nem, csak eg ykoppintás...

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23636) Pitterix


Pitterix
őstag

The Karate Kid

Nagyon jóra sikeredett reboot.
Jól kiképezték kicsi Kovácskát. :K

8,5\10

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#23637) DelArco


DelArco
aktív tag

Road Trip: Beer Pong
3/10
Sok jó csaj kétszer annyi egész jó mell és nulla sztori. Szokásos sablon.
Nem mintha sokat vártam volna.

Old School
9/10
Imádom ezt a filmet. Will Ferrell a szokásosat hozza sok ilyen jó alakitása van viszont Vince Vaughn is nagyon jó szvsz. :)

Youth hides the key to salvation

(#23638) koxx válasza Integra (#23618) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Expendables kritika, megkapta a 10-est, mennék már moziba :))

(#23639) mephi666 válasza DelArco (#23637) üzenetére


mephi666
nagyúr

van a road trip-nek 2. része? :Y az első rész szerintem elég alap tini-vígjáték, nem tudom, mit tudtak a folytatásból kihozni... dj qualls-tól az új fiú nagyon kemény volt még... főleg david hasselhoff-al :DD

az old school nekem is ott van a kedvencek között... nagyon beteg poénok vannak benne :DD ("pucér maraton" :DDD will ferrell egy állat benne)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23640) Integra válasza koxx (#23638) üzenetére


Integra
titán

ááááá, jöhetne már, még nem láttam az angol mozi listáján:(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#23641) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Dirty Pretty Things
hd,szinkron
londoni illegális kis munkások élete, nyomorúsága, egy afrikai sohasem alvó ember szemszögéből. jó film.
8/10
ennek is, és utolag a Cemetery-nek is

(#23642) Mercutio_ válasza Zoo123 (#23622) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nekem is az tetszett a repo men-ben, hogy már-már cinikus volt az arcok hozzáállása.

SPOILER(?)
Persze az kizárt, hogy ahol ilyen módszerekkel és mennyiségben gyűjtik be a nem fizetett dolgokat arról nem tudnak a hétköznapi emberek.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#23643) No-kia


No-kia
őstag

The Final: 6,6/10 ebben is jó csajok voltak :D :B

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23644) littlelion21


littlelion21
addikt

Eyes Wide Shut [1999]: Kubrick utolsó mesterműve. Félelmetes, nyomasztó és szürreális utazás.

85%

(#23645) lorcsi


lorcsi
veterán

Perzsia hercege
egész jó kis kaland film lett, tök jól szórakoztam végig, lekötött...fordulatos, izgalmas szórakoztató
10/8

(#23646) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Trinity And Beyond
hd
ezt annak idején sokszor megnéztem, nem tudtam, h egy egész estét doku-ból való..
mindenesetre, elgondolkodtató, miket tett az emberiség a 2.vh utáni években
Ajánlom megtekintésre mindenkinek

(#23647) koxx


koxx
MODERÁTOR

Repo Men

Néhányan eléggé lehúzták a filmet, nekem nagyon bejött, kicsit emlékeztetett az Equilibriumra ami hasonlóan sötét jövőképet fest. 8,5/10

[ Szerkesztve ]

(#23648) RedWing


RedWing
aktív tag

Repo Men

Részemről egyszer nézős. Nem rossz, de semmi extra. Annyira nem fogott meg, mint számítottam.

6,5/10

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

(#23649) No-kia


No-kia
őstag

Cool- Túra 2. : 6.9/10

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#23650) adalbert1 válasza mephi666 (#23639) üzenetére


adalbert1
veterán

:) Ja, az Oldschool szerintem is nagyon állat film, nekem a kedvenc jelenetem mikor csönget a fószer, hogy : "Hello, itt van a gruppenszex?" :DD

Az elmúlt pár napban sikerült elég sok filmet megnézni, ami(k)re emlékszem:

Támad a Mars! : Elég sok sztár játszik benne, pár jó poén is előfordul és a marslakók stílusát pedig baromi jól eltalálták. :C

Clint Eastwood régebbi westernjeit is elkezdtem megnézni, eddig 2-t láttam:
Egy maréknyi dollárért: Eddig ez tetszett a legjobban... Semmi felesleges sallang, csak kellő mennyiségű akció.
Pár dollárral többért: szerintem nem lett olyan jó mint az előd, ahhoz képest túl lassú, túl sok a "kiálás", ezek ellenére persze nem rossz film.
A napokban jön még A Jó, a Rossz és a Csúf is.

Brooklyn's Finest: az ilyen filmek tetszenek. :K A szereplők és a dilemmáik is hihetőnek tünnek, külön jó pont, hogy senki nem egyértelműen "fekete" vagy "fehér", és a hangulatot is nagyon eltalálták.

Case 39: elég elcsépelt story, mindenesetre egy kis parázásra elég.

Hasznos Holmik: Az eredeti művet nem olvastam, de aki azt mondja hogy jobb mint a film, annak elhiszem. :) Nem rossz, de valami hiányzik belőlle.

Shaun of the Dead: nekem annyira nem tetszett... Van benne pár jó poén, viszont valahogy nem éreztem rá erre a humoros horrorparódia stílusra....

Bullet: Mickey Rourke egész jó a junkie gengszter szerepében, Tupac se volt rossz ebben a kisebb szerepben...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.