Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Banyek elutazok 4 napra és beraktok a rendszerbe vagy 450 hszt. Hát nooooormálisak vagytok? Jó 3/4 óra volt míg végigolvastam.
Pár reakció:
-Tibi: én nem nézném meg a Tranyó 2 moziban. Már számtalanszor kifejtettem miért Viszont a másnapos vígjátékot igen, ha még nem láttátok.
-Barna által linkelt ToP 50-es világvégi filmről felkeltette egy a figyelmem [link] Erről esetleg tudja valaki, hogy hol tudnám beszerezni?
-Crank 2 igen is jó, a félelem és reszketés meg igen is rossz (nem vagy egyedül Boxer001, tartsunk össze. Ha bunyó lenne ez ügyben akkor te velem vagy ) -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #12789 üzenetére
nem de köszi a tippet, végre megint vámpíros múvi
ez is jó lesz, remáélem: daybreakers
felkerült ez egy tékára 720p-ben, ami érdekes, imdb szerint horror, mystery, thiller Janghwa, Hongryeon ezt láttad? asszem erről már írt valaki, hogy oylasmi mint az the orpheans? az nagyon bejött
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
válasz bagyulajuve #12789 üzenetére
animéban tetszett, de az élöszereplös dolgaik valahogy nem jönnek be
Angyalok és Démonok
a vége miatt felértékelem 2/10-re...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
BITBOYS
addikt
De várom már a pillanatot: [link]
És még egy jó hír:Bemutatják a Watchmen rendezői változatát
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Nem csoda, hogy lassan megtanulsz japánul meg indiaiul... hajrá!
Csak, hogy "dicsekedjek"; a múltkori MotoGP futamot japán-streamről (nem szaggatós HD) néztem úgy, hogy egyik fülemre (fülhallgató) angolul, másikra japánul szövegeltek... borzalmas volt, de élveztem[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
csyo
senior tag
válasz BITBOYS #12788 üzenetére
igen, ez inkább gyerekszerelem-film.
aranyos sztori.
a trailerből kimaradt, hgy a srác mindig virtuális valóság játékokkal játszik...
amugy amerikai mintára épül, és a keresztény hiedelmek keverednek a hagyományokkal a filmben.
(túlvilág-újjászületés, pokol létezése, vagy a szamszara kereke, stb...)[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
bagyulajuve
addikt
ezt látta már valaki, imdb átlag elmegy de a kommentek riasztóak
Resistencia eterna
-
hemaka
nagyúr
Az utolsó ház balra: Ezt a féle verziót még nem láttam ilyen filmből, amikor így történnek az eseményen. Nem írom, h hogyan, mert aki még nem látta, legyen egy minimális meglepetése is. Egyébként a szokásos véres, gyilkolós film. 6/10
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
csyo
senior tag
válasz adalbert1 #12777 üzenetére
igazad van:-D
már azon vagyok, h spanyolul nézem meg őket. Egyszer csak megértem... Ha a gyerekeknek megy, nekem is fog:-DDD
---
Tibiajax ázsiai filmet néztem már lengyel hangalámondással:-DD
japánul beszéltek,közben egy lengyel tolmács fordított...
AZért éertni, h mit akarnak, szerencsére játszottak is a filmben, így érthető vlt.GYerekkoromban a pókember/ transzformersz/ rózsaszin páduc/ batman, stb...
a SKYNET meg a SUPER CH-en jött.
Én még ezen nőttem fel:-DJah, meg az ALF németül...az ORF1en ment
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
-
csyo
senior tag
válasz brownus #12768 üzenetére
nekem az összes almodovar film megvan, talán csak egy hiányzik.
2 filmnek nincs magyar felirata, csak angol, vagy még az sem.
Remélem lesz aki lefordítja, mert már 5 éve várom:-DBigas Luna-nak is jó filmjei vannak, meg annak a mexicoinak... Hosé Milás, meg Irrnátu, vagy mi a neve
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Tibiajax
nagyúr
nna, jól megkaptam kedves húgomtól a megan-sztorit..
"hat ott kezdodik hogy a szaja fel van toltve
a szemoldoke megcsinalva
orra meg van mutve
mert az se ilyen volt
es szilikon
szoval.."
mod. egyébként, csak h nem mindig ajnározzak, ez egy valóban érdekes kép, róla [link]
(orr, száj, cicik..) no mindegy.
tacsko. nem savanyu, elég jol néz ki hugom is, + borzasztoan kritikus lélek. (mint minden nő)[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
nem mindet, de szeretem a filmjeit.
azon tűnődtem a film (a transamerica ) után, hogy tényleg ennyi meleg él közöttünk bujkálva félve attól, hogy lebuknak és oda a munka, az egzisztencia, stb...??? durva! kicsit meg is sajnáltam őket a film után, hogy ha felvállalják magukat akkor nem tudnak úgy érvényesülni az életben ahogy szeretnének...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
na, most már leállni.
Mondjuk, a tömpe ujj nekem se tetszik.. de azt hiszem, szemet hunynék felette, ha egyszer randizhatnék vele.
Mindegy, holnap este végre meglátom a kisasszonyt. csak barátnőm ne vegye észre tulzott lelkesedésemet -
bagyulajuve
addikt
lassan át lehet keresztelni a totyikot Filmvilág + Megan Fox -ra
jó bula, és hát legfeljebb kézzel nem csinálná....[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
brownus
veterán
transamerica - ilyen egy beteg filmet... de tetszett, talán a mindent anyámról-hoz lehetne hasonlítani. 8/10
-
puttputt
őstag
válasz #54715584 #12761 üzenetére
koxx: "Tömpe ujjak"... besz*rás Hogy ezek mit ki nem találnak-hoznak ki mindenből
hemaka: Sajnos, valóban. Egyszerűen elhülyéskedtek pár részt, ez tisztán látszik. Kár, hogy ennyire elkomolytalankodtak bizonyos jelenetet. A kamerarángás számomra elviselhető volt... még gondolkodom, hol láttam ilyet... talán dokufilmben-búvároktól?[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
törölt tag
most ki akarját ábrándtani Tibiajaxot?
itt egy egész sorozat róla
és megan fox sexy képsorozat a google-ön[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Face8814 #12758 üzenetére
Én ezt találtam [link]
Naná, hogy mindenki szemet hunyna ha... sztem egyéb testrészek elterelnék a figyelmed
Na, hogy ne csak off legyen, múlthéten megnéztem a Terminator 4-et, röviden: voltak benne baromságok, de összességében tetszett a film, persze nem ér fel a T1-T2-vel. 7/10
Trafomen 2 -re is kíváncsi leszek, indexen nagyon lehúzták, mondjuk ott mindennel ezt csinálják.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Face8814
őstag
válasz Tibiajax #12755 üzenetére
Amikor elkezdtem olvasni ezt a post-od és eljutottam addig a sorig hogy:
"...esküszöm neked, este ezen a képen..."
akkor majdnem felkiáltottam. Minden részletre azért nem vagyunk kíváncsiak a Fox kisasszonnyal ( illetve képével ) folytatott "szerelmes tevékenységeddel" kapcsolatban.
Aztán nyugtázva olvastam tovább hogy csak álltál. Sokáig!!!Itt kicsit szerényebb domborulatokkal, csak neked. A reggeli "állást" is biztosítva!
KépBITBOYS Ez gáz! Pfujj...! Bár esetleg szemet hunynék felette ha ....
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Tibiajax
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz mephi666 #12753 üzenetére
Hát ja annyira nem volt nagy szám, lehetett volna nagyobbat is durrantani vele, főleg úgy, h ez az első ilyen tipusú film volt. Kettő is lesz valamikor nem? Bár el nem tudom képzelni, hogy abban mi lesz. ˛
Na elkezdem nézni, az utolsó ház balra c. filmet, majd jövök az élménybeszámolóval.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz hemaka #12751 üzenetére
engem a crank2-ben egy idő után elkezdett zavarni az idióta vágásmódok orgiája... kb 10másodpercenként jött 1-1 újabb fajta snitt... az elején még érdekes volt, de idővel beleszédültem...
...a cloverfield-nél nálam maga a film volt szerintem hülyeség... csomó hülyeség volt benne... a csajszihoz meg felmentek a sokadik emeletre és át volt döfve egy betonvassal, ami olyan tiszta volt, hogy nálunk a vastelepen nem néz ki úgy... amit meg beépítenek, vastagon tapad rá a beton... de ez csak 1 kis zavaró hülyeség volt... ész nélkül menekültek és nem is próbáltak meg semmiféle fegyvert sem szerezni... a végén meg lebombázták a várost és a nagy porfelhőben a monszta tudta, hogy pont hol repül a heli és hová kell ugrani gagyi volt az egész szerintem...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hemaka
nagyúr
válasz Integra #12748 üzenetére
Láttam a Cloverfield-et, de ott valahogy nem zavart a dolog, még tetszett is, mert a film stílusába ugye pont belevágott a dolog. De ez a Crank2, hát valami borzasztó gagyi. Olyan érzésem volt, mintha egyik reggel megébredt volna a rendező, aztán du már forgatták is volna a filmet, mert kb. ennyire néz ki komolynak.
-
MODERÁTOR
válasz brownus #12744 üzenetére
Hát nem Megan Fox
A kép nevéből nehéz lesz kitalálni : ) jó kis film ez, újra megnéztem pár hete.
Integra: de egy múltkori képen is látszott, hogy nagyobb, aztán lehet ott is vmi átverés volt
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
sasa134
addikt
The hangover (Másnaposok)
nagyon jól szórakoztam, én egyáltalán nem csalódtam a filmben...A mozi közönsége sem, ahogy észrevettem, mindenki könnyesre röhögte magát körülöttem.
Több ilyen kéne, egy nehéz munkahelyi nap után. 8.5/10Avanti Roma
-
bandus
veterán
Transformers 2
szigorúan a saját szempontjaimat figyelembe véve 10/10
én azért ültem be, hogy húbazmeg, meg aztakurva, stb ilyeneket mondjak, szigorúan csak a látványt figyelembe véve, és az brutális
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
csyo
senior tag
Sotetkekmajdnemfekete
spanyol vígfilmdrámaérdemes megnézni.
Nagyon jól dramatizált és vágott film!
Igazi spanyol humor, és filmcsemegetöbb szálon futó történet, és bonyodalmak. Van e megoldás? Van e kiút, vagy csak önigazolás, és takarózás a körülményekkel?
Sotetkekmajdnemfekete 8/10Legyen szép a napod!
-
hoffman_
nagyúr
válasz Pitterix #12735 üzenetére
Úgy néz ki, én vagyok az egyetlen, aki szerint a Knowing egy 0, vacak semmi. Mindenki értékeli itt, hogy így jó, úgy jó és 6,5 felett kap mindenkitől
moovie.hu - ismeri valaki? Elég sok film fent van, olyat találtam ma délután pl. hogy Cranck 2... El is kezdtem nézni, de szólt a belső hang, hogy ne csinááld, úgyhogy szerencsére nem csíptem bele. Várom a mozi feelinget nagyon
A minőségre nem mondom, hogy 1080i pláne itt, ahol akad sok igényes fajta(no komment, jogos, én is), de azért beleférhet. Unaloműzőnek, harmadszorra, uncsi este gép előtt például. Az AvP 2-őt kezdtem meg, azt elég jól néztem, 1680x1050be kiraktam 16:9, és 1,5-2 méterről élvezhető volt. És töltött is szépen, a vacak wireless netemmel 15 perc nézés után már 22 perc volt betöltve kb.
Szóval ha van igénytelen, vagy lusta, vagy kíváncsi köztetek, akkor nézzen körül, egy reg kell a korlátlan bámészkodáshoz
Ja, és sok múlik rajta, hogy hova és milyen minőségben töltik fel a filmet. Az átlag az .avi, többnyire nézhet de akad néha vacakabb link is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Pitterix
őstag
Tetszettek a katasztrófák, meg a vége nagyon!
Az öreg Niko papa, azért jó filmben is tud játszani.6,5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
csyo
senior tag
fura film.
Nekem nem tetszett.
Spoiler
Incest testvérpár. akik szerelmesek egymásba, és amerikai barátjuk.
Gazdag gyerekek unalmukban művészetrajongással töltik az idejüket, azz utcán eközben meg a polgárháború dúl.Erőszak, vagy népfelkelés? E kettő ugyanaz?
Álmodozók 5/10
Legyen szép a napod!
-
sasa134
addikt
válasz Tibiajax #12724 üzenetére
hát, pedig lelkileg teljesen egészségesnek érzem magam...
lehet rossz napot fogtam ki, nem tudom
azért kíváncsiságból megnéztem, az IMDB-n 7.1-en áll a film. Szóval az én benyomásom közelebb áll a többséghez, mint a tied például. de hát ízlések, ugye...
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
puttputt
őstag
Most néztem a Crank 2-t... akciódús, érdekes, látványos (kicsit Kill Bill és Sin City keverék számomra) film, helyenként éles akcióval, sok véres jelenettel, "poénokkal"...; (kis spoilerke...):
- "Ki ez a nő veled"?
- "Á! Ő csak egy ku*va... segít visszaszerezni a szívemet."
Ez a "legjobb" kifogás/duma, amit valaha hallottam
(Amúgy, a "hölgyről" egészen Rúzsa M. jutott eszembe..., persze csak külsőleg és nem feltétlen elmarasztalólag mondom, mielőtt félreértés lenne belőle...)
Az is nyerő volt, amikor a zsaruk sokkolóval próbálták meg "lekapcsolni"..., aztán épp ellenkezőleg...
Meg az az égő "slide" a lépcsőn, aztán a kutyanyakörv...
Aztán, mikor elkezdett hozzádörgölőzni statikus elektromosságért az öregasszonyhoz... gagyi, de jó
"Poon Dong" meg a kínai "Yoda mester"...?
Meg az a pszichiátriai megbeszélés...
Lehetne még sorolni.
/Máig nem értem pl. az Uborka-szerű - régi, magyar politikai maszkos "bábshow" - verekedős jelenetet.../Csodálkozom, hogy eddig nem csináltak belőle játékot, szoftvert... Bár, a GTA-ra erősen hajazhatna, főleg ezek miatt:
[Crank 2 és GTA4 "Social Club"?]
[link]
A befejezése sem "átlagos"...Szóval, rendkívül "primitív" film, ugyanakkor szórakoztató is a maga nemében (akció-komédia?)
10/7[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
szia!
nekem a foutnain 6,5/10
nekem a Zen rész kicsit kusza, és nem tudni hol vannak, mit tesznek...a Pi 10/10 és a rekviem egy álomért is 10/10 es film
Clint Mansel zenéje isteni, a rendezés és a sztori is nagyon jó!
A forgatókönyv és a vágás is kiváló!
A Foputnain elmaradt ezek mögött, de nem mondanám rossz filmnek...Legyen szép a napod!
-
Integra
titán
holnap megy a fél brigád transzformerszt nézni
inkább megyek billiárdozni meg csocsózni, elolvastam pár kritikát, az van amitől féltem, majd inkább dvd-n.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csyo
senior tag
NEON 12perces rövidfilm
9/10
PONTOZÁS EZEK ALAPJÁN:
zene
sztori
vágás
rendezés
dramaturg
szinészek
ötlet
hatás...Legyen szép a napod!
-
adalbert1
veterán
válasz hemaka #12716 üzenetére
A Requiem for a dream nekem is nagyon tetszett, a zenéje szintén bejövős, kb. az egyetlen ost amit megvettem eredetiben.
A filmet meg pl. simán lehetne mutogatni drogprevencióként, annak ellenére hogy eléggé sarkított példát mutat be...A Fear and loathing-ból is eszembe jutott még 2 jó szöveg, amik kb. szállóigévé váltak:
" Én, mint az ügyvéded azt javaslom..."
" Kokain is fog kelleni."
A vérző olaj meg valami hihetetlen gyenge szerintem is, habár én végigszenvedtem (annyira nem volt szar mint az Assasination of Jesse James by..., de azért közelített hozzá). De eléggé egy öncélú, értelmetlen filmnek tűnt, habár sznoboknak cerkát hegyezni biztos jó rá...
-
hemaka
nagyúr
Thick as Thieves vagy The Code: Fogalmam sincs mi a magyar címe, még az angolban sem vagyok biztos. A lényeg, hogy ez az a film, amibe Morgan Freeman és Antonio Banderas szerepel. Nem volt rossz, bár stresszelni nem kell rajta sokat. de egyszer meg lehet nézni, a végén természetesen az elmaradhatatlan csavar, alap. 7/10-re jó nálam.
-
sasa134
addikt
Knowing, szerintem sem rossz, korrekt kis film...hülye magyar címmel. Picit hosszú a sztorihoz képest, és a trailer alapján több látványt vártam (najó, ami volt benne az korrektül nézett ki). A vége tetszett, nem a szokásos cucc. Azér Cage bácsi homloka csúszik felfelé rendesen, de ezt a piás faszi stílt még jól hozza... 7.5/10
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
huhh, a Marley és Én-re röpködnek a 8 meg 8.5-ök...Lehet velem van a baj, de nálam max 6 volt..Unalmas.
ma este The Hangover, moziban, kíváncsi vagyok, remélem nem csalódok. Röhögni akarok.
Avanti Roma
-
Froclee
őstag
Megnéztem a The Wrestlert. Nálam 8/10.
spoiler
mi a vége? ráugrik ayatollah-ra.. és? -
Tibiajax
nagyúr
Marley & Me
Arnold. én is..
8.5/10koxx én a vérző olajat kikapcsoltam 30-35 perc után.
annyira nem kötött le. azota se néztem felé
#12719. nem akarom részletezni, 6-nak indult, sőt, még me se akartam nézni (nem tud nagyon érdekelni alapvetően egy Wilson/Aniston-os film, de összességében nem volt nyálas, láttam rajta az igyekezetet, h ne legyen annyira idiótán szokásos amerikai, és, maga A kutya miatt, nálam megkapja.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
pontozást már nem is nézem mert aki 10/10-et ad a vérző olajra annak nem adok a véleményére
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
-
puttputt
őstag
Ismét csak egy "hollywoodi hungaricumra" (My Girl 2) hívom fel a figyelmet, melyben a "magyaros érzelmű?" rendező dicsérteti - elsősorban - a magyar nőket...
[Budapest Auto Repair...]
[Budapest Auto Repair-kocsi]
[A "Zsigmond család" (csak nem "Sigmund"?)]ps.: A "Zsigmond család" a 70-es évek előtt, 40 évvel telepedett le Los Angelesben, hogy létrehozzák jól menő vállalkozásukat, a "Budapest Autójavító Műhelyt"
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
Most néztem meg a "the fountain", a forrás (vagy ahogyan a filmben volt: a kút) c. filmet. Megmondom őszintén nem kis falat, elég nehéz. Tipikusan az a film, amiről az elején azt sem tudod, mi fán terem, majd a végére kicsit megvilágosodsz, de többszöri megnézés után tisztul csak le teljesen.
A téma szerintem baromi jó, kicsit nehéz megtalálni az összefüggést a 3 "dimenzió" között, de a sztori a végére összeáll.
A képi hatások, a filmzene, és a színészi alakítások nálam egyaránt viszik a pálmát, és a téma, ill. a hangulat ellenére számomra iszonyú megnyugtató az egész.
Mostmár ideje megnéznem a rekviem egy álomért c. filmet is, és kíváncsi lettem Darren Aronofsky Pi c. filmjére is!
Nekem 10/10! -
adalbert1
veterán
válasz Boxer001 #12600 üzenetére
Szvsz az első negyed-fél órát az is tudja élvezni aki nem él semmilyen szerrel... Legalábbis hatalmas szövegek hangzanak el... Na a vége felé már tényleg elborult a dolog.
SPOILER
pl. az mekkora jelenet mikor bent ülnek a rendőrök konferenciáján és lenéz a nadrágjára Mondjuk furcsa hogy eredeti szövegben rape victim van, szinkronban meg barátnő.
Meg az is, hogy Ő itt Lucy. Lucy Barbara Streisand portrékat fest. És amit levezet utána.
Meg a szobaszerviz számlás monológ, meg rengeteg minden.
SPOILER OFF
-
cor
őstag
Knowing (a magyar cime nem'tom hogyan jött )
ha az eleje nem lett volna (nem) kicsit vontatott, akkor jobb lett volna, de még igy is jo kis film kerekedett belöleilyesmi véget vártam az Amikormegálltaföld-nek is
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Face8814
őstag
The Hangover
Tegnap este megnéztem.
Hááát...! Szerinte kicsit "túlhájpolták" itt egyesek... ( sry )
Közel sem kaptam azt, amit vártam. Volt benne néhány jó poén, de az eddigi post-okból az jött le, hogy itt az új "vígjáték-király"! Pfff....
Előre is bocsi a a film rajongóitól, de szvsz semmi extra, csak egy vígjátékocska a sok közül.
Legnagyobb jóindulattal sem adnék rá egy erős 6/10-nél többet.
Persze lehet velem van a baj, hogy egy-két zseniális alkotástól eltekintve ( Benjamin Button, Őslakó, Bakancslista.... stb ) eljátszom mostanában az ügyeletes szinte mindent lefikázó szerepét, de valahogy nem jönnek be a mostani termések.Na várom a lehurrogást!!!!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
ma este 21:15 tv2
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest