- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Gondolom hogy véges a cpu teljesítmény de azért több kraft van a viaban mint egy Marvelben lévő ARM cpu-ban. Nálam ez a gép nas funkciokat fog kiszolgálni, legfontosabbak DLNA, torrent, Backup. A gigabit lant pedig egy pci-os lankártyával már potoltam. remélem jobb lessz mint az átalam drágán vásárolt netgear nas ami szart se tudott az áráért. Jó az elején szép és jó volt de minden uj termék addig jó még uj. Miután elmegy a varázsa és előjönnek a hibái olyankor szoktam fogni a felyem hogy már megint csomo pénzt kidobtam a semmiért. A Vias lapom is ezek közé tartozik mert nem is arany hanem platina áron vettem vagy 4-5 éve, ujként használtam 2-3 hónapig és azota szépen a domozában csücsült. Most meg gondoltam előveszem és kicsit játszok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest