Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Gondolom hogy véges a cpu teljesítmény de azért több kraft van a viaban mint egy Marvelben lévő ARM cpu-ban. Nálam ez a gép nas funkciokat fog kiszolgálni, legfontosabbak DLNA, torrent, Backup. A gigabit lant pedig egy pci-os lankártyával már potoltam. remélem jobb lessz mint az átalam drágán vásárolt netgear nas ami szart se tudott az áráért. Jó az elején szép és jó volt de minden uj termék addig jó még uj. Miután elmegy a varázsa és előjönnek a hibái olyankor szoktam fogni a felyem hogy már megint csomo pénzt kidobtam a semmiért. A Vias lapom is ezek közé tartozik mert nem is arany hanem platina áron vettem vagy 4-5 éve, ujként használtam 2-3 hónapig és azota szépen a domozában csücsült. Most meg gondoltam előveszem és kicsit játszok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest