Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Amin viszont már egy jó ideje mérgelődök (ha már írtam, akkor bocs):
Már csak azt szeretném tudni, hogyha besz@rik a /usr filesystem, de fel tudom hozni a root-ot, akkor a /usr/sbin alatti eszközökkel hogyan fogom tudni megjavítani a /usr-t... Persze lehet én vagyok a régimódi...

De a cikk is írja a hülyeséget: It will also make it easier to integrate /usr/ in read-only form or access a /usr/ share from multiple systems. Szóval van egy szerverem, aminek a /usr-ét kiajánlom a klienseknek read-only-ban, hogy ne kelljen mindenhol foglalnia a helyet. Na de a klienseken hogy hozom fel ezt a fájlrendszert, ha minden program a /usr alatt van??? Ja, hogy mégis csak lesz a gyökérben néhány parancs (pont erre volt ugye a /sbin)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Diablo IV
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest