Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Nagyon tetszik a kilences Fedora ,csak az a bajom hogy mondjuk felteszem a laptopra,felteszem egy másik gépre és ha elindítom az automatikus frissítést,akkor nem frissit,kiir egy hibaüzenetet(sajnos nem jegyeztem fel és már a nyolcas van fent) utánajártam és azt írták külföldi forumokon,hogy a yum update-el elvileg működnie kell.
Gyönyörűen letölti a frissítéseket ,telepíti ,ujraindítom és utána már nem jön be a grafikus felület csak a nagy sötétség.Mit csináltam rosszul?A másik ami nagyon fontos lenne:Most rátettem a laptopra a 8as fedorát.Ehhez a verzióhoz van olyan program ami mindig minimumon tartja a feszültséget?Felinstalláltam a kpowersavet ott be tudom állítani hogy max 1000Mhz de,olyat szeretnék ami mindig a legkisebb feszültségen tartja a processzort,mivel így nem fog felpörögni a venti annyiszor.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Tesla topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Automata kávégépek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest