Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Nagyon tetszik a kilences Fedora ,csak az a bajom hogy mondjuk felteszem a laptopra,felteszem egy másik gépre és ha elindítom az automatikus frissítést,akkor nem frissit,kiir egy hibaüzenetet(sajnos nem jegyeztem fel és már a nyolcas van fent) utánajártam és azt írták külföldi forumokon,hogy a yum update-el elvileg működnie kell.
Gyönyörűen letölti a frissítéseket ,telepíti ,ujraindítom és utána már nem jön be a grafikus felület csak a nagy sötétség.Mit csináltam rosszul?A másik ami nagyon fontos lenne:Most rátettem a laptopra a 8as fedorát.Ehhez a verzióhoz van olyan program ami mindig minimumon tartja a feszültséget?Felinstalláltam a kpowersavet ott be tudom állítani hogy max 1000Mhz de,olyat szeretnék ami mindig a legkisebb feszültségen tartja a processzort,mivel így nem fog felpörögni a venti annyiszor.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Revolut
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest